אמא, יש מרק
?

UHUstick

New member
אמא, יש מרק ../images/Emo32.gif?

אז ככה - זה הבלוג של מנכ"ל תפוז גיא אליאב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=guyeliav מעניין לקרוא אותו ולדעת את משנתו של מר אליאב, ולהבין כי הסיכוי שתפוז יסתכל איי פעם על הגולשים שלי בצורה מתחשבת - הוא אפסי. (מכאן שאין סיכוי שיתמכו בחולצות, שישפרו את הפורומים, שיוסיפו תמיכה לשואש ועוד...) **ניתן לראות הודעה זו כתריגר. ט.ל.ח

איני בא להגן על תפוז, או על גיא

אליאב שאיני מכיר אותו וגם לא ידעתי שהוא המנכ"ל של תפוז. אני משתמש בשרותים של תפוז, מכיר כמה מאלה שנותנים תמיכה לפורום שלנו ואני מרוצה. לא מבקש בקשות מיוחדות ואם אני מבקש אני מוכן לקבל תשובה חיובית או שלילית ואיני חושב שאם קיבלתי תשובה שלילית אז מי שענה לי או החברה בה הוא עובד "אינם בסדר". קראתי את הבלוג שנתת את הקישור אליו ואני שואל את עצמי על מה אתה מלין? ד"א נראה לי, סטיקי, שאתה מכיר דרך טובה יותר לתת לנו, הגולשים את הקישור אליו אתה מכוון. הרי מערכת תפוז מקנה לנו אפשרות ליצור קישור בלחיצה על מילה אחת. אין לי ספק שאתה מכיר דרך זו. בכל אופן הנה ציטוט מהבלוג הנ"ל: "מזמן אני טוען שהפורטלים בישראל הינם חברות שרותים ולא חברות היי-טק. הפורטלים צריכים להיות קשובים ולתת שירות לגולשים: מעמוד שיעלה מהר ועד להגנה על פרטיותם של הגולשים. אתר שרוצה לנהל פורומים צריך שיהיו לו יכולות טכנולוגיות אבל יחד עם זאת ולא פחות חשובים הם אנשים האמונים על השירות של הפורומים וקשובים לצרכי הגולשים". סוף ציטוט. לא מצאתי בכל הבלוג שלו אף רמז לאי רצונו לתת לנו שירות. ואשר לחולצות אני לא חושב שאם אנו רוצים חולצות שיתנו לנו "גאוות יחידה" אנו זקוקים לתמיכה של תפוז כדי שלא נשלם על חולצות אלה. הסמל של תפוז ואולי גם כתובת הפורום שלנו שיהיו על החולצה - הם גאוותנו ואנו רוצים בעזרתם להזמין רוקדים נוספים לכתוב ולקרוא כאן איתנו. אז מה אם נשלם 20-25 שקלים לחולצה כזו. נו באמת...

UHUstick

New member
ראה ירון

אני האחרון שהלנתי על המחיר ולקח לי בדיוק שלוש שניות מרגע קריאת ההודעה של רויטל ועד הרגע ששלחתי לה את בקשתי. הוצע רעיון שתפוז ישתתפו במימון החולצה. אני לא בעד וגם לא נגד. רק אמרתי שלפי קריאה מבלוגו של אליאב, אין חדש תחת השמש ותפוז ישארו כמו תפוז, ותמיכה וחיבה לא נראה מהם. גם אני (כמה מפתיע) משתמש בשירותים של תפוז. גם אני העברתי בעבר ועודני מעביר ביקורת בונה לתפוז על אופן השימוש באתר במיוחד בנושא של שואש. גם אני למדתי על בשרי שיקח הרבה מאוד זמן עד שתפוז יתייחס לגולשיו באופן רציני. שמע ירון, תפוז קיים כי הוא אתר ריווחי. אם הוא לא היה ריווחי - הוא לא היה פה. אין שום סיבה לצאת ולהלל את תפוז על השירותים החינמיים שהם מציעים לנו פה. אמנם לנו זה לא עולה אג' אבל תפוז מרוויחים על זה כסף (ואין לי בעיה עם זה - הם עושים את זה ביושר). אך עדיין, עם כל הכבוד, על הביקורת להישמע! חטיפת הדפדפנים שלהם וההודעות המציקות (כבר היה על זה דיון בעבר) עברו לדעתי את גבול הטעם הטוב וגם תפוז הבינו זאת (לאחר שהושמעה הביקורת!!!) וחדלו. איני אומר שכל תשובה שלילית אינה בסדר. אני גורס כי רצוי להפעיל מחשבה לפני שנותנים תשובה ואותי תשובה שיטחית וריקה לא מספקת. אגיד לך את האמת - תפוז לא אוהבים אותי. כאן בפורום אני כותב בניק שמשמש אותי לפורום הזה ולעוד שני פורומים בלבד. בשביל תפוז אני טרבל מייקר שעל כל באג שהוא מוצא ותוך שבוע לא נענים לפנייתו הוא רץ ישר לכתבי הטכנולוגיה, והם, רעבי הסקופים, נועצים את שיניהם החדות בתפוז. הוא גם לא אוהב אותי כי אני מכיר את החוק ולא מפחד מהתפלפלויות של היועת המשפטי שלו. הוא גם לא נוטר לי חיבה יתרה כי אני בא עם דרישות ולא נופל כנר לרגליו בכל פעולה שהוא עושה. אני מכיר את המערכת וברור לי שתפוז צריכים אותנו הרבה יותר ממה שאנחנו צריכים אותם. בבלוגו גיא אליאב לא מביא בשורות. הוא גם לא מביא משהו מעניין. הייתי מצפה מאדם כמוהו לטיפה מעוף, טיפה חשיבה יצירתית. תוכן בלוגו מראה עד כמה שיטחי הוא (ומכאן שגם אופן תיפקודו) ועד כמה רצונו לתת לנו שירות מותנה. גיא גם נוטה לזרוק רפש על יריביו תוך הילול עצמי וגאווה יתרה. גם אני חשב שהצעד שעשה אתר וואלה! הינו שגוי. גם אני חושב שהצעד לא בסדר. גם לי פגעו בקהילה יקרה. משם ועד הדברים שכתב גיא יש מרחק רב. סביר להניח שראית את ההצעה לחולצה שהעלתי. רובה תפוז. עד לרגע כתיבת ההודעה תפוז לא שלח אלי את סמלו כדי שאוכל ליצור את התמונה באיכות גבוהה יותר. מה ביקשתי? סמל! מייל אחד והיו מרצים אותי שלא לדבר על הפרסומת הענקית, בחינם. ככה זה כשהחשיבה צרה וקטנה! ניתן ללמוד הרבה על המנכ"ל של תפוז מבלוגו ולהבין כי בקשות חברי הפורום, שבמקום אחר היו נחשבות צנועות ובגדר הסביר, כנראה שלא יתמלאו לעולם.

UHUstick

New member
ושאלה אליך ירון

קשה לך לעשות העתק-הדבק? אני כותב בעוד מספר פורומים ובכולם כאשר כותבים כתובת היא הופכת מיד לקישר לחיץ (לינק) ושכחתי שבתפוז זה לא ככה (עוד משהו שדורש שינוי שלא יעשה בשנתיים הקרובות). הסר דאגה מליבך! אני יודע כיצד משתמשים באפשרות של "קישור בלחיצה על מילה אחת" כדברך.

אין לי ספק שאתה יודע

והקישורים שהבאת הפעם נחמדים ומעוררים חיוך. אני זוכר את דעתך הנכונה בעניין החולצות. אני גם בטוח שה"טראבלס" שאתה עושה להם הינן בכוונה טובה על מנת שהשרות שלהם ישתפר. אני חולק על חלק מהדרכים שלך והבוטות. אתה כותב: "תמיכה וחיבה לא נראה מהם..." ואני חושב שאתה טועה ומטעה. אתה כותב: "איני אומר שכל תשובה שלילית אינה בסדר. אני גורס כי רצוי להפעיל מחשבה לפני שנותנים תשובה ואותי תשובה שיטחית וריקה לא מספקת". ואני, מנסיוני, חושב שהם מתיחסים בכבוד ועושים כמיטב יכולתם. לא תמד הם יכולים לעזור. אתה כותב: "ככה זה כשהחשיבה צרה וקטנה!" ואני חושב שאתה מגזים מאד. ואתה יודע, למדתי מבשרי על דרך הביקורת שלך. אני זוכר איך התנפלת עלי כאשר עלה הסקר ב"רוקדים" ואתה מצאת דרך "לקלקל את ההצבעה" - ז"א לעשות מניפוליציה על התוצאות בדרך פשוטה שכל תכנת יכול למצוא. טוב עשית שהפנית את תשומת ליבי לכך ואני יכולתי לבקש מהתכנת שלי לתקן, אך הצורה שעשית זאת והטחת האשמות שהטחת בי זכורה לי היטב והאמן לי - לא היה בהאשמותיך אפילו פסיק של אמת. מאז אני ער ל"דקירות" שאתה דוקר אותי ואני מבין מאין זה בא, מצטער, אבל קורא אותן בחיוך.

UHUstick

New member
כתבתי הודעה ארוכה

ממש ותפוז פשוט שם אותה כ"ללא נושא" לצערי לא אוכל לכתוב כרגע את ההודעה מחדש. והנה ירון - קיבלת עוד הוכחה ליחס המזלזל שת תפוז! על הבעיה הזו התרעתי לפני חודשים!

אבל אתה כבר יודע

שאין הודעה ללא משהו ב"נושא". ואתה כבר יודע שעדיף, כאשר ההודעה היא גדולה וחשובה, לכתוב אותה בתוכנה אחרת (וורד) ולהעתיק אותה לכאן כי ה"כתבן" שלהם אינו משוכלל כל כך. אתה יודע את הדברים האלה ואולי זה לא בעדיפות שלהם לשפר אותו כרגע? אני באמת לא מבין את כעס שלך.

UHUstick

New member
לא לא לא

כתבתי נושא וכתבתי תוכן וכששלחתי ההודעה שהתקבלה היא ההודעה שאתה יכול לראות. אתה צודק - אפשר לכתוב את ההודעה בתוכנה אחרת ולהעתיק, אבל למה בעצם? למה כשיש עשרות תוכנות של פורומים ובאף אחד זה לא קורה? למה כאשר ניתן לתקן בעיה זו בחמש דקות עבודה? למה? אתה העלת ואני שואל - אז מה כן בעדיפות שלהם? אני אגיד לך מה - להשתלח במתחרים שלהם, לכתוב בלוגים משעממים חסרי תוכן, להפיץ הודעות התגרות כ"הודעה לעיתונות", לנסות (ולא להצליח) לבזות כתבי מחשבים מתחרים ועוד... יש מבין על מה הכעס שלי? במקום לדאוג לנשמה החיה של האתר, לנו הגולשים, הם דואגים לתדמית שלהם ולג'ובים העתידיים שהם יקבלו בזכותה!

אפשר גם.....

לסמן את הכל ולשמור ע"י Ctrl+C (העתק) ואם זה נכשל פשוט לעשות Ctrl+v (הדבק), או אם לא סגרת את הדפדפן, לנסות לעשות Back ולקוות שתקבל את הדף עם התוכן שלך.

UHUstick

New member
ככה אני בדרך כלל עושה

אם אני יודע שאני הולך לזמן ממושך מהמחשב... ולחזור אחורה זה לא עובד בתגובה המהירה, והבאג נמצא בתגובה המהירה... תודה בכל מקרה!

למעלה