ראה ירון
אני האחרון שהלנתי על המחיר ולקח לי בדיוק שלוש שניות מרגע קריאת ההודעה של רויטל ועד הרגע ששלחתי לה את בקשתי. הוצע רעיון שתפוז ישתתפו במימון החולצה. אני לא בעד וגם לא נגד. רק אמרתי שלפי קריאה מבלוגו של אליאב, אין חדש תחת השמש ותפוז ישארו כמו תפוז, ותמיכה וחיבה לא נראה מהם. גם אני (כמה מפתיע) משתמש בשירותים של תפוז. גם אני העברתי בעבר ועודני מעביר ביקורת בונה לתפוז על אופן השימוש באתר במיוחד בנושא של שואש. גם אני למדתי על בשרי שיקח הרבה מאוד זמן עד שתפוז יתייחס לגולשיו באופן רציני. שמע ירון, תפוז קיים כי הוא אתר ריווחי. אם הוא לא היה ריווחי - הוא לא היה פה. אין שום סיבה לצאת ולהלל את תפוז על השירותים החינמיים שהם מציעים לנו פה. אמנם לנו זה לא עולה אג' אבל תפוז מרוויחים על זה כסף (ואין לי בעיה עם זה - הם עושים את זה ביושר). אך עדיין, עם כל הכבוד, על הביקורת להישמע! חטיפת הדפדפנים שלהם וההודעות המציקות (כבר היה על זה דיון בעבר) עברו לדעתי את גבול הטעם הטוב וגם תפוז הבינו זאת (לאחר שהושמעה הביקורת!!!) וחדלו. איני אומר שכל תשובה שלילית אינה בסדר. אני גורס כי רצוי להפעיל מחשבה לפני שנותנים תשובה ואותי תשובה שיטחית וריקה לא מספקת. אגיד לך את האמת - תפוז לא אוהבים אותי. כאן בפורום אני כותב בניק שמשמש אותי לפורום הזה ולעוד שני פורומים בלבד. בשביל תפוז אני טרבל מייקר שעל כל באג שהוא מוצא ותוך שבוע לא נענים לפנייתו הוא רץ ישר לכתבי הטכנולוגיה, והם, רעבי הסקופים, נועצים את שיניהם החדות בתפוז. הוא גם לא אוהב אותי כי אני מכיר את החוק ולא מפחד מהתפלפלויות של היועת המשפטי שלו. הוא גם לא נוטר לי חיבה יתרה כי אני בא עם דרישות ולא נופל כנר לרגליו בכל פעולה שהוא עושה. אני מכיר את המערכת וברור לי שתפוז צריכים אותנו הרבה יותר ממה שאנחנו צריכים אותם. בבלוגו גיא אליאב לא מביא בשורות. הוא גם לא מביא משהו מעניין. הייתי מצפה מאדם כמוהו לטיפה מעוף, טיפה חשיבה יצירתית. תוכן בלוגו מראה עד כמה שיטחי הוא (ומכאן שגם אופן תיפקודו) ועד כמה רצונו לתת לנו שירות מותנה. גיא גם נוטה לזרוק רפש על יריביו תוך הילול עצמי וגאווה יתרה. גם אני חשב שהצעד שעשה אתר וואלה! הינו שגוי. גם אני חושב שהצעד לא בסדר. גם לי פגעו בקהילה יקרה. משם ועד הדברים שכתב גיא יש מרחק רב. סביר להניח שראית את ההצעה לחולצה שהעלתי. רובה תפוז. עד לרגע כתיבת ההודעה תפוז לא שלח אלי את סמלו כדי שאוכל ליצור את התמונה באיכות גבוהה יותר. מה ביקשתי? סמל! מייל אחד והיו מרצים אותי שלא לדבר על הפרסומת הענקית, בחינם. ככה זה כשהחשיבה צרה וקטנה! ניתן ללמוד הרבה על המנכ"ל של תפוז מבלוגו ולהבין כי בקשות חברי הפורום, שבמקום אחר היו נחשבות צנועות ובגדר הסביר, כנראה שלא יתמלאו לעולם.