אמא יקרה

אמא יקרה

אמא יקרה, השבוע דיברתי עם חברה על שדה התעופה, ונזכרתי ביום שנסעת לאנגליה, לקחתי אותך במכונית מבאר שבע עד לשדה התעופה. כל הדרך היב אפשר לראות במבטך את ההתרגשות, הגנו לשדה התעופה ואת חברת לקבוצה שלך, ואני עמדתי שם וצפיתי בך כשאת עולה במדרגות הנעות ולשניה התחננתי שלא תביטי לאחור, כי היו לי דמעות בעיניים ולא רציתי שתראי שאני דואג אבל את הסתובבת ונופפת לשלום, אמא... אתמול כששוחחתי עם החברה הדמעות האלה ירדו. פתאום הבנתי שהנה, אני זוכר רגע מאושר שלך, וזה עשה לי נורא טוב. אמא, יום ההולדת השני של נכדך קרב ובא, אני לא יכול לשכח איך הכנת לו יום הולדת בשנתו הראשונה.. כל כך חבל לי שלא הייתה לך הזדמנות לראות אותו היום, גדל לך נכד למופת, גאווה לכל סבתא. איך את מסתדרת שם למעלה? מישהו דואג לך? מטפלים בך יפה? אם לא נח לך את יכולה לחזור אליי... את כל כך חסרה לי, ואני כל כך רוצה הזדמנות נוספת להגיד לך שאני אוהב אותך והנה הדמעות שוב זולגות, וזה הזמן לסיים את המכתב תשמרי על עצמך למעלה, בנך האוהב!

יולי63

New member
הכל ראית איש? זיכרון טוב...

כשקראתי, איזה אושר לך! אם תראה ותדע, שאל אם יקירי נמצאים עם אמא שלך. מה שאני בטוחה זה שהם שומעים, אמא שלך - אמא שלי, אח שלי... יולי

יולי63

New member
יש מי שאומר שגן עדן וכאן - זהים...

שכאן זה ההכנה לעולם הבא... ואני לא מאמינה שיש הפרדה - הגיוני. יותר הגיוני לי שיש עולם אחד (חוץ מהמקביל לנו ברגע זה), שכמו כאן יש שם כנראה מעמדות, מצבים, איכויות... וגם האמת שדי מעניין אבל אני חושבת שגן עדן או החיים שלאחר מכן, לא בהכרח למעלה. מה קורה אם אדם נכה? איך הוא מגיע לשם? יש מעלית? השבוע ליווינו בת משפחה רחוקה בדרכה... שאלתי את אחותי תוך שאני מביטה על הגוף המכוסה בבד שחור, מה את חושבת שעובר לה במחשבות עכשיו? ואחותי כך בספונטניות ענתה לי: מה את חושבת, היא בכלל לא חושבת כי היא עסוקה נורא. היא צריכה להגיע לאן שהוא ולהכיר אנשים חדשים ולהסתדר... ופתאום הרגשתי חם נורא בלב! באמת, למה שתהייה עסוקה בנו הארציים כשלפניה דרך חדשה? אחר כך כשהיא תסתדר אולי יהיה לה זמן.

bertap

New member
טוב להם למעלה

הם לא רוים את הזועה כאן למטה ושוב אני חושבת שכולם נמצאים בגן עדן כי את הגהנום עוברים אנו כאן למטה בלדעיהם

יולי63

New member
את יודעת, אני באמת אוהבת אותך!

אני קוראת את השורות שלך ויוצא לי מין צחוק כזה של הקלה. אוהו, הם רואים מה קורה כאן אחרת יקרתי היו חוזרים...! והאמת, אם אני מיועדת לגן עדן, מה שלא ממש משנה לי..., אז יש כמה וכמה אנשים שלא הייתי רוצה סביבי, הספיק לי סיבוב אחד איתם! וזה קצת מסובך כי אני מאמינה בגילגולים קודמים ובגילגולים לפנים... ועוד משהו ברטוש תחשבי שכאן יש חיבוק כי לפעמים מהדבר הכי פחות צפוי לומדים ומקבלים כוחות. יולי

גלית 1

New member
../images/Emo39.gifלאיש שראה היקר

האובדן קשה מנשוא ובפרט כשהוא בטרם עת מבינה לליבך איש יקר. דבר אחד רוצה אני לומר לך: בטוחה אני כי אימך היקרה מחייכת לה שם למעלה כיוון שבן כמוך נפל בחלקה. שא את חיוכה בלבבך, הוא זה שיתן לך כח להמשיך. יהי זכרה ברוך.

למעלה