אמא יקרה...

שקר החן

New member
אמא יקרה...

אמא יקרה! כמעט 5 חודשים עברו, בקושי רב. יום יום, שעה שעה הזמן מתקתק והפצע לא מגליד. כאילו נפער בור של רייקנות בתוכי, הותרת בי חלל עמוק. איני יכול לשכוח את הרגע בו אחזתי בידך ולא רציתי לעזוב לעולם, אבל את כבר לא היית איתי, היית בדרך למקום טוב יותר, מקום ללא כאב, מקום שבו סוף סוף את יכולה לנוח מכל הסבל והכאב שעטף אותך במשך שנות מחלתך. ואני נותרתי פה מתפלל לעוד רגע אחד קטן איתך, רגע שבו אגיד לך שהיית הכל בשבילי, רגע שבו אגיד לך..."אמא, אני אוהב אותך." לחבקך לנשקך ולהיפרד. אמא יקרה...שמרי על עצמך למעלה, אני אוהב אותך ובליבי תשארי לנצח.

nypx

New member
../images/Emo45.gif אני רוצה לומר לך משהו

אני גם מתפלל בשבילך..... וההודעה שלך העלתה בי הרהורים... אולי רק אולי הם יודעים למעלה על הפורום הזה? אולי הם קוראים אותנו אולי הם יודעים מה עובר עלינו? אולי אנחנו בתת מודע יודעים שהם יודעים? ופה רק פה יוצאים כל הדברים שאנחנו לא מוציאים במקום אחר הרי לכולם יש מחשב בבית אבל זאת הפינה שלנו ,זאת קופת הסודות שלנו ואף אחד לא נכנס אלייה חוץ מאיתנו ואנחנו מתחלקים בה אם אנשים שאנחנו לא מכירים אנשים שמעולם לא ראינו או לפחות את חלקם אפילו האנשים הקרובים אלינו ביותר לא יודעים מה שפה יודעים אבל בכל זאת אנחנו מתפרקים כאן ומוציאים החוצה את כל מה שיושב לנו על הלב, הדבר שיכול להשאיר אותי ער זה הפורום הזה וכל כך חשובה לנו כל הודעה שנכנסת לכאן ולפעמים אנחנו נכנסים ולא רואים אף אחד ומתפלאים איך זה יכול להיות ? יכול להיות שככה נעלמים? ושמישהו חסר הרבה זמן מתחילים לשלוח מיילים ולברר איפה הוא נמצא ומה קרה ,מה שלא היינו עושים ביום יום אם מישהו אחר, אז אולי אני יכול לקרוא לפורום הזה : "חלקת האלוהים הקטנה שלנו" ויסלח לי מישהו אם פגעתי ברגשותיו אני

אני רוצה לומר לך משהו אן.וואי.

אתה כל כך צודק

שקר החן חבר יקר

ו..פתאום פקע מיתר, וזה קשה האצבעות לא מתרגלות לרווח שנותר וזה קשה וצריך להמשיך רק עם חמישה מיתרים וזה קשה ולא הוגן דווקא הצליל הכי יקר והמיתר הכי נחוץ והמנגינה כבר לא אותו דבר והשמש בחוץ... חנוש זה קשה אבל צריך להמשיך הקושי ברור ואני מאמאינה עדיין שאנשים שהולכים הם מלאכים ששומרים עלינו למעלה

למעלה