אמא חדשה

אמא חדשה

שלום לכולם , את ההודעה על הולדת ביתנו - טחג כתבה ל פני 5 שבועות ועכשיו אני מצטרפת רשמית לפורום היקר.(אני הבת דודה למי שזוכרת) הרבה עברנו עד שנולדה ביתנו, קראנו לה טליה ובראשי תבות: טוב להודות לה' . תודה על כל התגובות - ברכות שכתבתם . ליליפוט

נאשא

New member
איזה כיף! איזה כיף!

איזה כיף לנו שיצאת מהארון וגילית לנו מי את. אם הגנים רצים במשפחה הרי שקיבלנו אל מחוזותנו תשבוחת שבתשבחות. מזל-טוב להולדת הפלא. כל כך שמחה שאני יכולה לומר את זה.

טחג

New member
יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי שמצאת את הזמן ובאת לפה! כ"כ שמחה ומתרגשת שאת פה איתנו בהורות. שיהיה לך גידול קל טוב ונעים של טליה המתוקה והמקסימה - ועכשיו שראיתי אותה במציאות אני יכולה להגיד בפה מלא כמה שהיא נפלאה.
ות לך וגם לטליה.

חוה76

New member
עוד בת דודה פה זה תמיד כיף!

ליליפוט יקרה, לא מאמינה עדיין שאת אמא! איזה כיף לטליה הקטנטונת שלך, זוג הורים כאלה לא מגרילים כל יום!

אמאדובה

New member
מזל טוב!!!

איזה שם יפה, ומשמעות מרגשת. ברוכה המצטרפת, ועוד ממשפחה מכובדת כל כך

דיא

New member
מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo70.gif

איזה כיף לנו שאת מצטרפת אלינו. מכל הבחינות. בעיקר בגלל הסיבה הטובה שהביאה אותך לפורום ההורות. טליה שם נהדר, על כל משמעויותיו. ואנחנו מאוד אוהבות את בנות הדודות למשפחת טחג-76

איזה מרגש!

תודה לכולם שעניתםם לי אני כל-כך מתרגשת להיות אמא וקצת קשה להספיק את כל מה שרוצים הכל חדש אבל שווה כל רגע !

ברוכה הבאה, שמחה שאת מצטרפת

זה אומר שאת גם בת דודה של חווה שלנו, או שזה מהצד האחר של המשפחה? שמחה שהדרך הארוכה שעברתם הסתיימה בטוב. מאחלת לכם רק אושר מעכשיו, רק בשורות טובות ובעיקר גידול קל של טליה.

למעלה