אמא זה בגללך ...

אמא זה בגללך ...

שתדעי שאני אוהבת אותך מאוד אבל דפקת לי את החיים ! ! ! אני לא יכולה לפתח מערכות יחסים בריאות ונכונות בגלל תווי ההתנהגות שלך עם גברים שבדרך עקיפה חילחלה אלי האישה החלשה שאת האישה שמתפשרת מוותרת האישה שמנסה לרצות את הבן זוג שלה בכל מחיר האישה שלא נילחמת על הזכויות שלה ואני ... מנסה בכל כוחי להיות אישה חזקה ... אבל נופלת כל פעם מחדש...

אנושית~

New member
תראי כלנית

לפעמים כשמגיעים לאיזשהו גיל מסוים בחיים ובגלל מצבים מסוימים ת,קצת מתפשרת קצת מוותרת והרבה פחות נלחמת .. נכון שת,כבת כשרואה דברים מהצד זה מקומם אותך אבל תחשבי לרגע אם ההתפשרות הזו או הויתור גורמת לה בשורה תחתונה להיות מאושרת או להשיג ת,מטרות שלה אז הייתי אומרת שאולי היא חזקה מכפי שת,חושבת. ולך אציע לא לשפוט אותה או ללכת בדרכה ..אלא ללמוד מטעויות ולעצב לך דרך מיוחדת משלך שתלווה אותך בהחלטות חשובות בחיים .. בהצלחה

חרוז

New member
אם לא אמא

אהלן קל מאוד להאשים את אמא ולהטיל עליה אחריות שמוטלת עליך "לחיות את החיים" כפי שאת רוצה. הנה, זיהית את הבעיה שלך בצורה חכמה ונבונה, את כנראה לא מרוצה מצורת החיים וההתנהגות שלך, במקום לפתור את הבעיה שלך, ולהבין איך צריך להתנהג (יש לך דוגמא חיה, איך לא להתנהג) את מעדיפה לזרוק את הפתרון על אמא ולהיות דור שני של .......... קחי את עצמך ברצינות, תמשיכי לאהוב את אמא, אמא יש רק אחת ותהיי מה שאת רוצה להיות ולא מה שאת לא רוצה....... בהצלחה !!!!!

אני אוהבת את אמא שלי בטרוף

זה לא סוטר ... ציינתי בשירשור שאני מנסה לא להיות כמותה על כן אני לא משתמשת בזה ככיסוי... האהבה שלי לאמא שלי לא אומרת שאין משקעים... כמעט בכל מערכת יחסי הורים וילדים ישנם משקעים

למעלה