אמא ואלבום מעוצב ...

thenerd

New member
אמא ואלבום מעוצב ...

היום בקשתי מחברה שלי (אשתי הטרייה) לחשוב על להוסיף את אמא שלי לאלבום מהחתונה. האם לדעתכם זה "יהיה במקום" ? חשבתי אולי להסיף תמונה שלה או כמה מילים שמדברות אלי - לעמוד האחרון ... מה דעתכם ? האם יש לכם רעיונות פרקטיים ליישום באלבום ? בווידאו ? ... אני ממש רוצה שהיא תהיה חלק מהחתונה הזו, מהזכרון הזה, מהאלבום ...

היי

אמרת לפני החתונה שרצית לעשות משהו לכבוד אמא,יכול להיות שצילמת משהו מזה? כי אם כן תוכל להוסיף תמונות. אני חושבת שזה צריך להיות מובן,שאתה אוהב ומעריך את אמא שלך ולא רוצה לשכוח אותה,במיוחד ברגעים שחשובים לך,(כל עוד זה לא נעשה באובססיביות,בכל זאת ..זאת שמחה). אבל מצד שני אני אבין את זוגתך אם זה קצת ירתיע אותה,כי זה אירוע שמח,ולשים שם משהו שקשור לאמא שלך זה כמו מין מודעת אבל כזאת באירוע שמח.. בקיצור,אני לא יודעת. הכי טוב שתדברו על זה ,ככה תוכלו להחליט יותר טוב. בכל מקרה,זה לא נראה לי לא במקום.

MeWithoutU

New member
אלבום תמונות מהחתונה...

אף פעם לא חשבתי על זה. לדעתי זה יכול להיות רעיון טוב בעמוד האחרון לשים תמונה של אמא שלך ולכתוב שם משהו על החתונה ועל זה שלצערך היא לא יכלה להיות שם איתך ביום החשוב הזה בחייך ובכל זאת אתה מרגיש שהיא גאה בך ואומנם לא הייתה איתך פיזית בחתונה...אבל הייתה שם בעצם מהעובדה שהיא אצלך בלב. (משהו כזה...) לדעתי זה כן במקום. כי זאת חתונה שלך ואלבום שלך אבל ברור שצריך להתייעץ עם אישתך...איך היא מרגישה בקשר לזה...אם זה לא מפריע לה אז למה לא? זאת המזכרת שלכם על יום חשוב בחייכם. ואם אתה מרגיש צורך להוסיף גם תמונה של אמא...זה נראה לי ממש נפלא. אגב... תמונה מדהימה! אתם זוג יפה

thenerd

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה

אני חייב לצאת ולכן אגיב ביתר ממל - הערב ... הנה אבא החמוד מחובק על ידיינו בריקודים איפה אמא.... דרקקקקקקקקקקקקקקקק

תמונה כואבת

אין ספק.. עכשיו העלת אצלי את השאלה מה לעשות עם התמונות של אבא שלי. אני יכולה לאמר לך, שכשהבת של דוד שלי נפטר, אז הם עשו מאין תמונה משפחתית גדולה, שתלויה בסלון. לצד התמונה של אשתו של דוד שלי, שמו תמונה שלו.. אין ספק שזה כואב, ויכאב עוד.. אולי כמו "אות" כבוד , תסים תמונה.. או................. שפשוט תלך לפי מה שהלב שלך אומר....................... ואתה חמוד בתמונות (שש.. אל תגיד לאשתך..
)

thenerd

New member
תוד העל התגובות ../images/Emo13.gif

שוחחתי איתה וסכמנו שזה בסדר אם אקדיש את הדף האחרון\מחצית מהדף לזכרון אני כנראה אוסיף כמה מילים שמדברות אלי או שיר\בית משיר שמרגש אותי במיוחד חשוב לי מאוד "להביא את אמא" לאלבום הזה ולחתונה הזו היה לי קשה לחשוב על אלבום שלם ללא אמא - באיזושהי צורה ואני שמח שאשתי הבינה אותי (למרות שבהתחלה לא ממש הבינה איך אני רוצה לעשות את זה וחשבה שאולי זה לא יתאים) לא כיף שצריך להחליט החלטות דפוקות כאלה בחיים...היה יכול להיות הרבה יותר אם פשוט אמא היתה יכולה להיות בחתונה אני כועס על זה שהחליט שהיא לא תהיה !

מזמן ידעתי שאין צדק בחיים

אבל תסתכל על זה שיש לך בת זוג כזאת מתחשבת ואכפתית,לא לכולם יש כאלה בני זוג :)

למעלה