אמא ואבא יודעים

dert

New member
מה המצב אחי

ככה גם אני בן 27 בלי ניסיון מיני עם גברים אך מגיל 13 נמשך (גם הייתה לי חברה באמצע וכו) מה זה מזדהה איתך עם המחשבות והרגשות על אף שאני ללא ניסיון אמרתי לאימי על המשיכה שלי לגברים תגובתה היתה בכי תוך התעלמות לפעמים והרגשתי אצלה מצוקה וחוסר אונים של מה הלאה איך מתמודדים כמובן שהמשפט שלה תתגבר על זה עיצבן אותי כי זה לא צורת חיים אחריי 27 שנים לא כלכך מאושרות לדעתי. כיום היא עדיין מקווה שאוליי תהיה לי חברה ואני חי את חיי בין שמיים וארץ לא עם בנים על אף שיצאתי לדייטים אבל הם לא היו מוצלחים ולא עם בנות ככה בינתיים טוב לי לא יודע כלכך מה יהיה הלאה מקווה רק להיות מאושר וגם אם זה יהיה ללא אישה

אמא ואבא יודעים

וואו אחרי 27 שנים שאני חי כמעט ואחרי שנה וחצי עם גברים ההורים יודעים ההורים שואלים שאלות תמוהות איך היית עם אישה? איך היתה לך חברה 3 שנים? בטח זה בגלל שנפגעת מנשים? זה אולי בגלל שאתה לא סגור על עצמך? אוףףףףףףףףףףף הם רוצים שאלך לטיפול פסיכולוגי חושבים שאולי אשתנה הסברתי להם שאני לא רוצה להשתנות שאני כזה אמרתי להם ללכת לפסיכולוג ולהגיד לו גילינו שהבן שלנו הומו!!! אבל הם נראה לי פוחדים!!! למרות שקבעו תור לפסיכולוג, מה אני עושה אתם אולי יודעים??? הם אמרו שהם מקבלים אותי!!! אבל רוצים שאשתנה!!! אז איך אתם מקבלים? אתם סתם אומרים!!!!

E W

New member
קח אוויר רגע..

א. מה רע בטיפול פסיכולוגי? נכון שאתה כבר החלטת, וסיפרת, והיו לך גברים... אבל פסיכולוג יכול לגרום ל גם להבין אחרים, ולא רק את עצמך. אם כי המטרה הראשונית של פסיכולוג זה להגיע להשלמה עם עצמך.... אני חושב שאתה יכול ללכת לפסיכולוג הזה, להגיד לו את שעל לבך, ואולי אחרי מפגש אחד או שניים לעשות מפגש עם ההורים. או מפגשים מקבילים עם ההורים.... ב. מה אתה בדיוק מצפה??? לקח לך 27 שנים!! (או 25.5 - לפי מה שכתבת). אז אתה מצפה שההורים שלך יקבלו את זה ביום אחד? בחודש? אפילו בשנה. תן להם לנשום. אל תנופף בזה שאתה הומו, ותביא בנים לארוחות שבת.... להורים הרבה יותר קל לקבל כשאתה מדגים זוגיות מאושרת, ובכלל שאתה מאושר. תשדר להם את זה. אל תגיע אליהם כשאתה זועף וכועס ומלא חימה... כי "שוב הם יתחילו עם השאלות". לפעמים חוסר הידע (הבורות שבעניין) גורם לפחדים. אני לא אומר שתרוץ לספר להם אם אתה אקטיבי או פסיבי ועם מי בילית את הלילה האחרון, אבל תראה להם שאנשים מסביבם הם להטבי"ם, ואין כמו כמה סלבס לעשות את זה... החל מעיברי לידר ודרך שחקן הטלנובלות שאני לא זוכר את שמו כרגע.... לאט לאט. לרוב ההורים המודאגים יש פחד מהתדמית של ההומו הזקן שגומר את החיים שלו לבד.... בלי ילדים.. והם דואגים כי אתה הילד שלהם!! אז תראה להם את הדברים האחרים. לכמה הומואים יש ילדים שלא נדבר על לסביות (ע"ע דנה אולמרט ובת זוגה, וציפי (משהו) שחקנית הטניס). ומה עם סטפן בראון? תשלח אותם לראות את הסרט. אולי הם יהיו יותר אופטימים (ואם לא, אז זה אחלה סרט) ותמיד יש את תהל"ה. בהצלחה!

וואו תודה

אני מודה, אני לא יודע אם הצלחתם להרגיע אותי כליל אבל אכן מרגיש טוב יותר.... (-:

למעלה