אמא ואבא היקרים

אמא ואבא היקרים

אימא ואבא היקרים בוקר טוב אימא אני יוצאת לטייל לאיפה שאמרת לי ללכת את בטוח זוכרת, לעזאזל בוקר טוב אבא שוב נפגשים תגיד, למה במקום להתחיל לאהוב חייבים להישאר אדישים? זהו זה אימא ואבא הפעם אני לא חוזרת ותדעו שאני יכולה לבד ולא צריכה אתכם יותר כן זאת אני שהתבגרתי ובשביל זה לא צריך להיות בצבא אני שווה גם בלי מדים ולא צריכה סיבה בשביל לקבל אהבה רק תסבירו למה כל כך קשה לי להעמיד פנים שלא איכפת ולמה במקום לחבק אתכם אני צריכה להיאבק בשביל כל מבט כי אימא ואבא, באמת שאני אוהבת אתכם מעולם לא התכוונתי לגרום לכם צער וגם לא רציתי לריב אתכם אז בפעם הבאה שניפגש תשתדלו להיות קצת פחות קרים ואולי באמת נוכל לאהוב במקום להמשיך להעמיד פנים חשבתי שהתגברתי, כנראה שרק התבגרתי,

hadarshti

New member
נסיכה איזה מרגששששש ../images/Emo7.gif

אחותי,מה יש לך? למה את כזאת דכאונית?...יאאלה קחי ת´חיים באיזי. יהייה טוב. שלך,הדר.

קרן^

New member
נסיכה ../images/Emo85.gif

זה מרגש עד דמעות את משהו... המון אהבה...
קרן^

o-p

New member
וואו

אני חושבת שזאת ההודעה(שיר) הכי טובה שקראתי פה אי פעם!

angie1978

New member
הי...

עד כמה שזה מדהים זה עצוב לגמרי... אני לא רוצה להישמע קיצ´ית אבל שתדעי שאם את רוצה לדבר או משהו אז יש כאן הרבה אנשים (נשים) שבטוח ישמחו לשמוע ולעזור... מפחיד אותי לחשוב שאנשים מרגישים ככה ושומרים את זה בפנים. בד"כ זה נגמר ממש רע (גם אני הרגשתי ככה פעם). אני לא מכירה אותך אז אני לא אחתום ב"אוהבת" אבל נשמע שיש הרבה מה לאהוב... אני כאן אם תרצי.

למעלה