אמא הכינה לי עוד לחם

אמא הכינה לי עוד לחם

והפעם עם דבש במקום סוכר כמו שמישהו כאן המליץ, וכבר יותר מחצי ממנו חיסלתי. הבטן שלי עדיין נפוחה, אם כי שינוי במשקל אין ממש (חצי קילו לא נחשב, מה גם שזה הגיוני בהתחשב בכך שתופעות הלוואי פסקו לחלוטין). כמה זמן לוקח עד שהיא יורדת? נמאס לי להיראות בהריון ושרוב הבגדים שנראו עלי מצויין לפני חודשיים יושבים עלי מוזר עכשיו.

daniela21

New member
ירדת חצי קילו? את הפוכה ממני..

מאז שהתחלתי את הדיאטה ללא גלוטן עליתי 4 ק"ג. עם בטן של הריון ואכילת עוגות ועוגיות ומה לא ירדתי במשקל והיום שאני מרגישה שאין יותר מידי מה לאכול אני עוד משמינה (אבל אני מאושרת מזה, מתאים לי עוד 5 ק"ג :) ).

עליתי חצי קילו...

(עוד מעט תגיע אלפקה ותשרשר). וזה לא משהו משמעותי, כי די ירדתי במשקל בתקופת הגלוטן. מה שבאמת מפריע לי זו הבטן הנפוחה שנראית הריונית. זה לצערי יקח כנראה עוד זמן.

סביוני

New member
מקבל את הקרדיט בנועם

דבש במקום סוכר. הזכרת לי שהגיע הזמן שוב לנסות כך את הלחם. מכיר מישהו שהבטן ירדה לו לגמרי!!! ממש לא זיהיתי אותו לאחרונה לאחר כמה שנים שלא התראינו. הבטן תרד. אל דאגה

סביוני

New member
בהחלט.

ורצוי לשלב זאת עם פעילות גופנית אירובית ושרירית כדי שהכל יחזור להיות די מוצק ולא מדובלל כזה...

זה מדהים ככה

הרבה הרבה יותר טעים מעם הסוכר, וגם הופך את המרקם של הלחם ליותר עוגתי וטעים באופן ממכר. ברוך בורא הסביוני, אמן.

למעלה