אמא, גם את אישה

נאשא

New member
אמא, גם את אישה

אתמול היו אצלינו חברים ואחת הבחורות עשתה עם התמגוצ'י קיפולי נייר. עכשיו באה אלי התמגוצ'י עם פיסת נייר וביקשה ממני לעשות ציפור "כמו האישה הזאת". כשהצלחתי היא אמרה לי: "אמא, וואו, גם את אישה". אז לכל הנשים פה שמאד התגעגעתי אליהן בחופשה הנהדרת שלנו (תמונות יגיעו), תודה על הברכות לנסיעה, תודה למי מכן שברכה ליומולדת שנחגגה בכיף משפחתי גדול, ובעיקר בעיקר
ענק לסינטה המהממת ולמיטל הגיבורה, שברור לכן שהדבר הראשון שעשיתי כשהגעתי הביתה היה לפתוח את התפוז כדי לנשום שתי נשימות לרווחה
. מזל טוב יקרות, עשיתן זאת! אני כל כך שמחה! (אבל מיטל, אני עדיין מחכה לשם. לפי החישובים שלי הברית כבר היתה, לא?)

דיא

New member
ברוכה השבה

ספרי קצת איך היה, נחת, נהנית? את בהחלט אישה, ובעיקר את וואו
'תגעגעתי.

הזכרת לי

פעם שבאה אלי חברה והילדה שאלה "אבל אמא, מה את עושה עם חברה אם את לא משחקת איתה? איזה מין חברות זאת?" זה הצחיק אותי מאוד. שמחה שחזרתם ושהיה טוב. יעל

happy

New member
בפעם האחרונה שנפגשנו אצל

שלומית 76 יצאתי כשליהי היתה עדין ערה. היא לא כלכך רצתה לתת לי ללכת. ואז אמרתי לה שאני נפגשת עם חברות. אז היא נתנה לי את התיק עם כל הטושים והדבק והמדבקות שלה בשביל שנוכל לעשות עבודות יצירה
. בבוקר שהיא קמה היא ישר רצה לראות איזה עבודות יצירה עשיתי עם החברות.

נו באמת

למה לא אמרת משהו, היינו מציירות לה ציור או משהו, ככה לאכזב את הילדה שעכשיו בטוחה שהחברות של אמא הן ממש לא יצירתיות ולא רציניות??????? הקטע הזה שלהם שהם רואים את העולם בעיניים שלהם כל כך חמוד... כשהם גדלים זה נהיה סתם אגוצנטריות מעצבנת אבל כשהם קטנים זה ממש מתוק. יעל

למעלה