אמא גאה

אמא גאה

היום התקיימה מסיבת הסיום של היסודי בתי סיימה כיתה ו' ועולה לחטיבה משהו קטן בשבילה: הנה הגיעה השנה שבה "מכריזים על עצמאות", השנה שבה בעצם את מגיעה לבגרות. מהשנה הזאת הרבה דלתות נפתחות, למרות שיש גם דרכים קשות ומפותלות תצטרכי לדעת איך להתמודד, וכשעצוב, גם לדעת להתעודד. אאחל לך בתי היקרה שתהיי צנועה בהליכותייך ובת טובה להורייך שתמיד יישאר לך מקום בלב, לאהוב אחרים וגם כדי להתאהב. שתצליחי בכל דרך שתבחרי בחיים, שלא תתביישי ותדעי לשאול איך? כמה? והאם? ולסיום.... שתזכי לבנות בית יותר מוצלח משל ההורים... ממני אמא

יפה מאד ... זה מסר חזק ומחזק ...

הקונוטציה של המילה `גאה` ...מאד אקטואלי ... אז כתחליף , אפשר לומר ...אמא גבוהת-לב ... כמאמד דוד מלכנו `גבה ליבי באלוקי` ... וכאן המקום לאחל `מזל-טוב` לבת המוצ-לחת שלך ...לקראת עליתה לחטיבת הבינים , והרבה נחת מכל הילדים ...

בשעה טובה ומוצלחת לשבלולה ובתה המתבגרת

לשבלולה, שיתגשמו כל משאלותייך כאם לבתך המתבגרת. קחי משהו נחמד שתוכלי לתת לילדה הקטנה/גדולה שלך בתוך מעגל, לא ילדות ולא גברות את , בת מצווה מתבגרת בתוך מעגל – חוליות קטנות בשרשרת לשם גם את מתחברת. את מעמיסה על גבך תרמיל של מצוות שנמסר מאם לבת מדורי דורות ובו מוסר, חינוך ויושר מידות. רגעים קסומים בזמן הדלקת הנרות במקום שבו שנאה מקוננת – תן לי לזרוע אהבה במקום שבו עלבון – תן לי לזרוע סליחה במקום שבו חושך – תן לי לזרוע אור. במקום שבו עצב – תן לי לזרוע שמחה. (לא אני חיברתי)

איזו גאווה, איזה כייף

המון הצלחה לבתך המקסימה... מאחלת הרבה אושר, הצלחה ונחת. מעבר נעים ומהנה

מכיר בדיוק את ההרגשה...

גם הבת שלי מסיימת כעת כיתה ו' ומסיבת הסיום שלה ביום ה'. ומה בסה"כ אנחנו מבקשים .. קצת נחת יהודית. לדעת שלמרות הכל הצלחנו (פחות או יותר ) בחינוך שלנו לילדים. שבעולם סוער כמו שלנו גם בגיל התבגרות הם יצליחו להתמיד באמונה , ובאהבת ה' . לדעתי אהבת ה ' זה דבר חשוב מאין כמוהו . כי גם אם לא מצליחים לגמרי בהתמודדות נגד יצר הרע ( ובעולם של היום , לא מקנא עם מה הנוער צריך להתמודד ) אהבת ה' ואמונה מקובעת בלב לא רק שמחזקים את הילד אלא תמיד ישאירו לו ערוץ פתוח אל הקב"ה וגם אם הם נופלים הם ידעו שיש לאן לחזור!!!!

למען הסימליות..

על הבוקר קיבלתי טלפון מהאולפנה שאני נלחמת כבר שלושה חודשים להתקבל ו... היא התקבלה
תודה לכולם על הברכות

touti

New member
מזל טוב לבת שבלולה:) והרבה הצלחה לכם:)

אני חזרתי עכשיו מבני דרום, מסיבת סיום לקטנה שסיימה א.

למעלה