אמא במשבר

לילך177

New member
אמא במשבר

אני חד הורית... אמא לשלושה ילדים קטנים.. אני עומדת מול מצב שכמעט בלתי אפשרי... יש לי שלוש רשימות ספרים.. לא כולל כל התוספות ... אני במינוס מטורף... אין לי מושג ולו הקטן ביותר איך אני משלמת ומכינה את הילדים שלי לביה"ס.. הגרוש עוזר... הוא רשם את הקטנה לקטיינה,שנגמרת ביום שישי הקרוב, אני מבקשת מהמשפחה לעזור בקניות לבית... אני מותשת מלנסות להחזיק את כל הכדורים באוויר... אני רוצה לא לדאוג לכלכלה באופן שבו אני חיה.. לפני חודש (וזה קרה גם בעבר..) השארתי עגלת קניות שלמה כי לא היה לי כסף לשלם עליה... וצ'קים לא עברו.. והכרטיס נחסם לי...אווופפפפ אני עובדת ומרוויחה לא הרבה... אני כל הזמן חושבת לכוון של ספונסר... זה זול?!... זה לא אני... אבל אין לי כסף לכלווווםםםם... זה מטריף... זה מדיר שינה מעיניי... יש לי חברה שיש לה ספוסנר... והיא חיה מעולה... היא לא דואגת לכלום... אני רוצה עזרה רק במה שקשור לילדים שלי... שאוכל לקנות להם ספרים ומחברות... תיקים כמו שצריך... שיהיה לי כסף להוציא אותם בחופש קצת...לא חשבתי שאדבר על זה פעם... מצד אחד אנחנו חיים בעולם של אינטרסים משותפים.. ומצד שני... צריך אופי להיות בת זוג של ספונסר.. שוגר דדי.... נמאס לי לומר להם "אין ליי... אין לי..." זהו הוצאתי את זה.... בבקשה- תחסכו ממני את קריאות הגנאי מכל סוג שהוא... גם כך קשה לי.. זה לא יתרום. תודה רבה. לילך

misty10

New member
פתרון זמני שאני יכולה להציע לך

זה לנסות להיות אם פונדקאית, תקבלי כמה עשרות אלפי שקלים אחרי כ- 9 חודשים, וזה יתן לך לכמה חודשים להרים את הראש מעל המים...

../images/Emo6.gif

ואת חושבת שלמכור את הגוף שלה ל-9 חודשים של צרות, כאבים בלגנים עדיף מאשר ל-10 דקות פעם בשבוע - נו בחיאת.

העין3

New member
לפתור בעיות...

כמה חבל שכאשר אישה ניכנסת למשבר כלכלי מיד מייעצים לה כל עלובי הנפש למכור את גופה!!! להיות אם פונדקאית זה קשה יותר מלרדת לכביש. ובאשר לך לילך... ישנם כמה גופים בארץ שתפקידם לעזור לנשים בדיוק במצבך.... שלחי לי מסר עם כמה שיותר פרטים ואנסה לבדוק לך מה הזכויות שלך בבטוח לאומי. כמו כן תקבלי את הטלפון שלי לכל בעיה שתתקלי בה. יום טוב ומוצלח יותר ערן.

misty10

New member
מי שאומר על זה עלובי נפש לא מבין בכלל

על מה הוא מדבר... רק לדיעתך: להיות אם פונדקאית זה לא משהו כזה נורא כמו שאת מתארת, תחשבי על זה טיפה מחוץ למסגרת... תחשבי על זה כעל להביא אושר לנשים שלא יכולות להביא ילדים, ומייחלות ליום הזה שבו הם יחבקו ילד קטן שיהיה להן... לא אמרתי לה ללכת לכביש ולמכור את גופה לכל דורש שיוכל לעשות בגופה מה שבא לו עבור 50 ש"ח... רק לידיעתך, אני רציתי להיום אם פונדקאית כדי להביא את האושר הזה לנשים שלא יכולות להביא ילדים ולי אין שום בעיה של משבר כלכלי, אני מהמעמד הבינוני - גבוה. ואני לא רואה בזה שום פסול!!!

BlackUnicorn

New member
אוי ואבוי. ../images/Emo31.gif מצטערת. לא יודעת איך

הצלחת להביא ילד לעולם ולתת אותו מבלי להיקשר אליו, אבל אין ספק שהסיפור שלך (אם הוא אמיתי) אינו נמצא עם הסטטיסטיקה הרווחת.

לנושנוש

New member
אין כספים כרגע לאף גוף שכזה

המדינה יבשה את כל הדברים האלה וממשיכה ליבש.........! על בצורת דיברנו?

czar

New member
ביטוח לאומי משלם כ - 2000 שח לילד

לפני כל תחילת לימודים.....איפה זה?

אם כך

אז למה מלכתחילה רצית להתגרש? (אני מניח שזו את, כי 90% מהבקשות להתגרש מוגשות ע"י נשים)

לילך177

New member
חחחחחחחח

מה זה קשור למה שכתבתי??? ואיזו סטטיסטיקה קראת שהגעת למסקנה ש 90% לא פחות ולא יותר מבקשות להתגרש??????????

זיגזג8

New member
ברור

לך תדע מה הסיפור שם.. ממש חכם מצידך להטיח בה האשמות בגלל שהתגרשה מבעלה...

BlackUnicorn

New member
מציעה לפנות ללשכה לסיוע משפטי ולהגיש בקשה

להגדלת מזונות לילדים בגין שינוי נסיבות. לא יודעת כמה את מקבלת היום, אבל אם לגרוש שלך יש אפשרות לעזור מעבר למה שהוא יכול - ואת במצב כל כך עגום (מצד שני, יש לך אינטרנט, ואני מניחה שגם פלאפון, ואיזה יס או הוט... ועוד כל מיני דברים מסביב?) - שווה לנסות. מצד שני, לקחת בחשבון שאת עלולה לצאת כמובן עם סכום נמוך יותר, הכל תלוי בכמות שאת מקבלת כיום, אם הוא נמוך מלכתחילה לא סביר שיורידו לך אותו אלא להפך.

לילך177

New member
היי

אני משפטנית לפני ההסמכה של לשכת עו"ד... כך שסיוע משפטי " יעליב אותי"
אני מתמחה בתחום המשפחה והאזרחי.. מקווה לעסוק יותר במשפחה. יש לי גרוש טוב, הוא עוזר במה שצריך... הוא מטפל בילדים טוב.. גם הוא במגבלות שלו. צריך לדעת ממי להתגרש... כך תמיד אני אומרת שבת טובה

chenby

New member
אם כך

כל ההודעה הראשית שכתבת - היתה סרט שנכנסת אליו באותו הרגע. בסופו של דבר הכל בסדר וכרגע זה מה שיש, וטוב שאת רוצה יותר - תהיי יותר ותעשי יותר ויהיה לך יותר.. תזכרי שיש מציאות, ויש דרמה על המציאות.. אגב, מתוך ראייה בהירה ולא דרמטית, ניתן להגיע לפתרונות בקלות. הכל אצלך, רק תסתכלי פנימה. יש לך את כל התשובות.

BlackUnicorn

New member
גם אני התמחתי בתחום וברחתי ../images/Emo6.gif

(עזבתי את תחום המשפטים באופן כללי, אבל לא חשוב). אני חושבת שהיית קצת בסטרס וכמו המנהלת החביבה שלנו, תצליחי לנהל הכל. זה רק עניין של זמן. ואם את מתמחה כרגע, אז כמובן שמדובר במשהו זמני שלאחריו יבואו ימים טובים יותר. תנסי להיעזר יותר במשפחה כמה שאפשר.

gali142

New member
היי

לכי לרווחה יש לך זכויות את אם חד הורית והם חייבים לעזוןר לך.. וגם תתיעצי איתם אם מגיע לך קיצבה על הילדים מביטוח לאומי

זה לא קשור לכסף

זה קשור לצורך של אנשים להשתחרר - שתרד פיה קטנה, שיקפוץ דג זהב מהים ויגשימו את כל החלומות, ישימו במכה אחת סוף לכל הקשיים - זה לא, הרי, שאת לא מסתדרת אבל למה אנשים ממלאים טוטו? בדיוק מאותה סיבה ובדיוק עם אותם סיכויים. נשים, בד"כ, חולמות בהקשר הזה על בעל עשיר, חתיך, טוב לב, מאסטר בקאמה סוטרה ועם כזה זין - זה בדיוק החלום שלך רק שאת, מציאותית שכמותך (
) מוותרת על הטבעת ומסתפקת בפעמיים-שלוש בשבוע - חוצמזה, הציפייה שלך היא פנטסטית ולא ריאלית באותה מידה. או במיליםן אחרות - הסיכוי שלך למצוא את ה"ספונסר" המושלם קלוש רק שעד שתביני את זה תצטרכי לפתוח את הרגליים עבור לא מעט גברים - לא חראם?

gali142

New member
אויששש

אתה חי בסרט מה זה קשור וממש קל היום למצוא גבר שיממן אותך.. ברור שהוא יחשוב שהבחורה איתו בגלל הכסף.! בקיצור לכי לרווחה וביטוח לאומי יעזרו לך... לא כל הנשים חיבות להיות תלויות בגברים!!

למעלה