אמא -אני רוצה שתביני

אמא -אני רוצה שתביני

שלום לכולם קודם כל שמי דור אני בן 22 חייל שמשתחרר בקרוב. לפני כשנה סיפרתי לאמא שלי על עצמי אומנם בדרך שהיום בדיעבד אני מצטער עליה . השארתי לה מכתב לפני שטסתי לחו"ל ובו סיפרתי על עצמי. כשחזרתי לא יכולתי להמנע מהשיחה שבאה אחרי. זו השיחה הקשה ביותר בחיי . בסיום השיחה אמרה אימי " שאת הסוד הזה נקח שנינו לקבר " ומאז לא דיברנו על הנושא אני מבחינתי ממשיך בשלי והיא מבחינתה מתעלמת . ראוי לציין שבכל נושא אחר אמא שלי היא החברה הכי טובה בעולם. היום בכל פעם שעולה נושא של חתונה אמא שלי תמיד נופלת עליי וכאילו מזכירה שגם אני צריך ללכת באותו מסלול ( לי נורא ברור שאתחתן האומנם לא עם אישה אלא עם אהבת חיי וכן שיהיו לי ילדים) .היום כשאני לפני שחרור אני רוצה לדבר איתה שוב ולא יודע איך לגשת . ומבקש עיצה. בתודה מראש .

ת ה ל ה

New member
../images/Emo24.gifאמא שלך בטוח אוהבת אותך

ולכן בסופו של דבר קרוב לודאי תקבל אותך כמו שאתה. אני יכולה להמליץ לך ראשית כל להכנס לאתר שלנו ולקרוא את כל מה שיש שם על יציאה מהארון מנקודת המבט של ההורים וגם של הילדים. יש שם גם סיפורי חיים שיכולים לעזור. באופן כללי נטיה מינית ודרך חיים זה לא דבר שאפשר להתעלם ממנו, אתה כבר בוגר מספיק לדעת מה עושה לך טוב ועם מי אתה רוצה לחיות ולכן עם הזמן גם אמא תקבל זאת. המלצתי לך לשוחח איתה ברצינות על הענין ולהסביר לה שאתה מבין את הקושי שלה גם כן, זה לא קל להורים, כאשר הבן שלי יצא מהארון בגיל 24 לא היה לי קל אבל מאד ברור היה לי שאקבל אותו כמו שהוא. היום הוא חי עם בן זוג כבר 3 שנים ואנחנו חברים נהדרים ואני מחוץ לארון כמעט לגמרי. מנסיוני הדרך לאמא היא לא קלה וגם אלו שאומרות שאין להן בעיה עם זה לא ממש מדייקות. אמא שלך מוזמנת לבוא אלינו לתהל"ה למפגשים או לשיחות טלפון, הרבה הורים עברו את מה שהיא עוברת ורובם יצאו מחוזקים עם קשר הרבה יותר קרוב וחם עם הילדים. תציע לה ליצור איתנו קשר, פרטים באתר. אנחנו כאן בשביל שניכם. בהצלחה דליה

../images/Emo54.gifהיי דור ../images/Emo48.gif

ברוך בואך לפורומינו הקט טוב לגבי אמא שלך... אני חושב שאתה צריך להתיישב איתה ובעדינות הסביר לה את המציאות.כדאי גם שתהיה 'חמוש' בידע לגבי שאלות שהיא מתעדת לשאול שלא תיתקע באמצע השיחה ואז היא תתחפר בעמדה שלה ולא ייצא מזה כלום בהצלחה

למעלה