אמא, אני אוהב אותך

מאיו

New member
אמא, אני אוהב אותך

נכון שכיף לשמוע? ואם זה משפט שחוזר על עצמו 15 פעמים ב 10 דקות? לעיתים נדירות, כאשר הוא שואל האם אני אוהבת אותו אני עונה שכן ונותנת דוגמאות לביטויי אהבה גם לא מילוליים (אני מביעה אהבה גם כאשר אני מחבקת, מנשקת, מלטפת ומשוחחת איתך...). הכינוי החדש שלי הוא "אוהבת אותי", לא כשאלה, לא כהצבת עובדה אלא כשם חיבה, כלומר לא נראה לי שיש ספק או היסוס באשר לכך שאוהבים אותו. למותר לציין שזה הבכור והיחיד והוא אינו מקופח בגילויי חיבה ואהבה. מה עושים עם המשפט הזה "אני אוהב אותך" אחרי שעתיים כבר נמאס לי לשמוע ואני כבר לא מגיבה.

נעה גל

New member
"אני אוהבת אותך גם". גם אצלנו יש

התקפת "אמא אני אוהב אותך". הבן שלי הגדיל לעשות אתמול ומתוך שינה קרא לי (דבר שלא קורה כמעט) הגעתי עד אליו ובמבט מנומנם הוא אמר לי "אמא אני אוהב אותך". אני חושבת שזה ענין של גיל וזה חולף. בן כמה שלך? (שלי בן 3 ו-3 חודשים ואנחנו כבר חודשיים בתוך "אמא אני אוהב אותך")

לאה_מ

New member
גם אצלנו, ובכלל אורי מאד אדיפלי ../images/Emo6.gif

מתנשק איתי כל הזמן, ואתמול ביקש לשחק איתי בחתן וכלה

מאיו

New member
כנראה זה הגיל

אין לי בעיה עם כל השאר - הוא מנשק, מחבק, מלטף קורא לי חמודה שלי, אהובה שלי, יפה שלי..
אני רק תוהה אם החזרה הזו היא לא סימן לחוסר ביטחון באהבה?? הרי כל הזמן מנשקים, מחבקים, מלטפים ואומרים לו כמה אנחנו אוהבים אותו, כמה הוא עוזר ומקסים ויפה וחכם...

ליאת +

New member
כן, זה שייך לחוסר ביטחון

אבל לא חוסר ביטחון כתכונה אישיותית, אלא חוסר ביטחון מצבי שנובע מכך שהם קולטים שאמא היא ישות נפרדת, שיכולה להעלם פתאום, או לכעוס, או לא להענות לרצונה ולכן כדי להבטיח את השארותה כדאי להדק איתה את הקשר, והצהרות אהבה כאלה הן חלק מכך.

נעה גל

New member
את בטוחה? (לגבי חוסר הבטחון)

אני זוכרת שעם הבת שלי גם אני חשבתי שמדובר על חוסר בטחון, אבל, עם הבן שלי אני לא מרגישה כך. אולי זה סתם אדיפוס?

למעלה