אמא.....אמא.............אמא...........

אמא.....אמא.............אמא...........

איך נגן על עצמנו מפני המדינה שלנו - העשויה זוגות זוגות של שונאי ישראל עובדי מדינה?

GeJuFan

New member
כפי שאומר חברי לכיתה המסומם:

Say what!!!! (לא לשכוח להגביהה קצת את הקול בחלק האחרון של ה-hat, לאפקט מלא).

מתים עליך גולם!

Gidi Shemer

New member
אם את לא מכירה אותה

אז אני מתנצל על ההתקפה. חשבתי שבשלב הזה כולם כבר מכירים את הכינוי שלה (או בשמה האחר "הנה מוטלות גופותינו"). היא כותבת בפורומים, היא לא מפריעה לאף אחד, והיא לא מקרה שיפה לצחוק עליו.

יש לה כינוי עתיק יותר

והוא "הגולםמפראג". אני לא בטוחה אם זה היה קודם או שקודם היא הייתה "שלוםעליכם2". בכל אופן, בגלל זה ה"גולם", אם תהית.

Gidi Shemer

New member
התגובה שלי לא היתה ל"גולם"

אלא לסמיילי הצוחק. אבל בסדר, נראה לי שכולנו מבינים במי מדובר ואיך כדאי להתייחס אליה.

זה כי (הפעם) היא הצחיקה אותי!

אתה חייב להודות שה"שונאי ישראל עובדי מדינה" זה לא רע

d a p h n a

New member
יש לה הרבה ניקים...

כמו שנועה אמרה, בעבר היא היתה כותבת בניק "הגולם מפראג". בגלל זה האזכור של הגולם בהודעה שלה. אבל, אני מסכימה שבגדול התגובה הנכונה היא פשוט להתעלם מההודעות וזהו.

נכון מאיזו בחינה?

מבחינת התנהלות הפורום - כנראה. מקרה פרטי של "לא להאכיל את הטרול". אבל, היא טרול מיוחד, אז לפעמים אפשר לתת לה קצת יחס. זה לא שהתעלמות או התייחסות ישנו במשהו את ההתנהלות שלה. אז אפשר להתעלם, ואפשר גם להגיב בשעשוע. רוב הזמן אני בוחרת בראשון, אבל אם היא מצליחה לתפוס את תשומת לבי אני מפרגנת לה בשני.

Gidi Shemer

New member
תעשי מה שבא לך

אני לא על תקן חנה בבלי של הפורום. לא יודע אם יצא לך לעבוד קצת עם אנשים עם בעיות פסיכיאטריות. לטעמי, ללגלג עליהם לא נותן כבוד למלגלג.

עושה ואעשה

אם הייתי פוגשת אותה פנים אל פנים, הייתי מתחילה בצחוק וכנראה מסיימת בבכי (קרה). אמא שלי אמרה לי "מזל שאת לא עובדת אצלנו" (=במחלקה הפסיכיאטרית). לא חושבת שזה בהכרח רע שבוירטואליה היא מקבלת יחס שונה מזה שהיא מקבלת מהעובדים במחלקה. זה בלי קשר לכך שלרוב אני באמת מתעלמת ממנה...

"הונאות ביולוגיות" = והפרעה פסיכיאטרית ?.....

אני מכוונת ל"הונאות ביולוגיות" שגורמות לביומם של "אסונות ותאונות" (( לדוגמא על רקע תוצאת ביופסיה ועל מנת ליישר את הקו הסטטיסטי בנושא של "איכות הסביבה" )) = אני מתמחה בנושא קרימינולוגיה = לקרוא לי "אנשים עם בעיות פסיכיאטריות" זה קצת פיספוס ופועל לטובת ה"סטטיסטיקאים" המטייחים . מדברת על דם-אנושי שנשפך מדברת על מחלות קשות צער ואבל . מה הקישקוש של "לא מגיבים"?

גם אני בעד להתעלם.

מכיון שאין בפורום הזה נוהל של מחיקת כל הודעה שאינה קשורה ישירות לנושא הפורום, ומכיון שהגולשת הזו לא מציפה אותו יותר מדי ולא חוזרת להגיב ולייצר שרשוריפלצת, לדעתי התגובה ההגיונית ביותר תהיה לתת לזה לשקוע. (ואני מודעת לפרדוקס שבלהקפיץ הודעה באמצעות הכתיבה ש"כדאי לתת לזה לשקוע"
).

זה מזכיר לי שאתמול, בפורום אחר,

מישהי כתבה לי בתגובה "אם מישהו אחר היה כותב את זה אז הייתי טורחת להגיב"

קצה חוט בפרשת "אסון השייטת" .........

מסתבר - כפי הנראה - שזה קשור למונח "ביופציה" - באשר לגידולי עור שצמחו לשייטים . "גידולי עור" אלה מלמדים על צלילות באתרים שבהם חולפות צוללות גרעיניות כמו - אגם הקרנפים בסאפארי (( על רקע "סחיבת" שיליות הילודים )). היכן מתנהלת פעילות ה"ביופציה" ואיך הסטטיסטיקאים פועלים על מנת להדוף את הנתונים - אחת האופציות? אסונות יזומים .

למעלה