אמא אבא...... דבה.............
D Dream within a Dream New member 13/1/03 #2 תגידי מאמי.. יש לך רק תמונות של בריטני מעוותת??? דיייי.. זה איכסי..
B Britney4 you New member 13/1/03 #4 תגיד לי...... יש לך בעיה עם זה? פשוט האנשים פה לא מגיבים על כלום אז רציתי לשים דברים מעוותים של בריטני כדי שישימו לב כאילו!!!!! הבנת?
תגיד לי...... יש לך בעיה עם זה? פשוט האנשים פה לא מגיבים על כלום אז רציתי לשים דברים מעוותים של בריטני כדי שישימו לב כאילו!!!!! הבנת?
D Dream within a Dream New member 14/1/03 #6 בעיה??? לא!!!! בעם כן... אלו תמונות דוחות!!!! יאקק!!! את רוצה לגרום לאנשים לכתוב או לגרום להם בחילה??? ועובדה, שאף אחד לא הגיב עליה..
בעיה??? לא!!!! בעם כן... אלו תמונות דוחות!!!! יאקק!!! את רוצה לגרום לאנשים לכתוב או לגרום להם בחילה??? ועובדה, שאף אחד לא הגיב עליה..
T TetiBETTY New member 16/1/03 #7 את עד כדי כך משועממת?! אלו לא תמונות שנעים לישון אחרי שרואים אותן... (אם בכלל מצליחים לישון...)
M marizza New member 17/1/03 #8 איכס...... זו תמונה ממש דוחה!! חוץ מ´זה,איך עיוותו אותה ככה?! אני לא מכירה תוכנת שמנים,חחחחחחחחחחחחחחחחח
איכס...... זו תמונה ממש דוחה!! חוץ מ´זה,איך עיוותו אותה ככה?! אני לא מכירה תוכנת שמנים,חחחחחחחחחחחחחחחחח