אמאמ.שרשורקשר? O:

Jifannit

New member
Oס כמה כאלה יש? 3? 4?

יאי! עוד אחד! D: אניאניאני~ :) שם:נעמה/נהמע גיל: 12, 5 חודשים, 22 ימים ובערך 3 שעות (שעון במחשב לא מכוון, סליחה על אי-הדיוק P:) אימייל:[email protected] אייסי:איכאיכ >: מסן:כמו המייל
משפט מחץ(יענו, מוטו?): יש יותר מדי, אז הינה כמה: -הטעויות הכי גדולות שלנו נובעות משימוש בלב ולא בשכל ובשכל ולא בלב. -Do or die, die or live? (זכויות) -אני לא הולכת בדרך. אני סוללת אותה
(ויש עוד מלא :X) כמה שיניגמאים בעולם: לא יודעת, אבל לפחות 30 שנמצאים בפורום הזה :) ..... ..... (כמה אנחנו פה באמת? Oס)

Jifannit

New member
אוקי. ההודעה הזאת מזובלת.

ז"א, כמה שטויות מישהו יכול לומר? :X

Jifannit

New member
צריך לעשות שרשור זיבולי נעמה אחת

---לשבוע. DDDDD: זה יהיה ארוך ומייגע >>

Ichimaru Gin

New member
../images/Emo11.gif

שם:דפנע גיל:13 אימייל:[email protected] אייסי:אין -.- כאיול יש אבל אני לא משתמשת בו מסנג'ר:[email protected] משפט מחץ:מעו O.O כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: אוו הלוואי שהרבה וכולם נראיםכמו גין ורנג'י קון

dark max

New member
*מקיאה* עד עתה הייתי בטוחה שאת

שפויה. משפיע על כולנו... לא נעלבת, נכון?

coral chan

New member
אני ^^

שם: קורל גיל: 14 ומשו אימייל: [email protected] אייסי לרצח (B מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: אני צריכה לחשוב על אחד כזה סס;; כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: מעט,הם פוחדים מאיתנו,הם בטח מסתתרים בסול סוסייטי מפנינו,או משו X__X;;

גמני ^^

שם: יוּני גיל: 12 ועוד וחמישה חודשים אימייל: [email protected] אייסי: =רשע מסנג'ר: האימייל ^^ משפט מחץ: אל תסתכל בקנקן, מה כבר תמצא שם? =_= כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: אממ... שבע נקודה שלוש? ^^;

cRitiCaL KitTy

New member
אני!../images/Emo76.gif

שם: רוני גיל: 14 אימייל: [email protected] אייסי: אין... מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: סופרקאליפרג'אליסטיקאקספיאלידושיס! כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: אומממ הרבה?

למעלה