אמאמ.שרשורקשר? O:

KiaritChan

New member
אמאמ.שרשורקשר? O:

כי אתם מאגניבים ואנירוצה אותם בליסט שלי ;[ גומן אם כבר פתחו שרשורכזה ._.; אז..נו..אתם מכירים את הכללים! שם: גיל: אימייל: אייסי: מסנג'ר: משפט מחץ: כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: שם:קיאריט גיל: עודמעט 15,מוהאהאהא אימייל: [email protected] אייסי: מת. שימות. שיניגאמי >> מסנג'ר: [email protected] אבל זה נתון לשינוי. משפט מחץ: הקונהמטטה? כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: אמאמ..אני מכירה רק 2..אתי ואור OO;..אבל אני מניחה שקצת יותר..XDDD

Hinamori

New member
^_^~ |כברהיהשרשורכזהאבלשיהיה|

שם: חנ גיל: 12 :X אימייל: לא בודקת ממילא :X~ אייסי: תעשו בחיפוש על השם חנ וזהו ._. מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: אני רוצה גלידה כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: מ ? OO;

keep smiling

New member
'ני. םם; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שם: קיפי גיל: מחר 17 ._.; אימייל: [email protected] אייסי: השטן! xx; מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: צנצנותרולז. [: כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: אה...הרבה. O:

Sheiz

New member
../images/Emo9.gif

שם: שייז גיל: 13 וחצי
אימייל: לא בדיוק יודעת אותו ^^ אייסי: אין ^.^ מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: גחליליע! ^_^ כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: כמה שיותר יותר טוף ^_^

MichelleLev

New member
אניאניאני

שם: מישל לויתן (הדס מן -.-) גיל: 14 ב29.11 אימייל: [email protected] אייסי: 203633445 מסנג'ר:[email protected] משפט מחץ: הווו אני בטטה. כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: הממ.. יש את בתדודה שלי. XD אממ.. הרבה הרבה הרבה שנשמור כמה בשבילי D=

Violettecat

New member
שלי ^^

שם: אתי גיל: 18 אימייל: [email protected] אייסי: מת מזמן כיום הוא שיניגאמי מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: אור טאיצ'ו צריך להיות ממונה לשליט של סול סוסייטי! כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו?: זה סוד פדרלי שרק אור טאיצ'ו יודע את התשובה לו!

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif אטאשי ^.^

שם: טומוקו גיל: עוד 3 ימים 14! אימייל: [email protected] אייסי:פיכ.. תוכנה מהשטן מסנג'ר:[email protected] משפט מחץ: ריו צ'אן שלי! כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: לא ספרתי.. הם כל הזמן זזים

JeeChan

New member
תורי DDD:

שם: אור פרלמן גיל: 18 וחצי מסנג'ר: [email protected] אמייל: [email protected] אייסי: 321247515 (לא עונה רוב הזמן) משפט מחץ: אני צריך להיות ממונה לשליט של סול סוסייטי! כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו?: זה סוד פדרלי שרק אני *מוציא לשון* יודע את התשובה לו! *כל הזכויות למשפט המחץ וכמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו, שמורות לאתי צ'אן*

dark max

New member
me, me, me, me. me too!

שם: קיל גיל: 13 אימייל: [email protected] אייסי: לא משתמשת בו מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: Angels With Broken Wings כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם? אני ועוד כמה

keep smiling

New member
תרחק מרותעעע >: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

או שתפסיק להתחנף אליה כאן. XD הקותע הזאת...תועבה. ~צקצק~

קיי גמני אכתוב

שם: יעל גיל: 17 עוד מעט וחצי => אימייל: [email protected] אייסי: אני לא נמצאת בו יותר >< אייסי רע מסנג'ר: ממ כמו האימייל משפט מחץ: העולם הוא לא בננה כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: ממ...שאלה טובה....oO

Mrs Puff

New member
אניאניאני!!! |קיפוד|

שם: רותם גיל: 13 וחצי ^^ אימייל: [email protected] אייסי: 327121612 מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: *אומרת שטויות* עזבו, יש לי פיגור ^^ כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם?: לא יודעת.. לא ספרתי..

0Onegaineko0

New member
אני, וז'הו!

שם: מאיה גיל: 14 ^^; אימייל: לא בודקת אייסי: טאוור משחק משעמם ואנשים משועממים ^^ מוות לאייסי!!!! מסנג'ר: [email protected] משפט מחץ: >_> כמה שיניגאמים מסתובבים בעולמנו לדעתכם: D=? אררמממ..... 69826598273652982387298739765?

keep smiling

New member
את הראשונה שיודעת כמה! O: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מאיה מדווחת אלינו מתוך קהילת השיניגאמים? XD

keep smiling

New member
הוא בטח כבר שכח. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

עם הזיקנה בא האלצהיימר.

למעלה