אמא'לה!

fliperit

New member
אמא'לה!

מחר אני צריכה להדריך שיעור...באנגלית! וזה עוד שיעור עיוני (נראה לי)...ככה שיהיו הרבה דיבורים... אני בקושי מדברת עם עצמי באנגלית...אין לי מושג איך אני הולכת לעשות את זה...יש למישהו טיפים?

popi199

New member
עיוני? באיזה נושא?

אם את מתקשה עם השפה את יכולה לשלב את השיעור עם וידיאו או משהו כזה ורק להסביר בין לבין. כמה זמן זה צריך להיות? את יכולה גם לעשות שיעור פתוח כזה עם מקום לדיון וכאלה דברים...

fliperit

New member
לא יודעת עדיין

כי באה קבוצה גדולה, ומחלקים אותה לכמה קבוצות קטנות שעוברות ביןם תחנות..אני עדיין לא יודעת מה אני אעשה, אבל אני מניחה שזה יהיה או על הובלה נכונה או על אינסטיקנטים של הסוס. זה יהיה בערך 45 דקות (תלוי בכמה זמן הם יאחרו...). דיון זה קצת בעיה...הם בחיים לא רכבו...או התעסקו עם סוסים

popi199

New member
אפשר לשתף

אותם בדיון גם אם לא ממש יודעים. יש הרבה דברים שעובדים לפי הגיון פשוט. את יכולה לומר למשל על הובלה נכונה, לתת כמה אופציות של הובלה לדוגמא: להוביל לפני הסוס, להוביל מאחורי הסוס או להוביל לצד הסוס אז מן הסתם מי שיש לו קצת הגיון פשוט יגיד לצד הסוס ואפשר לפתח את זה ולשאול למה לדעתם חשוב להוביל לצד הסוס ולא מאחוריו? או מלפניו? ואז לומר נכון או לא נכון ולהוסיף קצת פרטים. את יכולה גם לעשות חצי שעה של הרצאה ואז רבע שעה של חידון כזה שבו חוזרים קצת על החומר ורואים מה נקלט. כל עוד תשמרי על השיעור מעניין וקליל גם אם יהיו לך מלא טעויות בדיבור זה לא ישנה לאף אחד.

מה שהמורה שלנו אמרה לנו אם נהיה

במצב כזה. דבר ראשון להירגע! כי גם אם היית יודעת אנגלית הכי טוב שבעולם והיית לחוצה לא היית מצליחה להסביר. תחשבי לאילו מילים ומושגים את תזדקקי הכי הרבה ואת לא יודעת ותלמדי אותם. אם תהיי רגועה יהיה לך הרבה יותר קל ללמוד אותם. תחשבי איך השיעור אמור להיות, תדמייני אותו בראש, וכשתגיעי למצב שבו את לא יודעת איזו מילה או משהו תגשי למילון ותלמדי אותה ואז תמשיכי בראש איך השיעור ממשיך. אחרי שלמדת את כל המילים שהיו חסרות לך תחזרי על השיעור שוב אבל הפעם גם תדברי וככה יש יותר סיכוי שתזכרי. תחשבי על שאלות שיכולים לשאול אותך ועל התשובות שתעני ושוב אם את לא יודעת מילה תחפשי במילון ותתרגמי ותלמדי אותה. זה מאוד קשה, אני יודעת, אבל אם תתאמצי את בטוח תצליחי. ותזכרי, את חייבת להיות רגועה.

בכל פעם מחדש אני מפספסת אותך

אנחנו נהיה אצלכם מחר
ובפעם האחרונה, עדי אמרה שבדיוק הלכת.

../images/Emo122.gif, הייתי בטוחה שהיום ה24 בחודש

|חבול-קשות|
בקיצור, אנחנו אצלכם מחר
בהצלחה

fliperit

New member
חחחח

באמת בדיוק הלכתי..אבל אם היית באה עם הקבוצה הראשונה לא היית מפספסת אותי...אני לא שם מחר (היום)...העבירו לי את השיעור ליום רביעי

fliperit

New member
עשיתי את זה...

האמת שהם ידעו עברית לא ע, אז דיברתי בעברית אוב הזמן, והשלמתי באנגלית מה שהם לא הבינו. רק בסוף הייתי צריכה להדריך לגמרי באנגלית כי הייתה קבוצה אחת שלא הבינו עברית בכלל..וזה היה כ"כ קשה..ברגע שאני מתחילה לדבר אני שוכחת שאני יודעת אנגלית. מילא...התנצלתי על האנגלית שלי והם קיבלו את ההתנצלות..

למעלה