אמא'לה

ganish

New member
אמא'לה

שלום לכולם! אני חדש בתחום הטארוט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הפריסה המפחידה שיצאה לי אתמול בלילה... עשיתי "על החיים ועל המוות" (מה שאני לא נוהג לעשות בדרך כלל) והוצאתי 3 קלפים "על עיוור" בלבד, לא הייתה לי שאלה ספציפית, קראתי לזה פריסת "אופי", רציתי לדעת מה הקלפים חושבים עליי... יצא לי: הירח הכוהנת הגדולה השטן אמא'לה!! מה אתם אומרים????? בבקשה לעזור... הבנתי כבר מ-2 מיסטיקנים שזו פריסה נדירה ומפחידה ביותר...

אבא'לה
סתםם

אל תפחד זה שטויות. אין דבר כזה סתם פרסתי, אם לא הגדרת על מה הפריסה אין לזה שום משמעות. ירח - זה צער, כוהנת זה סוד, שטן זה תשוקה יצרית חזקה. לא רואה בזה משהו מפחיד כלל. לפני שאתה עוסק בתהרו, כדאי לך להשקיע וללמוד. אין מה לפחד כלל, זה רק ללמוד.

אהבתי את האבא'לה

ושאלה... אתה כותב שמשמעות הירח היא צער. מדוע ? מבחינתי הירח הוא התת מודע, נושאים מודחקים שהגיע הזמן להעלות אותם למעלה, להתמודד איתם ומכאן לשחרר ולהשתחרר.

אני אוהב את שאלותיך.

אני מסכים איתך. זה גם וגם. להסביר לתלמיד חדש את הכל, זה רק יקשה עליו לזכור. לכן לפני הפסיכולוגיה של הקלפים, אני נותן הסבר פשוט שיקל עליו את הקריאה. ירח - צער, דמעות, שינויים רגשיים הנובעים מהתת מודע. 15 הטיפות (דמעות) מסמלות את הזמן שהירח מתמלא ומתחסר, בעיות רגשיות, רחם, נקבי, לילה, (זה בניגוד לשמש, שמחה, זכרי, יום,) התן והכלב מיללים כלפי הירח זה הבכי והנהי. הסרטן הענק היוצא ממים רוגשים, מסמל את הרגשות הכבדים ביחס לבתים לדמויות המוקטנות מסביב. לירח אין אור משלו, הוא מקבל את אורו מהשמש, (ממישהו אחר) זה התכנסות פנימה לתוכי לרגשותי בגלל מישהו או משהו חיצוני. יש בירח את הסהר ואת הלבנה במילואה, המדגיש את השינויים הרגשיים היום יומיים. בפריסת קלף בודד כל מה שאמרת הוא יותר טוב ממה שאני אומר. בפריסה רחבה, אני צריך מילים, שאפשר לחבר אותם לקלפים האחרים.
מיקי

למיקי הקורא

אני נורא נהנית לקרוא את מה שאתה כותב לאנשים, יש לציין שיש לך ידע רחב וגדול,.אני גם עוסקת במיסיקה (פתיחה בקלפים) הקריאה שלנו שונה , אבל למדתי תוך כדי העזרה שאתה נותן כאן לאנשים שאתה מרחיב ומרחיב בכל פרט ופרט. יש שאלה קצת אישית מקריאת כרטיסך האישית הבנתי שאתה גרוש? האם אתה פנוי כיום רגשית?אתה נשמע איש מעניין כמוני.

תודה לך מקרב ה

אני שמח שיש מה ללמוד ממני. אני מורה בנשמתי ואוהב ללמד. לכן תודה לך על הפירגון
מסמיק. זאת המטרה של כתיבתי בפורום. לגבי שאלתך השניה. הבה נבדוק זאת בקלפים. עשי לי פריסה ופרשי אותה, אני מבטיח לעזור אם יהיה צורך בכך. אני גם אזכור שאני חייב לך תשובה. ואענה לך אח"כ באופן אישי.
מיקי

למיקי הקורא

אתה עונה לכולם ןלי לא, האם השאלה שלי לא היתה במקומה, האם אתה פנוי רגשית, מכיון שציינתי שאתה גרוש, אתה נשמע איש מעניין כמוני

שלום וברוך הבא לפורום

ואתחיל מהסוף, פריסה נדירה ? מפחידה ? לא הייתי אומרת כך... דווקא בגלל שביקשת לדעת מהיבט של אופי ולא מהיבט של עשיה פיזית בשטח הקלפים בכלל לא מפחידים ו/או נדירים. הם "בסך הכל" מבקשים ממך עבודה פנימית, עמוקה ורצינית כדי שתוכל להמשיך הלאה בשמחה ואושר. הירח מסמל את התת מודע. את כל מה שאנו מדחיקים פנימה ועדיין לא התמודדנו איתם כי... לא היה לנו זמן/חשק/כוח/רצון וכדומה... הכהנת הגדולה מסתירה בתוכה גם היא שפע של ידע ודברים שיש לחשוף אותם אם וכאשר מוכנים להם. בכלל הכהנת וקלף הירח יש ביניהם קשר עז. חיבור מאוד יפה ועמוק אשר בהחלט דורש עבודה חזקה. תעבוד ? תוכל להשתחרר מכבלי השטן קרי, לעשות מה שאתה רוצה ולא מה שנהוג ו/או מקובל וכדומה... התבהר קצת ?

ganish

New member
תודה רבה לכולם

כנראה שקצת הגזמתי עם האמא'לה הזה... אבל בכל מקרה לפי הבנתי והתייעצותי עם 2 אנשים מהתחום, השילוב הזה הוא די נדיר... הוא מדבר על יכולות מדיומליות, וכוח חזק מאוד של התת-מודע... פשוט נוצר בי פחד בגלל שאני חדש בתחום הטארוט (התחלתי לפני כשנה לפרוס לחברים ומכרים), ואני לא מעוניין להיות "מכשף"... כמו כן קיבלתי הסבר ש-דווקא משום- שלא שאלתי שאלה ספציפית ואלה הקלפים שיצאו. בכל מקרה תודה רבה לכם על חוות הדעת שלכם אף שהן שונות ממה שאני קיבלתי. יום נפלא וגשום לכולם!!

אם לא תרצה להיות מכשף אז אתה

לא תהיה. פשוט כך. לתת מודע שלנו יש כוח עצום והבחירה היא בידך לאן לנתב אוו. במידה וזה עדיין מסקרן/מעניין אותך אני ממליצה לך לערוך לעצמך פריסה מלאה, למשל הדרכה רוחנית שתתן לך מיקוד טוב יותר. בהצלחה ואתה מוזמן לחבור אלינו :)

ירח וכוהנת הדומה והשונה.

את רואה מה הבעיה? כשאני מלמד את הקלפים, אני צריך מילים (משמעויות) ראשונות שונות לכל קלף. הכוהנת - היא הסוד, הגנוז, הניסתר, התת-מודע, (לעומת הקוסם שהוא הידע, המודע, השכל, הדיבור) הירח הוא תוצאה של רגש הנובע מהתת מודע. הוא מעשי, הוא הרגשה, הוא מה שקורה, תחושה. לכן אין אצלי משמעויות זהות או דומות, כל קלף הוא סמל למשהו אחר. דנו כבר בשונה והדומה בקלפים, כדאי לדעתי להמשיך לדון בזה, כי יש עוד הרבה קלפים דומים שמבלבלים את הקוראים. עוד דיעה של
.
מיקי

למה ../images/Emo163.gif ???

מכל מלמדיי השכלתי... מכיר ? גם אם הדעה נראית קצת אחרת ו/או שונה ממה שאנו רגילים. אתה מוזמן תמיד להעלות צמדים נוספים

נועָה

New member
עוד מָשוּ על הירח והכוהנת

בין הדברים שהוא מייצג, הירח מייצג את כל אשר מבולבל ובלתי ברור עדיין. גם דברים שטרם נבראו, כלומר את התוהו ובוהו שהיה לפני הבריאה. את האין לפני היש. לכן מסמל גם את התת-מודע, תהליכים רגשיים תת-הכרתיים הרוחשים מתחת לשטח, מצבי-רוח לא ברורים וכו'. ולכן הוא מייצג משיכה אל המסתורין. ההבדל המהותי בינו לבין הכוהנת הגדולה – הכוהנת מסתירה את פשר הגורל אשר לה הוא ידוע, ואילו בירח, גם הגורל אינו יודע את הדרך.

למעלה