אמא'לה

אמא'לה

הרבה זמן לא הייתי כאן, אבל הותיקים מביניכם בטח זוכרים אותי. בכל אופן, הייתי חייב להתפרץ ככה בגסות לפורום, כי משהו מאוד הטריד אותי. אז מה אתם חושבים על המשך מסע חילול השם הזה?

George W Bush

New member
כמו שכבר אמרתי בפורום נירוונה

וורנר? תאגיד קפיטליסטי ענק - ה-ממסד - עושה סרט על חייו של קורט? איזה עלבון! אני לא מאמין שיש בכלל מישהו שמנסה לקחת על עצמו פרוייקט שכזה. כל המעריצים של נירוונה על פני הפלנטה הולכים לעקוב בשבע עיניים על הסרט הזה. נו באמת, סרט הוליוודי? אתם יודעים שהוליווד פשוט תעשה מזה מלודרמה אחת דביקה!! לא לא לא לא איכס! ואז יקחו בטח איזה שחקן יפיוף שיספר בראיונות שהוא לא ממש שמע את נירוונה אבל יש לו המון כבוד לקורט ובלה בלה בלה... בטח יעוותו מלא עובדות. זה סתם הולך להיות מטחנת כסף דביקה אחת גדולה! צריך לעקוב אחרי זה

avivs

New member
אולי לא שמת לב

1)"ה-ממסד"? אולי לא שמת לב, אבל נירונה קיבלו חיבוק גדול מאוד מ"ה-ממסד" כשיצא נוורמיינד, זאת לא בדיוק מפתיע שעושים עליו סרט בוונר. 2) אני בטוח שהאנשים בוורנר לא מפחדים ממעריצים של נירוונה 3) אתה מדבר כאילו נירוונה היא איזה להקת מחתרת שהגדישה כול רגע בזמן שלה כדי להלחם ב"ממסד". שהוא היה בחיים, קוביין הופיע על שערים של מי-יודע-כמה צהובונים והופיע בכול טקס של mtv שרק יכל. להגיד שהם התנגדו לממסד או מה שלא רצית להגיד, זה אולי מה שקוביין רצה, אבל לא מה שהוא עשה בפועל. 4) אולי שוב לא שמת לב, אבל נירוונה כבר יכולים לקבל תואר של "תעשיות בע"מ", רק להראות כך את כול הפריקונים שלובשים חולצות של "אני שונא את עצמי ורוצה למות", זה בטח מנפח יפה את הכיסים של כול המעורבים בנירוונה (תעשיות בע"מ). 5) אמרתי את זה פעם, ואני יגיד את זה עכשיו- אם קוביין לא היה מתאבד, לא היו זוכרים אותו אפילו צלא קרוב לכמות שזוכרים אותו היום. כבר יוצא לי מכול החורים שמתחייסים עליו כמו לאיזה גאון מוזיקאלי... הוא לא! כול הרגש של האנפלגנד, כול הקטע של "הוא שנא את mtv אבל הופיע שם בכול פעם שרק ביקשו", לא היה קורה אם הוא לא היה מתאבד! אבל ככה, שמישהו מת הערך שלו עולה... 6) בכול מקרה, זה בטח הייה סרט כמו הסרט של הדלתות, מלא בעובדות שאף אחד לא יכול להכחיש או להוכיח.

George W Bush

New member
כבר עברנו על זה

כבר אמרנו את זה בעבר - המיינסטרים בא אל נירוונה, ולא ההפך. מספיק להקשיב לאינ יוטרו בשביל להבין שזה אחד הניסיונות הכי חזקים להיפטר מקהל. דבר שני, כל ה"נירוונה תעשיות" שאתה מדבר עליה היא תעשייה של חברת התקליטים שרוצה למסחר. לשאריות הלהקה אין ממש מילה בעניין. ובקשר להתאבדות - קוביין כבר היה קדוש מעונה, "משיח", כבר בחייו. מה שאמרת כאן זו אחת השטויות הגדולות. ברור שמוות של אמן מעצים את ההילה שסביבו, זה לא חדש, וזה לא אומר שזה לא מוצדק. היו מקרים של אמנים שמתו ואף אחד לא זוכר אותם.

avivs

New member
לא זה לא

תסתכל על פרל ג'אם או אליס אין צ'יינס, הם רצו להפטר מmtv ומ"חיי הזוהר" של הצהובונים, והם הצליחו בכך. למה הם כן ונירוונה לא? למה נירוונה לא הצליחו להפטר מזה? אולי הם רצו להפטר מקהל, אבל לא ממש עשו משהו משמעותי בנידון (כמו אולי.... להפסיק להתראיין לצהובונים ולא להופיע בmtv?).

George W Bush

New member
שני מילים: סטיב אלביני

אני מניח שלא הקשבת לאינ יוטרו, נכון? נירוונה הביאו את סטיב אלביני כמפיק, שהוא אחד המפיקים הכי קיצוניים ואנטי-מיסחור שפועלים היום. הוא נותן לאלבומים שהוא מפיק צליל קשה לשמיעה. צליל ממש קשה לשמיעה. זו היתה הכוונה של נירוונה באינ יוטרו - לא רק שהחומר עצמו הרבה יותר קשה לשמיעה אלא שגם הסאונד הוא קשה. וזה עבד - המכירות נפלו בהרבה מאוד מתחת לאלה של נוורמיינד, והתוצאה נחשבה בהתחלה לכזאת לא-מסחרית שבגפן חשבו אפילו לגנוז את האלבום. חוץ מזה, הקליפ היחידי שיצא מאינ יוטרו הוא Heart Sha[ped Box למרות שבקלות הם היו יכולים להוציא קלפי לפנירויאל טי או לאול אפולוג'יס, ובכך להקפיץ את המכירות. ובנוגע לאליס, אליס מעולם לא היתה בכותרות כמו שפרל ג'ם ונירוונה היו בכותרות, אז לא כ"כ צריך להשוות, שלא נדבר על כך שג'רי קנטרל דווקא מאוד רצה להיות בכותרות אבל ליין לא יכל לתפקד, מה שפגע בתפקוד של הלהקה.

avivs

New member
תראה, אני לא הולך להתכווח איתך על

זה... אתה רוצה לחשוב שקוביין הוא הדבר הגדול ביותר מאז המצאת הגלגל? בבקשה.. רק אל תדבר כאילו זאת איזה להקת מחתרת שאין לה שום קשר לעולם הזה של Mtvוהוליווד.

G4rfi3ld

New member
בולשיט

סטיב אלביני גם הפיק את בוש, הלהקה הכי מסחרית שיש. נכון שהבנאדם עושה לרוב דברים אנטי מסחריים לכאורה, אבל כשצריך הוא יודע להפיק אלבום שישמע כאילו לא מסחרי אבל עם קריצה חזקה למיינסטרים. ואת אול אפולוג'יז והארט שייפד בוקס הפיק מפיק אחר שהביאו כדי שיהיו סינגלים. אחרי שאין יוטרו יצא נירוונה עשו מלא מלא יחסי ציבור לאלבום, והם קיבלו חיבוק הרבה יותר חם מהממסד לעומת שאר להקות הגראנג', והחזירו חיבוק חם יותר מאשר להקות כמו פרל ג'אם וסאונדגרדן החזירו. אתה סתם מעריץ הערצה עיוורת את נירוונה, ועם כל הכבוד לנירוונה (...) הם מקבלים הרבה יותר מדי קרדיט.

George W Bush

New member
הוא גם הפיק את פייג' ופלאנט

זאת לא הנקודה. הנקודה היא שסטיב אלביני נתן ונותן לאבומים שהוא מפיק צליל הרבה יותר קשה ממה שמפיקים אחרים היו נותנים. לא רק זה, אלא שהשירים עצמם, יותר מחצי דיסק, הם קשים יותר להאזנה (tourette, milk it לדוגמה). כמו שאמרתי, לפני שהוא יצא בגפן חשבו שהוא "התאבדות מסחרית" ואיימו לגנוז את האלבום, ולכן הם גם הביאו את סקוט ליט כדי שימקסס מחדש (לא יפיק מחדש) את הארט-שייפד בוקס ואת אול אפולוג'יס. אחרי שהאלבום יצא נירוונה עשו הרבה פחות ראיונות והוציאו פחות קליפים מאשר כאשר יצא נוורמיינד. העובדה שהם היו בכותרות יותר מסאונדגארדן למשל, היא בגלל שכל התעשייה חיכתה בכליון עיניים לאלבום חדש של נירוונה נרבה יותר ממה שהיא חיכתה לאלבום חדש של סאונדגארדן, אז מן הסתם ניתנה להם הרבה יותר תשומת לב, וזה אולי "החיבוק החם" שאתה מדבר עליו, למרות שהכינוי היותר מתאים יהיה "אחיזת חנק". ו"הם החזירו חיבוק חם" - זה פשוט שטות גדולה אחת גדולה. לקראת סוף החיים שלו קורט שנא יותר ויותר את הקהל הענק של נירוונה. ואני לא כ"כ יודע למה אתה מתכוון ב"מעריץ עיוור", כי הרי מוזיקה היא דבר ראשון (וגם דבר אחרון, בעצם) זה עניין רגשי - אהבה למוזיקה מסוימת, ואם "אהבה עיוורת". בסופו של דבר ישנן מעט מאוד להקות אם בכלל שיענו על הסטנדרטים הכי מחמירים של "אנטי מיסחור", אם אכן יש כזה דבר, ואני חושב שהרוב המוחלט של הלהקות, לו היו מקבלות תשומת לב בסדר גודל שנירוונה קיבלו, היו מתנהגות הרבה פחות "אנטי" מאיך שנירוונה התנהגו.

Hairspray Queen

New member
זוווווועה!!!!!!!!!!

ומי לעזאזל יוכל לשחק את קורט???? NO ONE!!!!!!! מי צריך עכשיו פרחות בנות 12 שיתחילו להעריץ את נירוונה בגלל ש"יו קורט כזה כוסון וחמוד והשחקן שלו אפילו יותר וSLTS זה השיר הכי יפה בעולם" אייייייכס צריכים להרוג את מי שהגה את הרעיון (ביחד עם קורטני ומי שהחליט על ההוצאה לאור של היומנים של קורט, רגע, זאת גם קורטני, אה, והיא גם הרגה אותו. כן, צריכים להרוג את קורטני) המממ

soul one

New member
כן Hairspray Queen

את צודקת בהחלט!! בעעע יש איתי בבצפר כל כך הרבה פרחות קטנות ומגעילות ש"כל כך אוהבות את נירוונה" כי זה כזה מגניב שיואווו וקורט קוביין הוא פשוט כוסוןןןן... איכסהה ועכשיו שייצא הסרט... גררר אני כל כך אתעצבן ללכת לקולנוע ולראות את כל הפקצות המגעילות האלה... במילה אחת גועל!!!

G4rfi3ld

New member
לא יהיה סרט קולנוע

זה יהיה סרט טלוויזיה, לפי הכתבה הזאת. אולי זה יחסוך את ההליכה לקולנוע ולראות אנשים מגעילים, אבל זה אומר שהסרט עצמו יהיה במיטב מסורת הולמרק: קיטש אחד גדול.

אממ כן מוכרת המסורת הזאת של הולמרק

כמו הסרט שהם עשו על ג'יימס דין זה היה דווקא סרט נחמד...לא? למישהו יצא לראות.? אבל על קורט קוביין-הולמרק? הם אני לא רואה קשר... זה לא סרט כזה משפחתי וחביב..ומרגש..יותר עצוב ותמוה...

grungegirl

New member
אנשים, להרגע

זו סתם שמועה!!!! תכנסו ל nirvanaclub.com ותשמעו בעצמכם!

למעלה