אמאלה!!

בוקר טוב אנשים ../images/Emo4.gif

איזה באסה הלכתי היום לחתום בלשכה ובגלל שאני מקבלת הבטחת הכנסה אני צריכה לקבל כל עבודה שמציאים לי והם נתנו לי טלמרקטינג זה מבאס כי אני רוצה עבודה במזכירות אבל אני לא יכולה להגיד להם לא לכן אני יצתרך ללכת לראיון עבודה ביום חמישי ומקסימום שיכתוב לי שאני לא מתאימה....

MICHL99

New member
היי../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo4.gif../images/Emo150.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

רק לפני שאני יגיד אני לא הבנתי מה הכוונה הבטחת הכנסה?
את יכולה לקבל סירוב בלשכה על זה שאת אומרת לא,אבל תצאי מזה
יש מלא תירוצים,לטלמרקיטינג פשוט תיהיה הכי גרועה,תדברי כמו "מפגרת" ואז ירשמו לך שאת לא מתאימה מקווה שיצליח לך

תגובה ../images/Emo4.gif

הבטחת הכנסה זה אחרי שמסיימים לקבל אבטלה לא כל אחד יכול לקבל הבטחת הכנסה יש דרישות מסוימות מקבלים כסף בערך 1000 ש"ח לחודש וצריך לבוא פעם בשבוע ללשכה לחתום אחרת לא אקבל כסף ואני לא יכולה לסרב כי אז יהיו לי בעיות אם הבטחת הכנסה אני מקווה מאוד שאני לא אתקבל לטלמרקיטינג כי זה דבר שיכלתי ללכת לשם בלי הלשכה הרי לשם מה עשיתי קורס במזכירות?????? הם ממש מבאסים אותי אני יעשה הצגה ביום חמישי יגיד לו שאני מחפשת עבודה משרדית אבל קודם נראה מה הם רוצים מימני כי כנראה שלא תיהיה בררה אני מממממשששששששש לא אוהבת תעבודה כי תמיד אנשים מתנקים בפרצוף וזה בטח סכר ע"פ בונוסים ולפי שעה וזה סתם ואני יכולה למצוא משהו יותר טוב מטלמרקיטינג אוף אני מקווה שיהיה בסדר ואני לא התקבל... למרות שנאה לי שכן אבל נראה.......אני ימציא תירוצים ומקווה שזה יעזור

יש פיתרון טוב לא להתקבל לעבודה הזאת

את יכולה להגיד לזה שיראיין אותך שאין לך מושג במכירות\כושר שיכנוע..לי היה ראיון בטלמרקטינג לפני חצי שנה והוא ראה שאין לי ניסיון במכירות אז הוא אמר שאני לא מתאימה. אז את פשוט יכולה להגיד שאין לך ניסיון או כמו שהציעו לך,לשחק אותה מטומטמת. בהצלחה בכל אופן

אושרת,אני לא חושבת שאפשר לעשות

הכשרה לבנאדם שלא יודע לשכנע אנשים. עם כושר שיכנוע נולדים (ככה אני חושבת בכל אופן) בנאדם שלא יודע למכור לא יעסיקו אותו במכירות נכון? אז יאללה תגידי שאת חסרת כישרון וכאלה,ותבלבלי לו את המוח עד שיימאס לו והוא יכתוב שאת לא מתאימה.
בהצלחה

PinkWin

New member
אושרת אם את גרה באיזור ת"א,ר"ג

יש עבודה במכירות טלפוניות(אם זה יעניין אותך)... שכר דווקא טוב עם בונוסים,משלמים עד 28 ש"ח נסיעות. אם תרצי טלפון ,תודיעי. וד"א אם זה לא מתאים לך מכירות,פשוט בראיון תהיי קצת ביישנית,אל תראי כ"כ ביטחון...אנשים בלי ביטחון לא לוקחים למכירות=]

PinkWin

New member
שאלה

אם אני רוצה לעבור קורס במחשבים דרך חברת כ"א זה אפשרי? ואחכ שימצאו לי עבודה בתחום...... אם כן איך זה הולך, והאם זה בכל חברות כ"א... תודה =]

PinkWin

New member
יש גם קורסים למחשבים?

איך זה בדיוק הולך? אני באה אליהם ואומרת שאני רוצה לעשות קורס, וככה סתם נותנים לי? או שאני מחוייבת למשהו?

יש שם כל מיני קורסים

את צריכה לברר בלשכה איפה אפשר לקבל יעוץ על קורס? קקורסים עולים 440 ש"ח במחיר נורא זול ותבררי אם מגיע לך הבטחת הכנסה בביטוח לאומי את יכולה להתקשר באילום שם ולשאול אותם, מה שאני יודעת זה שאם יש לך רכב או חסכונות ואם את לא עובדת אז מגיע לך אבל אם יש לך אחד ממה שאמרתי אז זה בעייה הם בודקים הכל אני עשיתי קורס של מזכירות משפטית וזה כלל גם מחשבים אהה ואם יש לך הבטחת הכנסה אז הקורס עולה לך יותר זול 110 אם אני לא טועה

PinkWin

New member
תודה...../images/Emo9.gif

יש לך אולי מספר טלפון שלהם? תודה=]

PinkWin

New member
ביטוח לאומי,לשכת עבודה...

יש איזשהו תנאי להתקבל לקורסים? בגרות מלאה?וכדומה... או שמה שאני בוחרת הם יתנו...... סליחה על הניגוס=]

למעלה