אמא'לה!

אמא'לה!

אני מפחדת איך יהיה הדיסק החדש שלו-כי אם אני לא אוהב אותו אני ממש אתבאס! אתם מרגישים כמוני? (אני צריכה תמיכה!!!)

natush pp

New member
../images/Emo3.gifחח אל תדאגי....

אני בטוחה שהדיסק שלו יהיה בדיוק כמו הקודמים ויותר יפה! זה חייב להיות ככה הרי זה עברי!!!!!

ZVI Z

New member
אוף כתבתי הודעה ארוכה ותפוז עשו בעי

ות אז אין לי כוח שוב לכתוב... אבל בקיצור אין מה לדאוג....

אבל...

יש לו כבר 2 שירים שלא בדיסקים הקודמים שלו-אלף בנות דתיות וכשאני טיפה לבד- אלו שירים נורא נורא פשוטים-ואם כולם יהיו כאלה? בלי משמעות והכל???? בעצם אולי יש להם משמעות...אבל פחות מהקודמים בעיני-או שאני פשוט לא מבינה. אבל מה נעשה??????? טוב נו...יהיה בסדר. מקסימום אני אוהב רק את השלושה הראשונים. אז.....יהיה בסייייידר! עברי המלך..

Raz male

New member
תראו, אף זמר לא יכול לענות לצרכים

של כל המעריצים. אף יוצר אינו יכול לחזור למשהו שהוא עשה כבר זה משעמם אותם. רוב היוצרים עובדים לפי רצונם האישי. זה מה שמניע אותם ליצור! אם כל הדיסקים של עיברי יהיו אותו דבר גם לנו זה ימאס מתשהו. לא? החשש קיים גם אצלו! "מה אם אף אחד לא יוהב את הדיסק שלי" הוא אומר. חוץ מי זה שלושת הדיסקים של עברי שונים מאחד לשני גם אם חלק מאתנו לא שמים לב. והכי חשוב כשבאמת מעריצים מישהו אוהבים כל דבר שהוא עושה ולא רק דיסק אחד וקוראים לעצמנו מעריצים. תודה על ההקשבה. מקווה שעזרתי!

ZVI Z

New member
רוזמרי צודקת והדיסק השלישי שונה

מאוד מה-2 הקודמים(שגם לא הכי הכי זהים) וגם הרביעי יהיה שונה אבל לא אומר שהוא לא יהיה יפה בדיוק השבוע קראתי ראיון עם בק שאומר שהוא פשוט חייב להשתנות מדיסק לדיסק..

Raz male

New member
מי זאת רוזמרי לעזעזל?

ואם הכוונה עלי אז אני בן והשם הוא רז לא רוזמרי!!!!

ZVI Z

New member
אוי טעות מפגרת שלי!קבל התנצלות

יש פה(או היתה פה)1 שקורים לה רוזמרי ומשום מה זה מה חשבתי שראיתי... מצטער..

Rain Star

New member
למה נראה לך שהשירים האלו

יוצאים בדיסק הרביעי??!? השירים של "אהבה וסקס בימים הנוראים" לא מיועדים לדיסק, ואלף בנות היה יחד עם ההופעות בסיבוב השני. הם לא יצאו על דיסק כי עברי חשב שהם לא התאימו לקו המוזיקלי . אל תתחילו עם השערות של איזה שירים יהיו כי לפי אקום עברי בשנים האחרונות הוציא זכויות יוצרים על עשרות שירים שאף אחד מאיתנו לא שמע וכנראה שלא ישמע. אני לא חושב שהשירים "המוכרים" יצאו בדיסק הזה..כי עברי אף פעם לא ביצע כלום לייב לפני שיצא הדיסק

mushmor

New member
קצת אופטימיות נשמה!!!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

זה עברי לידר בת אדם!!!!!!!! אין כזה דבר "אני לא יואהב אותו!!" תתבישי לך...

למעלה