אמאלה.

» LiRaZ «

New member
אמאלה. ../images/Emo7.gif ../images/Emo42.gif

אני לא יודעת מה זה בדיוק, אבל זה אוכל כאן את כולנו.
אנשים, אפשר לשנות את האוירה הזאת בפורום. לא חייבים לריב/להתווכח על כל דבר שנעשה כאן.
לא צריכים לפתוח קומונה רק של "נפגעי הפורום"- כי אם כל הכבוד על היוזמה.
זה עוד יותר מלכלך את האוירה שגם ככה היא לא משהו בזמן האחרון.
רוצים לששפר את הפורום
בשביל זה צריך לפתוח קומונה
רוצים שכל מי שנפגע מבנאדם מסוים בפורום ידבר על זה ואז נראה מה אפשר לעשות
בשביל זה צריך קומונה
אהוביי, (
) עם כל הכבוד. <ויש לי אלייכם יותר ממה שאתם חושבים
> כולכם. או רובכם... שכחתם מה זה הפורום הזה. פורום 558 בתפוז
פורום השבט אתם שכחתם שהפורום הזה, הוא מקום לדון.
בסך הכל
בעיקרון הבסיסי שלו הוא לדון על סידרת טלויזיה בערוץ 1
ונכון, שהפורום הפך להיות מקום חברתי, אתם כבר מכירים כאן את הרוב. ורובכם נמצאים בקשר טלפוני הדוק. ויש כאן כאלה, שלא יכולים לסגור את היום בלי הצצה קטנה במה שמתרחש בפורום. ושמפגשי הפורום הם כמו אויר לנשימה בשבילם
ורובנו, כן כן , תתפלאו לשמוע- רובנו עוד אוהבים את הפורום הזה. ורוצים שהוא יהיה מקום נעים. שכייף להיות בו. רובנו גם רוצים שהוא יחזור להיות כמו שהוא היה פעם וכאן בעצם, הטעות של כולנו. כי הפורום לא יחזור להיות כמו שהוא היה פעם.
הסידרה- <ברגע זה> נגמרה. אין יותר פרקים בארץ, ומי יודע אם יהיו בכלל. <אבל אני עוד אופטימית
> הרבה אנשים שהיו כאן עוד מיסודו של הפורום, הלכו. התבגרו, התגייסו, עובדים, אין להם כבר צורך להיות כאן. או לדון כאן על הסידרה. אנשים שעוד נמצאים כאן התבגרו, ומצאו שהחיים שלהם לא סובבים סביב הסידרה "השבט", וכן יש חיים גם מעבר. אבל יש להם עוד קשר ריגשי למקום, והם כאן מדי פעם, מעירים הערה או שתיים. ויש את אלה שעוד רוצים ומנסים מעל ומעבר לתרום לפורום. ויש את אלה שיותר חדשים בפורום, ולא ממש מבינים על מה המהומה. ומה כל כך רע בו עכשיו. אז מתוקים שלי, בואו צאו מהלחץ. עד שלא תהיה מלחמת גזים רעילה על העולם כולו בידי חיזרים ירוקים ומכוערים, יש לנו זמן ואימפריות- בונים לאט.
ואם אנחנו יודעים שיש בעיה בלעשות מפגש כשיש עוד פורום שנפגש באותו תאריך. אז משנים את התאריך
ולא צריך בכלל להתווכח על זה. בואו לא נעשה לעצמנו חיים קשים. הפורום לא אותו דבר כמו שהיה פעם. בואו נתמודד עם זה. תמיד יש תקופות טובות, ויש גם פחות טובות. ואנחנו לא , בשום מצב, לא נחזיר אותו למה שהוא היה פעם. אולי נהפוך אותו לטוב יותר. או שנדרדר אותו, אבל כמו שהוא היה, הוא לא יהיה. כי דברים -מ-ש-ת-נ-י-ם- כשמילת המפתח היא: שינוי.
ושינויים רבותי- זה טוב, זה עושה קצת אקשן. וקצת מעיר אנשים לחיים. והכל ישתפר. וכולנו עוד נמשיך לנשום ולחיות ויהיו לנו חיים מאוד מאושרים. גם אם המצב כאן בפורום לא יהיה מזהיר. <והוא יהיה מזהיר.
>

קטרפי

New member
כמו שאת אוהבת להגיד ../images/Emo110.gif

קבלי ח"ח
מה שלא הבנתי זה, אשכרה יש קומונה של נפגעי הפורום¿ אם כן אז אנשים הגזמתם! שלא לדבר על העובדה שהקומונות האלה עולות לי על העצבים, לפתוח קומונות על נושאים כאלה זה ממש מיותר. מה שבטוח זה, אנשים, הפורום באמת לא יחזור להיות מה שהיה. 2 המפגשים הראשונים שלי של פורים ופסח 2003 היו אולי הדבר הכי מדהים שקרה לי בתקופה האחרונה, אבל פייס איט, לא יהיה עוד מפגשים כאלה, כי זה לא תלוי רק בפורום אלא גם באנשים. אז נכון שכמה שיש פה יותר אנשים זה יותר טוב, אבל הרבה אנשים נטשו אותנו (גם אני בקרוב) אפשר לבוא למפגשים ולקוות שיהיה סבבה כי באמת לרובנו יש בפורום הזה חברים שתמיד טוב ליראות, אבל הפורום הישן והטוב הוא כבר לא אותו דבר. עכשיו להיות כנים, למרות כול החברים שיש לי פה ושאני מקווה להיות איתם תמיד בקשר, אני לא רואה את עצמי בעוד 10 שנים גולש פה בפורום כמו עכשיו ורק מחכה כול החיים עד שיהיה עוד מיפגש. כמובן שאני ירצה להישאר בקשר עם האנשים שאני מכיר אבל יש גבול, כי אולי ניפגשנו במסגרת מסויימת, אבל דברים זזים. זה בדיוק כמו שאתם יכולים להישאר בקשר עם החברים מה
, אבל אתם לא יכולים להישאר כול החיים ב
בשביל להיות איתם. (מניסיון
) מקווה שאנשים יפנימו. לירז, עוד פעם - קבלי ח"ח

YaEloNeT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

תפסיקו לנסות להזיז את הגלגל אחורה. אני פה כמעט שנה >יאי
< ואני לא מרגישה בהבדל שהיה בפורום עד שהתחלתם לדבר על זה. בעצם אני עדיין לא מבינה ומרגישה בחסרון של מה שלא היה, אבל אתם מוציאים אותי מדעתי עם כל הריבים שסובבים סביב זה.

» LiRaZ «

New member
זו זו זוז וזוזוזוז

הקפצה סמויה
אני רוצה לשמוע בהצלחההההה טוף

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifלירי לפעמים אני פשוט עומדת נפעמת מאמילה ההודעה שלך כל-כך ריגשה אותי שאני אפילו לא יכולה לכתוב באותה שורה מרוב התרגשות מה הקשר אין לי מושג.... אבל בכל-זאת אני חולע עלייך את צודקת כרגיל ואת באה למפגש .

מורן 1986

New member
../images/Emo26.gif

יוו לא
ידעתי
שהמצב
כל כך גרוע
...
לא
הייתי פעילה
כמה ימים
וכבר