אמא'לה

flowers girl

New member
OMG../images/Emo2.gif

איזה ילדים אומללים ומסכנים
איזה עצובבב
הם מאושרים שסיימו לימודים, עם התעודות שלהם בידיים, שמחים להגיע הבייתה וככה לחתום את שנת הלימודים, חלק מהם שמחים לעלות לחטיבה.. אבל 3 מהם לא יראו את החטיבה אף פעם

MikeY fReAk

New member
../images/Emo46.gif!

אוף! עכשיו אני מבינה למה אני כבר לא רואה חדשות! הטלוויזיה פה דלוקה על ערוצ2, קפה טלעד. הם ממש אבל ממש הגזימו! יש חשד בנהג. לא אומרת שהוא חף מפשע, לא אומרת שהוא נהג-ישראלי-טיפוסי-מטומטם-חמור-שרוצה-כמה-שיותר-מהר-לעבור-ברמזור. אבל לעזאזל!!!! הם ממש חצופים!!! "זה ממש פיגוע" "כן, אפשר לקרוא לזה פיגוע" "לכל פיגוע יש מחבל.." והכל מיני רמיזות ממש ממש מעצבנות, האשמות והכל..! אוף! ממש העצבנתי מזה. אתם יודעים מה? אני מאמינה, שגם אם הוא אשם וגם אם לא, חרא לו עכשיו. 3 ילדים מתים ו40 ומשו ילדים פצועים על הראש שלו. אנשים בתקשורת כמו התוכנית הזו. חקירות משטרתיות. דבר ראשון, תאונה זה אחד הדברים הכי מבהילים שיש. הם התהפכו איזה 3-4 פעמים. מבהיל, מלחיץ, מה לא. אבל כשיש לך איזה 40 ילדים מאחורה..זה לא ניתן לתיאור. רק מי שעבר בערך משהו דומה, יודע ורק קצת קצת קצת מזה אומר. אז נגיד שהוא נהג-ישראלי-טיפוסי-מטומטם-חמור-שרוצה-כמה-שיותר-מהר-לעבור-ברמזור. אז נגיד שהוא מניאק שלא מתחשב בזה שהוא נוהג באוטובוס מלא ילדים. זה יכול להיות בדיוק ההפך. אני ממליצה להם לחכות עד שיהיה בטוח וברור מה שיהיה שם, ואז לבוא בהאשמות, וגם ללמוד איך לדבר על אנשים..

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

אני לא מאמינה! איזה ילדים מסכנים.. הם יוצאים הביתה,חושבים על מה הם יעשו בחופש,איך יהיה בביצפר החדש,מה אמא תגיד על התעודה..ו..תוך דקה,שנייה,הכל ירד,נגמר.

shiroosh999

New member
אני מפחדת....

לצאת לרחוב, בכל מקום אפשר למות, אפילו על אופניים, מכונית, אטובוס, לצאת לרחוב זה לסכן את החיים שלך... מה לא הייתי נותנת כדי לחייות בצורה בטוחה ותר, או שלפחות הילדים שלי והאנשים שאני אוהבת היו חיים בעולם טוב יותר....

Loppy

New member
בגלל זה החלטתי שלא אכפת לי למות....

תנסי, ותראי שהחיים שלך יהיו הרבה יותר יפים...

למעלה