אמא'לה

אמא'לה../images/Emo124.gif

אל תשאלו מה קרה..... מה בסך הכל רציתי, מה? אהה? קולה ובמבה? זה רע זה? ניגשתי למטבח, פתחתי תארון......... יואו יש שם עכבר!!!!!! 45 דק הייתי על השולחן במטבח, כולם ישנים.. אפ'חד לא שומע אותי.... בנתיים אכלתי את הבמבה ושתיתי קולה... אזרתי אומץ ודפקתי ריצה לחדר שלי... בדרך החלקתי...
עכשיו אני נעולה בחדר ממתינה לגיבור שיציל אותי...

extream

New member
אוי מסכנונת חמודה ../images/Emo8.gif

אני אציל אותך
עכבר זו סתם חיה קטנה ולא מזיקה (אולי רק לנשים כי היא גונבת לכן את האוכל וזה ממש מעצבן אישה) אבל תכלס הוא יותר נבהל ממך (תארי לך את בבית במיטבח הולכת לחטוף משהו לאכול ופתאום דמות גדולה שחומה מטולטלת פתחת דלת םוגרת בבהלה ורצה אני בטוח שהיית חוטפת התקפת לב
אם יכולתי הייתי מגיע לחלץ אותך מיד אבל זה לא ממש מצב חרום

סופה10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יהיה בסדר... איזה קטע אם הייתי רואה לא הייתי פוחדת כמוך אין לי פחד מהדברים האלה אני פשוט מאוד אדישה לזה!

EastGirl83

New member
../images/Emo6.gif

בשבילי את גיבורה... אני הייתי מתעלפת ממזמןןןןןןןןןןןןן
אבל מה.... אני מדמיינת לעצמי אותך עומדת על השולחן אוכלת במבה ושותה את הקולה בזמן שאת על השולחן גדול!!!!

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פעם אחת בעבודה אני ועוד שניים לידי (אחת שעובדת איתי, ושיפוצניק שבדיוק עבר שם) ראינו עכבר חוצה את האולם בטיסה ונכנס לחדר מנוחה של האולם... השיפוצניק חיכה לצרחות שבר והתפזרות לכל הכיוונים, ובמקום זה הוא קלט שתי בנות רצות לתוך החדר מנוחה ו... מחפשות את העכבר! (והוא שמע אותנו "איזה חמודי! איזה מתוק! איפה הוא? בטח הוא מאחורי המדפים, מפחד, מסכן! הוא נבהל!")

למעלה