אמאל'ה שדים תקפו את הפורום
צ ציפיטפטת New member 11/11/06 #1 אמאל'ה ../images/Emo121.gif ../images/Emo190.gif שדים תקפו את הפורום
I IBP1 New member 11/11/06 #2 תראי איך אני פותר את הבעיה ...... "ברוך אתה ה' אלוקינו מלך העולם המפעיל את המחק של גילי ומעלים מאיתנו את האורח החכם ורצוי גם להפכו ל"פרסונה נו גראטה" במהירות האפשרית ,וכולם יאמרו אמן כן יהי רצון האל (במקרה הזה גם של גילי ).
תראי איך אני פותר את הבעיה ...... "ברוך אתה ה' אלוקינו מלך העולם המפעיל את המחק של גילי ומעלים מאיתנו את האורח החכם ורצוי גם להפכו ל"פרסונה נו גראטה" במהירות האפשרית ,וכולם יאמרו אמן כן יהי רצון האל (במקרה הזה גם של גילי ).
ג גילי פרי New member 11/11/06 #5 שיווווווו ../images/Emo126.gif../images/Emo191.gif מה קרה פה? תגידו.... רק אני לא בסדר או שאני רואה נכון? מה נהיה? מי זה שדואג לנו לצבעים וקשקושים פה ב עוד לא התעוררתי... ואני בקושי יכולה לקרוא פה משו... הכל פסדר? מה נסגר? דווקא נחמדים לי הצבעים, ממש פסטיבל אז.... מה קרעעעעעע? שבוע טוב לכולנו
שיווווווו ../images/Emo126.gif../images/Emo191.gif מה קרה פה? תגידו.... רק אני לא בסדר או שאני רואה נכון? מה נהיה? מי זה שדואג לנו לצבעים וקשקושים פה ב עוד לא התעוררתי... ואני בקושי יכולה לקרוא פה משו... הכל פסדר? מה נסגר? דווקא נחמדים לי הצבעים, ממש פסטיבל אז.... מה קרעעעעעע? שבוע טוב לכולנו
ג גילי פרי New member 11/11/06 #6 טוב... הרוב נמחק לצערי/ו/ה ובואו נראה מה הלאה צ'טערת על המסר ששלחתי לאותו "חכם" אבל כך קובע התקנון בטרם הרחקות מהבית . שבוע טוב לנו
טוב... הרוב נמחק לצערי/ו/ה ובואו נראה מה הלאה צ'טערת על המסר ששלחתי לאותו "חכם" אבל כך קובע התקנון בטרם הרחקות מהבית . שבוע טוב לנו
ג גל סופר New member 11/11/06 #7 מישהו החליט לצייר על הקירות ../images/Emo6.gif נראה לי שכדאי להשיב אותו בפינה מצעד הגאווה בפורום... איי... הולך להיות שבוע מצחיק אם הוא מתחיל ככה
מישהו החליט לצייר על הקירות ../images/Emo6.gif נראה לי שכדאי להשיב אותו בפינה מצעד הגאווה בפורום... איי... הולך להיות שבוע מצחיק אם הוא מתחיל ככה
ג גילי פרי New member 11/11/06 #8 דווקא אוהבת גראפיטי../images/Emo126.gif כשהוא עשוי בטוב טעם... אלא שפה... ממש נבהלתי לרגע איזה מזל שיש מחק... מיאאאאאאאאאאאו אחלה שבוע לנו
דווקא אוהבת גראפיטי../images/Emo126.gif כשהוא עשוי בטוב טעם... אלא שפה... ממש נבהלתי לרגע איזה מזל שיש מחק... מיאאאאאאאאאאאו אחלה שבוע לנו