אמא'לה

ciccio

New member
אמא'לה ../images/Emo113.gif

אני חוזר ברגעים אלו הביתה מן השלג הכבד... זה היה יכול להיות יפה ופסטורלי לולא חזרתי עם רכב, ואיזה רכב... פיאט אונו מודל 91 של הערל. אתם בטח לא מתרגשים יותר מדי, אבל זה פעם ראשונה שנהגתי בשלג, כזה שכבר נערם במשך שעה שעתיים... יא בא יי... ההחלקות האלו ברמזורים לא עשו לי טוב, הגעתי למהירויות שיא של 15 קמ"ש, אבל הכי מפתיע הייתה החניה, למזלי היה מספיק מקום רק לזחול פנימה (אם היה לי לעשות חניה מקבילה בשלג הייתי מוותר ומשאיר את המכונית עם נורות אזהרה למשך הלילה באמצע הכביש). ההגה הארור שסיבוב שלו במקום מוציא לך את הנשמה, התחלק באלגנטיות, בחיי פלשבקים להגה כח של ההורים, ואני סידרתי את החנייה באלגנטיות כזו שמי שראה מבחוץ יכול היה לחשוב שלפחות ננסי קריגן מחנה. זהו, אני בבית, בנעלי בית ועם כוס שוקו חם, שוקו של לידל, והפעם הוא כן מנחם בואנה סרה אורופה!

een ogenblik

New member
מזכיר חזרה אחת שלי מהארץ בסוף ינואר

איך שהמטוס החל להנמיך טוס מעל בלגיה, הכל נצבע לבן. מחלון המטוס זה נראה נפלא. התעכבתי די הרבה זמן ביציאה, כי אל-איטליה איבדו לי את המזוודות כרגיל. למרות זאת, כשיצאתי סוף כל סוף, האיש עדין לא היה. כאשר הוא הגיע, ואחרי שסיימנו את התרגשות הפגישה המחודשת, התברר שהוא דהר במהירות 30 קמ"ש ועקף בפראות מכוניות על האוטוסטרדה. רק כשיצאנו לדרכנו הבנתי את מלוא הבעיה. כולם נסעו בשיירה מסודרת על האוטוסטרדה, פוחדים לחרוג מגבולות נתיבי הבוץ שפילסו גלגלי המכוניות לפניהם. מזל שהגעת בשלום. מזל שמצאת חנייה. טוב שיש שוקו חם. ובבקשה אל תעביר את השלג אלינו.

CANADA1979

New member
מצחיקולים שני ס"מ שלג ואתם משתגעים

בוא לכאן תלמדו דבר או שניים.....

אני ומשפחתי מאושרים מהשלג פה../images/Emo113.gif

וחכו השלג באירופה רק בהתחלה! בחדשות שעומד לעבור על אירופה חורף קשה ומושלג כך שזו רק הטעימה של החורף. גם פה בהונגריה יורד כבר שבועיים וחצי שלג לסירוגין אני נהניית וילדי מפסוטים במיוחד בדרך לבית ספר ובבית ספר ששם משתוללים עם כדורי השלג.

TIPX

New member
ששששששאאאאאאאאלללללללללגגגגג

לא פה.... אוף פה יש כל הזמן קיץ למה אין שלג למה אין חורף TIPX מתגעגע לחורף אירופאי! TIPX מתגעגע לשלג!

למעלה