אמאל'ה ! פצעים...

פריסקי1

New member
אמאל'ה ! פצעים...

בנות יקרות, הצילו!!! הפנים שלי נראות כמו שדה קרב. מלא פצעים צצו ועלו על פני השטח. אני כבר רגילה להתקפות פצעים אבל עכשיו זה ממש נורא. מה עושים? זה באמת בגלל ההורמונים או אולי בגלל דברים אחרים ? ואם אני כבר מתלוננת ,אני רוצה גם לבכות על נשירת השער. האם זו תופעה מוכרת בזמן טיפולים? ואני שואלת- לא מספיק סבלנו?!

Big Mama 1

New member
אוי ואבוי, ../images/Emo122.gif

את גורמת לזה להישמע נורא! מסכנה שלי..... נראה לי שאת סובלת במיוחד לי אישית לא מוכרות תופעות כאלה, אבל תיכף ידיעו בנות שאולי מכירות את התופעה. אני יכולה להציע לך ללכת להתייעץ לגבי הפצעים האלה בבית מרקחת שמתמחה בהומיאופטיה, או לנסות לטפל דרך רפואה משלימה. הם מחוללים פלאים לפעמים. אם את באיזור המרכז אני יכולה להמליץ על בתי מרקחת.

ede1

New member
לי זה גם קורה

לקראת המכשפה.אני מצאתי פתרון שמקל. מזהירה, שזה לא מתאים לכל סוגי העור. בכל ערב אני שוטפת את הפנים עם סבון ולא מהשתמשת בחלב פנים.אחרי שטיפה אני מנקה את מקום הפצעים עם מי פנים של "ציפורה" (מקווה שלא טועה בשם של החברה) לעור בעייתי.חברה זאת מייצרת מחומרים טבעיים ונמכרת בחנויות טבע. ועוד חשוב - לא שוטפת את הפנים בבוקר אם לא משתמשת בקרם פנים! בילדותי היה לי עור מאוד שמן ובייעת פצעים חמורה. עיכשו זה השתפר, אבל מדי פעם יש לי. רוצא להוסיף עוד פעם שלכל סוג העור טיפול אינדיבידואלי ומה שמתאים לי יכול לא לעזור לך.

נועם@בת

New member
הורמונים....הורמונים...../images/Emo4.gif

בצירוף מתח, מצבי רוח וקריזות, איך לא יצאו חצ'קונים? כן, מוכר, לא רצוי אבל הפיך. אפשר באמץ לחפש תכשירי ניקוי טובים יותר שיקטינו את הנזק, ולקוות שבהריון הכל יעבור. בהצלחה נועם

פונדו

New member
כן כן, תופעה מוכרת

ומאוד מציקה. ממש מרגישה שוב בת 16... שמתי לב שזה קורה לי בעיקר בפרוטוקול של מנוגון בלבד ועם גונל F מצב הפרצוף הרבה יותר טוב. אז ביקשתי לקבל רק גונלF וכמובן שלא תמיד התחשבו ברצונותי. פונדו החיים הם לא ממש שוקולד...

פצעים זהו שמי השני...../images/Emo3.gif

אצלי זו הבעיה ה-כאובה (גם במראה וגם בהרגשה). מכיוון שאני די הרבה שנים בעסק, כבר שכחתי איך נראיתי בלי (נורא, נכון?). אז קבלי חיבוק מאחות לצרה, בתקווה שההריון המיוחל ימגר אותם!

רות כהן

New member
מה לגבי נשירת שיער?

האם מדובר בחלק "מעיסקת החבילה" של הזריקות?!

בולה101

New member
כנראה שכן../images/Emo10.gif

אצלי השיער יורד כמו מרגרינה. רק עכשיו התחלתי לקשר את זה להתחלת הטיפולים. שווה לבדוק ולהתייעץ עם הרופאים . לא רוצה להיות אמא קירחת!!!

sandrag

New member
קוסמטיקאית

לפני טיפול אני הולכת לקוסמטיקאית ועושה ניקוי פנים, וזהו אין פצעים.

../images/Emo5.gifפנים כמו של מתבגרת

לצערי, גם אצלי שינויים הורמונאליים באים לידי ביטוי באקנה אכזרי, נשירת שיער ו...נפיחות בבטן שגורמת לרבים לשאול:"נו...אפשר להגיד מזל טוב?" ו"באיזה חודש את?"... הפצעים אצלי אינם נראים כמו פצעי הבגרות ה"חינניים" שמאפיינים את גיל הטפשעשרה, ומופיעים בעיקר באזור ה- T (מצח, צידי אף וסנטר), כי אם באזור הצוואר (!) והסנטר. נושא הטיפול הקוסמטי יכול אמנם להקל בניקוי, ניקוז וייבוש, אך לא למנוע מהם מלהופיע! המתח והנרבים סביב הנושא-ודאי שלא יועילו! ולכן, כדאי לקבל זאת באהבה והבנה...ולחכות לימים יפים יותר (תרתי משמע). שרון

למעלה