אמאלה.! נתפסה לי הבטן.!

Rיקש

New member
אמאלה.! נתפסה לי הבטן.!

אז ככה, אתמול אני יושב מול המחשב כרגיל, וסתם מתמתח ככה ולאחר מכן מסיים בכיווץ שרירי הבטן (נו!, אתם יודעים!) במאמץ, פתאום!! חלק ימני של שרירי הבטן נתפס! וחזק! הרגשתי שמישהו לוקח שם שתי קוביות (שריר...) ולוחץ אותם ביחד חזק חזק חזק! ואני מנסה לקום קצת אבל כל תנועה גורמת לי לעוד יותר כיווץ = כאב בחיים שלי לא היה לי כזה דבר! וזה היה רק בצד ימין. לאט לאט הצלחתי לקום מהכסא ולהסתובב קצת בחדר ואחרי כמה דקות ההרגשה התחילה להעלם. יש לציין שלא התאמנתי בטן כבר...חודש לפחות (מה שנקרא, עצלנות) והרבה זמן אני מרגיש שאם אני מכווץ את הבטן חזק יש לי את הכאב כמו של אחרי אימון חזק שהשריר כואב. יש הסברים? אני עומד למות?!!!?

שאקל

New member
עומס יתר

לא בטוח שהכאבים זה דוקא משרירי הבטן שלך בעיקר אם לא התאמנת עליהם בימים האחרונים שלפני. בכל מקרה נראה לי יהיה טוב להבדק שגרתית אצל רופא. כבר שמעתי על מקרים של דלקות בשריר. פעם אחת יצא לי להרגיש כאבים בבטן וזה אחרי שבוע שהתאמנתי ממש הרבה על שרירי הבטן וזה היה מוגזם. מאז אני לא עושה את זה יותר. תהיה בריא!!!!!

סוף הדרך ...

לדעתי נתפס לך המותן כסל ולא שרירי הבטן ! איפה היתה הבעיה ביישור הירך או ביישור עמוד השדרה המותני ?

Rיקש

New member
מילה אחת...

מה??! רמי, עברית בבקשה! , הפוזה הייתה כאשר אני יושב, הרגליים מתוחות קדימה למטה, הידיים קדימה למעלה , מעין התמתחות שכזו. יש לציין שאני שהייתי מתאמן על הכסל עד לפני חודש (פעם בשבוע - לא חזק) מה אתה אומר?

מותן כסל

השריר שמבצע כפיפה בירך ! לא נורא, קורה גם במשפחות הטובות ביותר

למעלה