אמא'לה מה הולך פה? חברה על לנצל"ש פעם? רואים שלא...
P piper and leo 4 ever New member 2/1/05 #2 למנהלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo2.gif איפה המנהלים חייבים לעשות בפורום הזה סדר אנשים, תנצל"שו את שאלותיכם בבקשה
למנהלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo2.gif איפה המנהלים חייבים לעשות בפורום הזה סדר אנשים, תנצל"שו את שאלותיכם בבקשה
מ מיסטר זנגביל New member 2/1/05 #3 ../images/Emo45.gif המנהלים לא עושים כאן כלום. מאז שהם נכנסו לניהול הפורום הם בקושי רשמו הודעות, ולא נראה לי שהם בכלל נכנסים לכאן!
../images/Emo45.gif המנהלים לא עושים כאן כלום. מאז שהם נכנסו לניהול הפורום הם בקושי רשמו הודעות, ולא נראה לי שהם בכלל נכנסים לכאן!
P piper and leo 4 ever New member 2/1/05 #4 ../images/Emo12.gif אז אם ככה,איפה האחראים של "תפוז" הפורום הזה ממש מתנהל באי סדר מוחלט אסור שזה ימשיך ככה אחרת לא נוכל להנות מהפורום
../images/Emo12.gif אז אם ככה,איפה האחראים של "תפוז" הפורום הזה ממש מתנהל באי סדר מוחלט אסור שזה ימשיך ככה אחרת לא נוכל להנות מהפורום
מ מיסטר זנגביל New member 2/1/05 #5 צודקת גם אני חושב שהמצב לא יכול להימשך ככה, רק בגלל זה אני גם לא כותב פה כמעט בפורום. תראי מה רשמתי בפורום תפוז משוב לפני יותר מחודש. כמובן שלמרות שתפוז הבטיחו לפרסם את הפורום זה לא קרה...
צודקת גם אני חושב שהמצב לא יכול להימשך ככה, רק בגלל זה אני גם לא כותב פה כמעט בפורום. תראי מה רשמתי בפורום תפוז משוב לפני יותר מחודש. כמובן שלמרות שתפוז הבטיחו לפרסם את הפורום זה לא קרה...
P piper and leo 4 ever New member 3/1/05 #7 ../images/Emo24.gif כן, הראו קטעים מפסטיבל השירים של ישראל... שגבסו זכה בו במקום 1