אמא'לה - ארבה בבית

אמא'לה - ארבה בבית

באתי הבייתה עם הילדים וחיכתה לי הפתעה ארבה חיכה לי על הרצפה בסלון והכלב מסביב בוכה בעלי בלימודים, הילדים בהיסטריה ואני מראה להם שאני רגועה למרות שכמעט ברח לי פיפי קראתי לשכן ומהבהלה אמרתי לו לזרוק את מהחלון עכשיו אני מצטערת שלא שמתי אותו בקופסה דרך אגב למי שמעוניינת אני גרה ברחובות אימאל'ה

גם אלינו הגיע הארבה

לקחתי את הילד למסיבת יום הולדת. הם ערכו את המסיבה בחצר. אחרי שהליצן גמר את השטויות שלו, ערכה האם שולחן גדול מלא מטעמים. פתאום... כוסה כל השולחן בהרבה, הרבה ילדים....
הילדים עטו על השולחן כאילו לא ראו מעולם ממתקים והדימוי הראשון שעלה לי לראש היה של ארבה
וברצינות - אני מאוד מקווה שלא יגיע אלינו כי יש לנו גינה גדולה ויהיה נורא לראות את הכל נחרב

ShirShir

New member
את רצינית!? הם בדרך אלינו גם??../images/Emo8.gif

אמא'לה!!! אבל אל חשש - החתולים שלי כבר יטפלו בהם, הם אוהבים צעצועים חדשים....

סוף סוף נבחרתי

להיות הראשונה באזור שארבה נכנס אליה הבייתה בדברים אחרים לא נבחרת אף פעם הילדים פוחדים להיות בחדרים ואני משחקת אותה גיבורה שזה שטויות ואני מתה מפחד כל הבית סגור בעלי לא בבית ואני כלואה בבית כלא שנקרא "אל-ארבה". אמרו שהם ברחו מהקור לא? אז מאיפה הוא הגיע? ואיזה שמן הוא היה..... איכס מגעיל אחד

ענתי 10

New member
אמא'לה, אני מראשל"צ ../images/Emo5.gif

זה אומר שאני צריכה לסגור חלונות???? אגב, עכשיו יורד אצלנו גשם, אז אולי הארבה יבהל ויברח?

ShirShir

New member
כן גשם מטורף בראשל"צ../images/Emo9.gif

גם אני פה!!!
ולשמחתי טרם נתקלתי בארבה
אבל רעמים יש הרבה

lili81

New member
איזה יופי של שכן../images/Emo9.gif

אוי איך שאני שונאת חרקים... מכל סוג.. לך היה מזל עם השכן אם זה היה קורה לי.. קרוב לוודאי שהייתי מסתגרת בחדר עד שהבעל יבוא.. אני שונאת כל שכן ושכן אצלינו... עד שאני יעבור חודש הבא ואז יהיו שכנים חדשים..

הייתי עם הילדים

אם הילדים לא היו איתי הייתי סוגרת את הדלת ויוצאת אבל שיחקתי אותה "איזה יופי......." בלב הלכתי למות

למה?

אני שואלת ברצינות כי לא מבינה את הפחד מהארבה. מבינה את הפחד של החקלאים על השדות שלהם. של האנשים על הגינות שלהם. אבל אם את גרה בדירה, מה כבר יכול לקרות? סגרי חלונות או רשתות וזהו. בסך הכל הם לא טורפי אדם
ג'וקים הרבה יותר גרועים...

עכשיו סגור - גיבורה שלי

אבל לבוא עם שני הילדים הבייתה ולראות את החבר הזה על הרצפה והכל הענק שלי מסתובב סביבו ובוכה מה הייתי אמורה לעשות? אני בעצמי נבהלתי ונגעלתי ומה אני ארים אותו בידיים? בשביל מה יש שכנים

dominogrose

New member
אמ'ללהההה, יש ברחובות???

איפה?? איפה?? אני לא רואה...
אני ברחובות ולא ראיתי ארבה. אני מקווה שאני גם לא אראה...

למעלה