אמא'לה - אני מבוהלת

לא ולא

הגעה למפגש של תהילה כמוהו כהודעה- אוקי אני מקבלת את היותה של ביתי ל ס ב י ת ( צירוף המילים האלו המתייחס אולי לבתשלי האישית מעורר בי חלחלה) אני מצטערת אך לעולם לא אוכל להרגיש כמוכם- הורים גאים- לא לא אין מצב כזה- עדיף לי שתהייה זונה ולא לסבית!!!!

Yuval Y

New member
../images/Emo140.gif אני שמח שאת פה

לגבי המפגשים - אולי באמת כדאי לארגן מפגשים לא פורמליים..?

קרןהאור

New member
פולניה..

רציי להגיב לך כאן, אך אשאל אותך- אפשר לכתוב לך מסר? או לשוח איתך? וכן, אני בת 25.5. אני עובדת עם הורים רבים, ילדים רבים, בני נוער. ולפני, אחרי, בין כל אלו- אני בן אדם. אנושי, עם לב ונשמה. אני מבינה אותך. אתכם. אני לא מצדיקה אותך. לחלוטין לא. אני מבינה אותך. זה נחת עליכם וזה בוודאי מפחיד, מצער, מזעזע, נוראי.. ומשאיר אתכם כל כך לבד. אתם רק לא חייבים להתמודד לבד. ובזמן הזה גם הבת שלכם תמודדת לבד. לגמרי לבד. והחיים, העולם- לא עוצר, לא יכול לעצור כדי שנלמד להתמודד ולעכל. אבל אנחנו יכולים לנשום, לחבק, לדבר. בשקט. ולצעוק. וכל מה שנרצה. לא להלחם.. אפשר לדבר איתך? שבת שלום, קרןאור

זונה ולא לסבית?????

תסלחי לי אבל אולי עדיף שאת תקבלי ותלכי לטיפול מאשר תסתובבי ככה חופשי!!! עד לאן הגעת? שהיא תהיה זונה? תעמוד בצמתים שכל הגברים ישפכו לה על הפנים את הזרע שלהם בעד 100 ש ??????? במקום להיות לסבית.?? או שתעמוד עם תחתונים בצומת? ותשכב עם כל גבר שרק ירצה???? זאת זונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאיזה שפל של מילים הגעת !!! אני מרחמת עלייך !!!!!!!!! הראייה שלך כל כך מצומצמת עד כדי כך שאת משפילה את עצמך במילים כלפי "בתך האהובה" מזה אהובה ???!!!!! סופר אהובה!!!!! מזל מאלוהים שאת לא אמא שלי חס וחלילה חס ושלום הייתי עדיפה להיות זונה לפני שהייתי מעדיפה שתהיי אמא שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהשם ירחם עליך ושהבת שלך תקבל שכל לעוף רחוק מלהיות לידך כי את לא אמא את רחוקה מלהיות !!!!!! ותסלחו לי כולם על תגובה כי זאת פעם ראשונה בחיי שאני כותבת משהו כזה קטלני !!!

אמא'לה - אני מבוהלת

בבדיקה בהיסטוריה של המחשב של ביתי בת ה17 גיליתי שהיא קוראת כל הזמו בבלוגים של לסביות. בשיחה עקראית איתה ( ביוזמתי כמובן)בהקשר למצעד הגאווה היא נשבעה לי שהיא שונאת את התופעה והיא עצמה לעולם לא היתה יכולה להיות עם אישה אחרת. מה לעשות? זה מצריך בדיקה מעמיקה? אני רוצה לאמין לה... האם זה להטמין את הראש בחול? מישהו עבר את זה לפני? לביתי חברות טובות וגם ידידים, היא לא ישנה אצל חברות וחברות לא ישנות אצלה, מה לעשות???? פליז עזרה!!

Yuval Y

New member
אפשר להציע לך משהו קר לשתות? ../images/Emo175.gif

הבת שלך קוראת בלוגים של לסביות. אין בזה שום דבר רע. גם אם היא היתה מגיעה למצעד הגאווה, או שהיא אפילו לסבית, אין בכך שום דבר רע. איך הגעתן למצב שהבת שלך 'נשבעה לך' שהיא שונאת את התופעה? איך את יכולה לדעת שזו לא 'הודאה בכפייה'? למה 'להטמין את הראש בחול'? מה מפחיד אותך, בעצם?

ליובל

אני כאמא לא רוצה שביתי תהייה לסבית אני היסטרית רק מהמחשבה!! מה טוב בלהיות כל כך שונה??????????? אחן לי ספק שהוריך היו הרגע מחליפים עצמם עם הורים לגבר סטרייט. מצטערת- אני לא נותנת לגיטימציה לתופעה.... אם זהו פורום להורים ל"גאים" מי שמך דובר של ההורים בכלל.. חסוך לי את תגובתך ותן לאנשים במצבי ובמעמדי לענות!!!!

Yuval Y

New member
שימי את עצמך במקומי -

האם לא היית מתייחסת אל הודעות כאלה, כאל הודעות פרובוקטיביות?

ליובל

לפי תשובותיך בפורום- אתה לא אבא לילד גאה!!!! ושכזה אינך יכול ל ע ו ל ם להבין אמא או אבא שגידלו ילד הרבה שנים והווא לפתע הולך הצידה. אין פרובוקציות בצער שלי כאמא על האפשרות שביתי האהובה תהייה לסבית!!! אין נחמה בכלום- זה כמו לאבד חלק מהגוף ותפסיקו להתיפייף במילים יפות זו טרגדיה למשפחה זו טרגדיה לגאה

טליאמתי

New member
אמא פולניה מקורית ויקרה.

הייתי רוצה לומר לך כמה מילים ממקום של אם לארבעה ילדים אם כי לא ילדים גאים (ככל הידוע לי ונכון לרגע זה הם גאים רק באבא הגאה שלהם): 1.בכל נושא שהוא, ואת ודאי יודעת את זה, כשהורה ניגש לברור מהותי עם ילד בגיל ההתבגרות, כמעט בכל המקרים הילד יכחיש קשר לנושא בעיקר כשההורה בא ממקום של רתיעה, שיפוטיות ועויינות לנושא. התגובה של בתך אינה אומרת שהיא לסבית או לא לסבית אלא שאולי, רק אולי, היא חוששת מהתגובה שלך בנושא. כדי לאפשר לה לומר אמת כדאי לתת לה אפשרות לעשות את זה ללא חשש. וזה תלוי רק בך. בגישה שלך. 2. את אומרת: 'זה כמו לאבד חלק מהגוף ותפסיקו להתיפייף במילים יפות זו טרגדיה למשפחה זו טרגדיה לגאה'. על איזו טרגדיה בדיוק את מדברת אם מותר לדעת? את, בהנחה שאת מה שנקרא 'סטרייטית', שלמה עם המיניות שלך? חיה אתה בשלום? יש לך לגיטימציה מלאה אליה, לא? יש איזה שהיא סיבה שבעולם שבתך (היה והיא אכן לסבית וזה עדיין לא ידוע לך) לא תזכה לאותן הטבות שאת, אני ואחרים קבלנו ברגע שנולדנו ולא כי היינו כל כך מוכשרים. ממש לא. פשוט כי כך נולדנו? יש איזה שהיא סיבה בעולם שילדתך לא תזכה לחיים טובים ומאושרים? זה מה שאת מאחלת לה? אני רוצה להאמין שלא. שאת רוצה בטובתה ולכן ממליצה לך להעזר בארגון תהלה, לקבל כאן או באתר שלהם את הפרטים וללכת לפגישה שתיים. לפגוש הורים שחווה את שאת חווה כעת. לשמוע על דרך ההתמודדות שלהם. 3. אין כאן התייפייפות. יש כאן רק דבר אחד. אם ילדתך לסבית מגיעים לה חיים טובים. ואם היא לא לסבית מגיעים לה חיים טובים. 4. אם יורשה לי, יש לי בקשה אישית ממך: כשמישהו מנסה לבוא לעזרתך, לשאול, לתמוך, מישהו גם אם אינו הורה לגאה אבל יש לו רצון טוב וכנה לתת כתף, כדאי להתייחס לדבריו במעט ענווה ולא בהתפרצות סרת טעם . להגיע לכאן עם אמירה כזו: 'אחן לי ספק שהוריך היו הרגע מחליפים עצמם עם הורים לגבר סטרייט' זה הרבה יותר מחוסר טעם.. ואת כאם לילדים, אמורה להבין מה אמירה כזו עושה לילד של מישהו אחר (גם אם הילד כבר בוגר). צר לי אבל האמירות האלה לא מקובלות עלי גם אם את בסערת רגשות בלתי נשלטת. במקום הזה לא פוגעים באנשים. (נקודה). לילה טוב ושבת שלום. טלי

Yuval Y

New member
ובכן...

אמנם אני לא אבא לילד - גאה או לא (אם כי בגיל 32 כבר היה אמור להיות לי ילד בן 10?), אבל אני יכול להבין ולהזדהות עם כאבם של הורים שיום בהיר אחד מגלים שהילד שלהם אינו מה שהם הכירו, וכעת עליהם להתמודד עם כל הפחדים והקונוטציות שהגילוי הזה מעורר. כפי שכבר איני נער מתבגר, ועדין יש ביכולתי להזדהות ולסייע לנערים בגיל ההתבגרות, כפי שאני כותב בפורום "בעיות בגיל ההתבגרות". מה שכן, אם היית כותבת הודעה בפורום "בעיות בגיל ההתבגרות", על קשיים עם הילדה, הייתי מגיב לך ומנסה לעזור, כפי שעשיתי גם כאן. אם היית מגיבה בסגנון של איך אני מעז לעזור לך, כשאני כבר לא נער, וגם לא אבא לילדים וכיוצא באלה - היית מוצאת את עצמך חסומה מהפורום על ידי אחד משני המנהלים האחרים. גם אם את בסערת רגשות (ואני די בספק לאור שתי התגובות) - קחי זאת בחשבון. יובל

בתך האהובה?

ואם תגלי שהיא כן? התגובה שלך מעידה על אהבה רצופת תנאים ואם בתך כל כך אהובה ... תאהבי אותה ללא תנאים ההיסטריה שלך רק תרחיק אותה ממך התגובה שלך תפחיד אותה ואם היא כן היא היא תחייה בהדחקה ותסבול בחייה ובמי שהיא באמת. היא הגיבה לך בצורה כל כך מפוחדת לפי מה שכתבת מראש היא לא תאמר לך את האמת כי היא תדע את התגובה שלך. ואם את כבר כותבת על צער .. ציערת אותי כל כך בתגובתך. הייתי מבינה אותך אילו היית חרדה בחרדה טבעית ושקטה שבטח עם הזמן עוברת כמו לכל הורה של גאה אבל אני קוראת אותך נלחמת ועוד רואה בזה כלאבד חלק מהגוף? ואיפה הנשמה והנפש של הבת שלך אם היא לא תוכל להיות שלמה עם מי שהיא? אני קוראת לזה זמן בורות מקווה שתתעוררי כי גם אם היא לא כזאת או כן , התגובה שלך חריפה ביותר. אני כמטפלת מזה 9 שנים בגופנפש ולא פעם ישבתי עם הורים שכן ולא ולמה לא מבינה את שני הצדדים מבינה מאיפה את באה ומבינה ילד הומו או ילדה לסבית מאיפה הם באים. מראש אני אומרת לך >>> הדרך שלך חריפה ובלי פרופורציה אז ילדתך האהובה? עד כמה אהובה? לאהוב ילד שלך זה לתת לו בכל זמן שיצטרך חלק מהגוף ובטח ובטח לא לומר כי אם היא לסבית זה לאבד חלק. בברכה - רוית שחם

Yuval Y

New member
../images/Emo140.gif אהבתי את תגובתך

את מוזמנת להישאר ולהמשיך לרשום בפורום

Yuval Y

New member
../images/Emo12.gif כתבת ממחשב של מישהו אחר..?

מקסימום תרשמי את ההודעה שוב, ואמחק את המיותרת...

Chana Arnon

New member
"הבת שלי לסבית או לא?

אל "האמא הפולניה", שלום, אני אם לבן הומו. כבר יודעת עליו יותר מ-20 שנה וחיה בלשום אתו ועם בן זוגו. נכון, קשה לקבל את העובדה הזו, ובמיוחד אם אינך בטוחה. תתני לבתך לקבל את עצמה, ואם היא רוצה, היא תספר לך את האמת: כן או לא. את יכולה לקרוא באתר שלנו, תהל"ה: tehila.org.il כמה סיפורים שהורים כתבו ואולי תמצאי שם מה שאת צריכה. אם תרצי, תוכלי לשלוח לי אימייל לפי הכתובת הנ"ל. כל טוב, חנה ארנון

למעלה