אמא פולניה מקורית ויקרה.
הייתי רוצה לומר לך כמה מילים ממקום של אם לארבעה ילדים אם כי לא ילדים גאים (ככל הידוע לי ונכון לרגע זה הם גאים רק באבא הגאה שלהם): 1.בכל נושא שהוא, ואת ודאי יודעת את זה, כשהורה ניגש לברור מהותי עם ילד בגיל ההתבגרות, כמעט בכל המקרים הילד יכחיש קשר לנושא בעיקר כשההורה בא ממקום של רתיעה, שיפוטיות ועויינות לנושא. התגובה של בתך אינה אומרת שהיא לסבית או לא לסבית אלא שאולי, רק אולי, היא חוששת מהתגובה שלך בנושא. כדי לאפשר לה לומר אמת כדאי לתת לה אפשרות לעשות את זה ללא חשש. וזה תלוי רק בך. בגישה שלך. 2. את אומרת: 'זה כמו לאבד חלק מהגוף ותפסיקו להתיפייף במילים יפות זו טרגדיה למשפחה זו טרגדיה לגאה'. על איזו טרגדיה בדיוק את מדברת אם מותר לדעת? את, בהנחה שאת מה שנקרא 'סטרייטית', שלמה עם המיניות שלך? חיה אתה בשלום? יש לך לגיטימציה מלאה אליה, לא? יש איזה שהיא סיבה שבעולם שבתך (היה והיא אכן לסבית וזה עדיין לא ידוע לך) לא תזכה לאותן הטבות שאת, אני ואחרים קבלנו ברגע שנולדנו ולא כי היינו כל כך מוכשרים. ממש לא. פשוט כי כך נולדנו? יש איזה שהיא סיבה בעולם שילדתך לא תזכה לחיים טובים ומאושרים? זה מה שאת מאחלת לה? אני רוצה להאמין שלא. שאת רוצה בטובתה ולכן ממליצה לך להעזר בארגון תהלה, לקבל כאן או באתר שלהם את הפרטים וללכת לפגישה שתיים. לפגוש הורים שחווה את שאת חווה כעת. לשמוע על דרך ההתמודדות שלהם. 3. אין כאן התייפייפות. יש כאן רק דבר אחד. אם ילדתך לסבית מגיעים לה חיים טובים. ואם היא לא לסבית מגיעים לה חיים טובים. 4. אם יורשה לי, יש לי בקשה אישית ממך: כשמישהו מנסה לבוא לעזרתך, לשאול, לתמוך, מישהו גם אם אינו הורה לגאה אבל יש לו רצון טוב וכנה לתת כתף, כדאי להתייחס לדבריו במעט ענווה ולא בהתפרצות סרת טעם . להגיע לכאן עם אמירה כזו: 'אחן לי ספק שהוריך היו הרגע מחליפים עצמם עם הורים לגבר סטרייט' זה הרבה יותר מחוסר טעם.. ואת כאם לילדים, אמורה להבין מה אמירה כזו עושה לילד של מישהו אחר (גם אם הילד כבר בוגר). צר לי אבל האמירות האלה לא מקובלות עלי גם אם את בסערת רגשות בלתי נשלטת. במקום הזה לא פוגעים באנשים. (נקודה). לילה טוב ושבת שלום. טלי