אמאלה אני לא מאמין.....

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
אמאלה אני לא מאמין.....

עכשיו חזרתי מלילה נסער אתם חייבים לעזור לי! חבר שלי המטורף הזה בא אלי וטען שהוא למד לעשות סיאנס מאיזה אתר. עוד לפני שהספקתי להגיב הוא עמעם את האורות והדליק נרות.. חשבתי שהוא סתם צוחק עלי שלפתע הוא התחיל להתעסק עם ספר תנ"ך שהחל לזוז מעצמו. המשכתי לצחוק עליו שפתאום הרגשתי נוכחות מוזרה של משהו. המשהו הזה החל לשיר שירי אהבה שזכורים לי מאיפשהו ופתאום עמדה מולינו דמותו של אלביס! כן אלביס! אלביס החל לשיר, ואני שלא יכולתי לשמוע יותר את השירים האלו צרחתי עליו שישתוק! הוא לא שתק כי הוא לא מבין עברית והמשיך לזמר, וחבר שלי התחיל לצרוח:"אתה רואה? יש דבר כזה אלוויס!" לא התייאשתי וצרחתי לו באנגלית שהוא מסריח! אלוויס החל להתעצבן והדמות החלה להאדים, לפתע כל כלי המתכת בבית החלו לנוע ולרעוד והרגשתי כאילו האנרגיה שלי יוצאת מתוכי. אלוויס החל לצרוח צרחות מקפיאות דם ולבלגן את כל הבית, פשוט עשה מהפכה ובכל פעם שצווחתי שיחדל הוא צווח עלי בחזרה ונענע את ניענוע האגן המפורסם שלו. בסופו של דבר החלטתי שאין לי מה להפסיד ורצתי לעברו, הוא מייד זיהה והעיף אותי לקיר, ואת השאר אני זוכר במעורפל, עד שהתעוררתי. חבר שלי אמר לי שהסיוט הזה נגמר והוא שכנע אותו ללכת. התעוררתי לבית הפוך ומבולגן ובדיוק ההורים שלי חזרו הביתה ונשמתם כמעט יצאה מהם מרוב הלם. ניסיתי להסביר: "אבא אמא, זה לא אני זה אלוויס!" איכשהו הם לא האמינו לי ושלחו אותי לחדר, עכשיו יקח לי מחר כל היום לסדר את הבית לאחר מעלליו של אלוויס. אז כדאי שאלך לישון. עצה...אל תתנו לחבר שלכם שלא מבין בסיאנס לנסות את זה, זה עלול לעלות לכם בהרבה זמן יקר!

noname20000000

New member
אאוץ'..

משהו שלמדתי- תנסה לא לערב הורים בעיניינים של רוחות והכל.. תמציא איזה תירוץ או משהו... ועוד משהו..: אלביס פרסלי??? מגניב!!! היית צועק לו Shut Up!

yoo

New member
יותר נכון

לא לזמן את אלוויס, הוא לא נורמאלי...

fucking shanti

New member
חחח חלמתי על אלוויס בגללך....

דווקא היה נחמד בחלום, ניגן לי אחלה שירים

yoo

New member
לא פשוט חשבתי שאת מעריצה שלו

הם תמיד מאמינים לזה XD

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אותו דבר בדיוק קרה לי עם מייק בראנט! *אחלה סיפור, הצלחת לעלות לי חיוך על השפתיים :)

../images/Emo12.gif

ראית את אלביס ולא ביקשת חתימה?! ו...באמת אני לא מבינה איך ההורים לא האמינו לך אני בטוחה שאם אני אחזור הביתה ואראה את הילדים שלי בבית הפוך [אין לי ילדים או בית משלי, אבל באמת זה פרט שולי..] והם יגידו שאלביס בא ועשה בלגאן...אני אאמין להם! ח.

למעלה