אמאלהההההה [סכמ"ש!]

CameronLine

New member
אמאלהההההה [סכמ"ש!]

חשוב לי להבהיר, לא חייבים לענות על השאלון, או על כל השאלון, אתם יכולים גם סתם לחפור לנו על איך היה השבוע :} השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: אמלא אחרי המתכונת במתמטיקה. תחזיקו לי אצבעות ;;

CameronLine

New member
היה מלחיץ

השבוע היה: מתמטיקה קרה לי משהו טוב: נשף סיום D: קרה לי משהו רע: החברה הכי טובה שלי הקיאה תנשמה שלה בנשף סיום ._. קניתי: בגדיםםםםם הייתי ב: כל מקום! ביליתי עם: לירני ומחזור כ"ט השרוטים בראש [ששברו תדלת של השירותים ._.] קראתי: שומדבר מעניין צפיתי ב: טורצ'ווד! שיר שנתקע לי בראש: Far Far של יעל נעים עשיתי משהו משמעותי: מתכונת במתמטיקה גרם לי גאווה: לירני ♥ כל השבוע חכיתי ל: לסיים עם מתמטיקה! השבוע אני מצפה ל: לסיים מתמטיקה!!! ביום חמישי! בסופשבוע אני: למדתי U.U רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...68388737_100001014471504_627272_2513064_n.jpg

doro500

New member
נשף!

וואו! איך היה? מה עשיתם? ובהצלחה רבה במתמטיקה

CameronLine

New member
היום גיליתי

ששברנו דלת בשירותים [חייב לציין, כשאני נכנסתי לשם בפעם הראשונה, הדלת לא הייתה שם!], כיסא ושולחן. אמממ.... היה מגניב היינו שיכורים לחלוטין רקדנו, אפילו לצלילי מזרחית! מי היה מאמין עליי... ואז החברה הכי טובה שלי הקיאה בשירותים, אז טיפלתי בה, ונסעתי איתה כבר הביתה. יש תמונות בפייסבוק, לך תיראה D:

doro500

New member
:)

השבוע היה: קרה לי משהו טוב: אחותי ובעלה באו לבקר מבריטניה!
קרה לי משהו רע: ציון 62 בדמוגרפיה
קניתי: כלום הייתי ב: מסעדת תרזה עם המשפחה ביליתי עם: המשפחה קראתי: עשרות מאמרים למבחן שיש לי מחרתיים בסוציולוגיה של החינוך צפיתי ב: כמה סרטים אקראיים לחלוטין, רובם לא מוצלחים במיוחד שיר שנתקע לי בראש: Pocketful of Sunshine\Natasha Bedingfield עשיתי משהו משמעותי: קירבתי את עצמי בקצת לקראת סיום תקופת המבחנים גרם לי גאווה: העובדה שקראתי, מרקרתי, וסיכמתי 350 עמודים של מאמרים
כל השבוע חכיתי ל: לסיים את המבחן
השבוע אני מצפה ל:לסיים עוד מבחנים (מצטער שאני חוזר על עצמי, אבל זה פשוט כל מה שאני עושה בזמן האחרון)
בסופשבוע אני: לומד למבחן בנוער ונעורים
רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: השיר המדובר http://www.youtube.com/watch?v=gte3BoXKwP0&feature=feedlik

PurpleFilth

New member
ואצלי:

אני מצטערת, אבל לא עובד לי השאלון השבוע. השבוע היה קיצוני. היו ימים שהייתי ערה כמעט 40 שעות ברצף, והיו ימים שהתבטלתי כאילו אין מחר. היו ימים שנשארתי ערה עד לפנות בוקר בשביל ללכת לפארק ולתלות בין העצים חתיכות בד שנראות כמו תחתונים על חבל כביסה (ואז פקח בא, לא בשביל לצעוק עלי, אלא סתם בשביל לשאול מה לעזאזל אני עושה), והיו ימים שקמתי בשש לפנות בוקר בשביל להדפיס ניירת, לחתוך דיקטים, לצבוע אותם, לחתוך, להדביק, לסחוב, להחזיר, שוב לחתוך, שוב להדביק, ואז להסחב הביתה עם תיק ללאפטופ, תיק ציוד, שק חומרים, כמה בקבוקי בירה וסל כביסה. והיו ימים שלא יצאתי מהפיג'מה ועשיתי המון כלום. השבוע החלטתי שאני רוצה לקנות סטראפאון לפני שאני חוזרת לארץ. אני יודעת פחות או יותר מה אני רוצה, אבל אם יש המלצות, מוזמנות/ים לשתף =] השבוע בקושי היה לי מין. היה קצת, ורצוף בתקלות טכניות. אבל התחלתי לדבר באינטרנט עם מישהו שעלול להיות מעניין כשאני אחזור לארץ. השבוע בישלתי יותר מבדרך כלל. השבוע הורדתי שוט טבסקו בלי למצמץ. השבוע השתמשתי לראשונה בחותך עיגולים שקניתי לפני שנתיים, וגיליתי שהוא גרוע ממש. השבוע עייפתי.

Unrelated

New member
סטראפון

את רוצה רק את הדילדו, או גם את הרתמה? רתמה אני מאוד ממליצה לקנות מ-4 angry dykes. הן חברות והן זולות (מאוד). לגבי דילדואים, אני אוהבת את אלה של Fun Factory. ואם כבר בפאן פקטורי עסקינן, יש את הדבר הזה, שמבטל את הצורך ברתמה והופך את כל הענין לנחמד יותר.

PurpleFilth

New member
מעניין.

בהחלט חשבתי לקנות בכל אופן דילדו-פיפיות (יעני, דו צדדי), אבל לא ידעתי שיש כאלה שלא צריכים איתם ריתמה. עדיין, אני חוששת קצת. זה נראה כמו משהו שמצריך יכולות מיוחדות, או לפחות לא מעט אימון, וקצת לא נח עם פרטנריות/ים מזדמניםות (מבחינת אפשרות הבידוד). האם ניסית אותו בעצמך, או שתוכלי להפנות אותי למישהי/ו שכן? תודה בכל אופן =]

CameronLine

New member
XDDDDDDDDDDDDDD

אומג אני כזה מסטול. בהתחלה קראתי שאת רוצה לקנות סמארטפון רק כשראיתי תתגובה של שירי נפל לי האסימון LOL

שפיצי6

New member
../images/Emo153.gif

השבוע היה: מתיש אבל פחות משבוע שעבר קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: דירה שלי כל היום כל יום, תקופת מבחנים
ביליתי עם: הספרים והמחשב קראתי: ספר הזוי, ויסקי זה בסדר צפיתי ב: WEEDS
שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: התחלתי ללמוד לשני מבחנים במקביל גרם לי גאווה: כנ"ל כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: אלמד עוד
רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: פיסת מידע מעניינת (בעיניי) מהלימודים- יש לנו שני סוגי חיישנים של טמפרטורה בגוף אחד לחום ואחד לקור, זה בין הפרטי מידע היחידים שלא קשורים לפתולוגיות

PurpleFilth

New member
weeds!

אני מודה ומתוודה שמעולם לא ראיתי אפילו פרק בודד, אבל שיר הפתיחה גאוני. הכותבת של הגרסא המקורית, מלווינה ריינולדס, מומלצת גם בזכות השירים האחרים שלה.

למעלה