אמאלההההההה

vogue15

New member
מישהו יכול להסביר לי?

מה יש לאלכס ולג'קטים (עור במיוחד..)? הא? (אני יודע שלכל אחד יש סטייה אבל עדיין!

taltal girl

New member
יש אוהב ג'קטים. ../images/Emo25.gif

מאווד אוהב ג'קטים. וזה לאב דווקא רע

בעעע זה לא מצליח לשים את התמונה...

חחחחחחחחחחח נידפקתם!!!! אתם לא תראו את התמונה ה-כ-י קורעת של אלכס ואני כן!!!!! (אבל ראסמי, זאת התמונה היחידה שיכולה לגרום לי להתרסק על הרצפה מרוב צחוק!!!)

גל GS

New member
לדעתי עם הג'קטים הוא

נראה יותר הומו מאשר שהוא עכשיו!!!!!!!!1 וחבל כי לדעתי עם הוא היה לובש טי שירט יפה וג'ינס הוא היה בהרבה יותר כוסון עולם!!!!!!!!!!!!!!!1

vogue15

New member
LOL

איך אני אוהב את האנשים שנותנים רמות להומואיות... כאילו.. יש דרגות של הומואים? איזה רמה אלכס? אם הוא יהיה בלי ג'קט הוא יירד רמה?

Drorrrrrr

New member
הממממ אני לא יודע אם דרגות

אבל יש כאלה שאתה מסתכל עליהם ואתה אומר: "זה הומו" ויש כאלה שאתה לא תדע, ויש כאלה שרק אחרי כמה זמן אתה תבין. לדוגמהההההההההה אתמול הייתי סופר-פארם והיה שם מוכר, אוקיי, ועל ההתחלה ראו שהו הומו- הוא משתייך ל "זה הומו"... אורי
שלחתי לך מסר

גל GS

New member
לדעתי

זה הגבות של אלכס שממש עושות אותו הומו כי הם כאלה מסודרות עם צורה... והגטים האלו בכלל לא מחימאים לו... אבל אני עדין מתה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם אין לי בעיה עם הומואים אז שלא תראו אותי ככה....

crazy4tc

New member
אתה מתכוון לכאלה שמתנהגים

בנשיות מוגזמת... אבל לא כל מי שמתנהג ככה הוא הומו, למשל אח של חברה שלי מתנהג ככה וגם יש לו קול של בת אז כולם אומרים שהוא הומו וזה אבל הוא לא... נראה לי לפחות... :)

vogue15

New member
בואי אני אגיד לך משהו

(ששמעתי בריקי אבל עזבי.) אם הוא הולך כמו ארנב, מדבר כמו ארנב ואוכל כמו ארנב - הוא ארנב.. כלומר.. אם יש סממנים (במקרה זה, זה של הומואים) אז זה בדר"כ נכון... כאילו.. אם יש לו קול של בת זה לא אשמתו (הגנים..) אבך אם הוא מתנהג כמו הומו אז בטח יש לזה סיבה... זה למה אני חושב שאלכס הומו.. יש לו סממנים הומואים (גבות, שיער עגיל בצד ימין וכו') אישית אני הומו מוצהר- מחוץ לארון.. ובטח אם היית רואה אותי היית אומרת "הוא הומו" (את יכולהל ראות תמונה בכרטיסישי) אבל זה לא עושה אותי יותר הומו משאר ההומואים שאולי בארון... לכולנו יש את אותה משיכה... זה כמו שתגידי "הוא ממש הטרו" או "היא ממש הטרו".. זה לא בא בדרגות.. הומוסקסואליות זו משיכה של בנים לבנים. נקודה.

אויש זה כזה בולשיט!!!

*שיעול*סטיגמות*שיעול* מזה צריך להיות????? דיי אני שונאת ששופטים אנשים ע"פ החיצוניות!!! זה כל כך מעצבן ולא נכון!!! ולא אתה ולא אני יכולים לדעת אם אלכס, או כל בן אדם אחר שאנחנו לא מכירים אישית, אם הוא הומו או לא. העדפה מינית זה לא דבר שאפשר לזהות בחיצוניות. אני לא חושבת שאנשים בכלל מבינים את המשמעות של המילה "הומוסקסואל"...הומו זה בן, שפשוט נמשך לבנים ולא לבנות...אין בזה שום דבר רע, ובטח לבטח שאי אפשר לראות את זה על מישהו. תפסיקו לשייך בין דברים שממש לא קשורים!!! גבר נשי לא שווה הומו!!!! סליחה על ההתפרצות, פשוט דברים כאלה ממש יכולים לשגע אותי!

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני חשבתי על דברים שראיתי בריקי כשכתבתי את ההודעה שלי!!! זה נכון שבדרך כלל יש סממנים להומואים... אבל אותו ילד שדיברתי עליו נמשך לבנות... אני פשוט חושבת שהסממנים האלה לא תמיד צודקים במאה אחוז... למשל יש את כל הקטעים האלה של התנועות ידיים-זה בגלל שיש לו כל מיני בעיות רפואיות... הקול- זה הגנים כמו שאמרת... אבל שני הסממנים האלה בדרך כלל ישר אומרים לך ש"הוא הומו על בטוח!!" גם אם הוא לא :) כנ"ל לגבי אלכס: גבות- הן ככה עוד מאז שהוא היה ילד, ככה שזה לא בכוונה (ראה תמונה) שיער- שיער מהמם, אבל זה לא אומר שהוא הומו עגיל- יש לו שתיים נראה לי... טוב בכל מקרה אין לי מה להגיד על זה :) תראה, תמיד יש סיכוי שהוא הומו אבל אני פשוט רוצה להגיד שזה שיש לו סממנים לו אומר שהוא בהכרח כזה... :)

אנשים..... דיי אני לא מאמינה

שדווקא פה אני יראה הודעות כאלה!!!?? מזה סממנים להומו?? אולי תגידו לי איך בדיוק אפשר לזהות ע"פ סימנים חיצונים שבן נמשך לבנים ולא לבנות??? דיי זה כזה סטיגמות!!! מתי תבינו שזה ממש ממש ממש לא נכון??? ואל תאמינו לכל מה שאתם רואים בטלויזיה, תאמינו לי שהאנשים בריקי לייק ממש לא מייצגים את מה שקורה במציאות....הכל סתם בולשיט אחד גדול. ותגידו לי, אם אני למשל נמשכת לבנות. יש איזושהי דרך שתוכלו לדעת את זה ע"פ המראה שלי??? תנו לי לענות על זה, לא! זה פשוט מגוחך!!! רק שתדעו, שלהורים שלי יש זוג חברים הומואים, והם ממש אנשים רגילים! אחד מהם הוא מרצה באוניברסיטה (ולא, אין לו גבות מעוצבות, 2 עגילים באזניים, שער מטופח ועוד שטויות שאמרתם פה...) הם נראים ממש כמו אנשים רגילים, כמו שהם! א-נ-ש-י-ם ר-ג-י-ל-י-ם שההעדפה המינית שלהם קצת שונה מ"הנורמה" של החברה. טוב הלכו לי היידים, אני אסיים את התגובה הזאת עכשיו...

crazy4tc

New member
...

כנראה שלא הבנת... זה בדיוק מה שניסיתי להפריך... בכל מקרה לא אמרתי שהם לא אנשים רגילים אבל כמו שרוב הילדים שמשתייכים לקובצת המשחקי כדורעף בביצפר שלי מאופינים כשריריים, ככה גם חלק נכבד מההומואים מתנהג בצורה מסוימת... זה לא רע, זה לא טוב, זה פשוט ככה. הפורום שלנו מאופיין למשל בילדים... מיוחדים :) ככה זה, כל קבוצה מתאפיינת במשהו, תמיד. לא אמרתי שהם לא אנשים רגילים ואין לי שום דבר נגדם... הבנו?

vogue15

New member
אני מסכים עם המשוגעת

:) סתם.. אני מסכים עם קרייזי- זה פשוט ככה.. אני אישית הומו- ואני מכיר את כל דוגי האנשים- מוחצנים, לא מוחצנים, כאלה שמשחקים אותה שונאים הומואים, כאלה שמתיימרים להיות ערסים וכו'... כמו שכתבתי- הומוסקסואליות היא משיכה של בן לבן או בת לבת.. אין לזה דרגות... המוחצנות משתנה מבן אדם לבן אדם- תלוי כמה הראש שלו פתוח וכמה החברה שהוא נמצא בה פתוחה... אני ממש לא הומופוב ומנסה לומר שאלכס הומו.. אני לא מכיר אותו [וחבל שכך :) ] ואני לא יכול לומר לך אם הוא הומו או לא.. מה שאני כן יכול לומר לך זה ש.. בואי נגיד שאני בענייני סידור גבות- ואלכס מסדר! תאמיני לי! זה לא עושה אותו הומו... זה אולי עושה אותי פחות גברי אבל לא הומו... אני ממש בעד שבנים יתחילו לסדר גבות ויטפחו את עצמם (כן כן.. כל חדי הגבה שם..) סתם :)

crazy4tc

New member
חחחחחחחחח

קרייזי על דה קולינג... אבל אני משוגעת בכל מקרה אז זה בסדר... :)

למעלה