אמאלההההההה
החלטתי לקרוא אחד מהמאמרים שדרור כתב.. היה מאמר אחלה (על הקליפ פור יו) ואז הגעתי לסוף- ונחשו ה חיכה לי שם? נכון- תגובות... "קודם כל, לך לעזאזל ותכניס את הזין שלך לאחד החורים שם!!! כמה פעמים שאלת את אלכס בלופט "מתי תבואו לארץ?" או "מתי יצא הדיסק החדש אני מת כבר להקשיב לו" וכל הדברים האלה, הוא לוקח את הזמן שלו-עונה לך...(הוא כזה נשמה D-
עושה רושם שאתה מעריץ את ´דה קולינג´... ואז אתה הולך ומפרסם חרא כזה! נראה שלא רק זה שאתה כבר לא מעריץ אותם-אתה גם נעשית הומו לא שאני הומופובית או משהו כזה... בקיצר-לך להזדיין לא ראוי לך להיקרא לופטר כי אתה סתם סטלן שמעביר ת´זמן שלו בבדיחות כאלה עלובות!!!!!!!!!!!!!!!!" תודו שזה "קצת" מפחיד... הכי הצחיק אותי הקטע של "אתה גם נעישת הומו! לא שאני הומופובית או משהו... חחחחח איזה כונפה! זה כמו לומר "יא בן זונה זונה אמן תחנק ותיפול לבור ביוב עמוק ולא יוכלו להוציא אותך משם- אבל אני אוהבת אותך"..
הקיצר.. נבלהתי קשות.. מה שאני בא לשאול זה - דרור- אתה לא יכול לבטל הודעות כאלו?
החלטתי לקרוא אחד מהמאמרים שדרור כתב.. היה מאמר אחלה (על הקליפ פור יו) ואז הגעתי לסוף- ונחשו ה חיכה לי שם? נכון- תגובות... "קודם כל, לך לעזאזל ותכניס את הזין שלך לאחד החורים שם!!! כמה פעמים שאלת את אלכס בלופט "מתי תבואו לארץ?" או "מתי יצא הדיסק החדש אני מת כבר להקשיב לו" וכל הדברים האלה, הוא לוקח את הזמן שלו-עונה לך...(הוא כזה נשמה D-