אמאאללל'ההההה

Shaaaki

New member
אמאאללל'ההההה

מחר פסיכומטרי!!!!! כולם לאחל לי בהצלחה!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifבהצלחהההההה שאקקקקקקק שיהיה לך קללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

Shaaaki

New member
תווווודדדדהההה!!!

בע"ה שיהיה קל!! הללוואיי!! אח"כ אני נוסע עם ידידה לת"א להתפרק קצת אחרי כל הלימודים האלה... נממממאאאאססססססס

אווו בהצלחה ../images/Emo140.gif ../images/Emo66.gif

גם ידיד שלי חורש לזה כבר כמה לילות וימים. להתפרק
רק לי זה נשמע קצת....
|ראשכחול|

ב"הצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

שכחתי להתקשר לחברות שלי לאחל להן בהצלחה, גם הן נבחנות מחר
מה הצפי שלך
או שאתה לא אומר
יש לי חברה שיש לה צפי מעל 700 היא פשוט גאונה היא בטח תוציא 800 (בגלל שזה קורס של קידום ותמיד מקבלים בהרבה מעבר למבחנים בכיתה, כי הם עושים בכוונה נורא קשה) כל שאר החברות שלי שעושות מחר מסרבות בתוקף לגלות מה הצפי

בהצלחה!!!!!../images/Emo13.gif

ורק שתדע שמספיק 650 בפסיכו וממוצע 110 (או אפילו פחות, כן כמעט בוודאות פחות אני פשוט לא זוכרת) כדי להתקבל לרפואה. לא שאני רומזת שאתה רוצה (למרות שיש לך משקל מתאים) פשוט אם זה מספיק לרפואה זה מספיק להכל
אז יאללה מחר אתה לא מוציא פחות מ650!!! (למרות שבטח החברה הגאונה שלי תדפוק את כל הארץ ותקבל 800 וכל שאר הציונים מאחוריה יהיו 600 ומטה
)

Shaaaki

New member
איכסה רפואה...

לא תודה... מי זאת החברה שלך?? אני כבר אטפל בה

מיוני

New member
האם אבא חורג אמא חורגת משקרים?!

מלמעלה.... פעם ראיתי תוכנית של אבא חורג אמא חורגת לפני כמה שבועות ואיזו דמות כזאתי אהבלית הוציאה 1031 בפסיכומארי האם הם שיקרו?

Shaaaki

New member
גם מעל 600 זה טוב

תלוי למה צריכים את זה למשל בשביל עתודה צריך מעל 550

Shaaaki

New member
וואללה?!?!?!

גם אני בקידוםםםםםם למה אף אחד לא סיפר לי על הקטע שזה יותר קשה???? וואיייי הללוואיי היום יהיה יותר קל מהמבחנים שהם עשו לנוווווווו

כן ככה אח שלי אמר לי

הצפי שלו היה 600 ומשהו (הכי גבוה שלו בקורס היה איזה 670 והשאר פחות) והוא קיבל בפסיכו 742...

PrideForEver

New member
בהצלחה!!!!! ../images/Emo50.gif

חחח,אני זוכרת מתי שאני עשיתי פסיכו,לקראת סוף המבחן התחלתי להרגיש כאילו אני נמצאת מחוץ לגופי,מתי שהסתכלתי על הידיים שלי זה היה כאילו אני מסתכלת מעל הגוף שלי,חחחחח,זה מה שמבחנים כאלה גורמים לי,זה היה ככה גם בבגרויות

למעלה