אמאאאא איזה לחץ!!!!!

MirkuSH

New member
אמאאאא איזה לחץ!!!!!

אהעאהעאהעאהאעהאעאהאעאה!!!!!!!! מחר יש לי גם מתכונת של שלוש שעות באלקטרוניקה גם שיחה עם המד"ר (מדריך ראשי וסגן מנהל בית הספר) על זה שלפי הטכני הייתי חולה "יותר מידי" בסמסטר הזה והכי חשוב יש מחר יומולדת למתוק שלי!!!! (23) איזה לחץ איך אני אספיק... :( מתכונת מ 9-12 צריכה להשאר בבצפר עד 15.00 לשיחה ואז לטוס אליו להרצליה.. עולם אכזר!!!!!!!!!

לילי123456

New member
מקווה שתספיקי הכל../images/Emo70.gif

בהצלחה במתכונת
לי יש מחר בגרות במדעי המחשב...5 וחצי שעות

devilz

New member
בהצלחה לשניכן../images/Emo70.gif

נמ מה 5 וחצי שעות
את עושה את כל ה5 בבת אחת?

לילי123456

New member
תודה../images/Emo13.gif

לא..רק 3 יחידות [עוד 2 שנה הבאה] זה פשוט 2 שאלונים, אחד של יחידה ואחד של 2 יחידות ה2 יחידות זה 3 שעות ואז חצי שעה הפסקה ואז עוד שעתיים לשאלון של היחידה

devilz

New member
../images/Emo122.gif מבולבלת...

נמ... יש שאלון של 2 יחידות שבא יחד עם פרויקט מעשי לא? שמשלים ל3.... לפחות אצלנו זה ככה... .
(גם לי יש מחר בגרות במדעי המחשב
... ההשלמה ל5... )

לילי123456

New member
בהצלחה גם לך../images/Emo13.gif

לא אצלנו אין שום דבר מעשי... אין לי מושג מה הולך ב2 יחידות של ההשלמה ל5 אבל ב3 האלה שאני עושה מחר אין מעשי... פשוט שני שאלונים..

bisly p

New member
גם אצלנו זה ככה

הגברתי מדעי המחשב ויצאתי השנה.. אחרי הבגרות בפסקל /=

לילי123456

New member
זה מה שאני עושה עכשיו...3 יחידות בפסקל

וגם ה2 הבאות יהיו בפסקל זה דווקא בסדר...

B o o o o M

New member
זה הכי קל בארץ

את עושה בטח יסודות 1 ו2 כן? גם לי יש מחר בגרות אבל לי יש מ9 עד 12 (השלמה ל5) ואז מ16:00 עד 18:00 (איזה יחידה מטופשת בחיי)

הדברים השתנו מאז שסיימתי תיכון...

אני עשיתי 2 יחידות פסקל ב י' פרוייקט של יחידה אחת בי"א- אקסס ועוד שתי יחידות פסקל בי"ב

לילי123456

New member
חח תודה../images/Emo13.gif

מקווה לעבור
[בנתיים הגישו אותי ל2 יחידות על 95 וליחידה על 100
]

B o o o o M

New member
ציון הגשה...

אני מחר עושה 3 יחידות.. ושלושתן אני מוגשת על 100, ויש לי 100 בסופי של ה2 יח' שעשיתי כבר.. ואני אקבל 100 !! מה , את מפקפקת??

devilz

New member
לא השתנו..

אני עושה בדיוק אותו דבר.. חוץ מזה שאנחנו לומדים C... ובמקום יחידה אקסס עשינו תיכנות בסביבת אינטרנט... זה גם כלל עבודה עם אקסס.. אבל זה היה חלק נורא זניח והשלמה ל5 מחר אני כל כך נכשלת
במתכונת הוצאתי70 המגן גם אמור להיות בסביבה(לא יודעת... לא בדקתי כמה בדיוק...) ואני לא יודעת כלום
אירנוש בא לך לגשת במקומי?

למעלה