אמאאאאלה!!!!!!!

sihaya

New member
אמאאאאלה!!!!!!!

אוקיי ... היום הקראתי בטקס לזכר רבין ... על הטקס עשינו חזרות כך שידעתי אחרי מי אני וגם ידעתי את כל הקטעים בע"פ ... אז אני עומדת שם על הבמה כן ? מחכה לתורי להקריא עכשיו הייתי במצב שהקהל לא עיניין אותי וידעתי מתי תורי אז לא חשבתי על כלום לא ראיתי כלום ורק הרגשתי אותי ואמא לה!!!!!1 בעעע היה לי כ"כ כואב תקפו אותי פתאום כאבים בטירוף של החיייייייייים כאלה דוקרים מהרגליים עד השערות!!! איה!!! ככה זה היה עד שהיה תורי היה תורי הלכתי למרכז הקראתי את הקטע שלי לא חשבתי על כלום חצמהמילים שהקראתי נגמר הקטע חזרתי למקום עמדתי ואיייייהההה!!! לא ידעתי שיש לי כ"כ הרבה מקומות בגוף שאפשר להרגיש בו זמנית ..... :)) לא נורא... אני אחיה.... אמאלה:)) נטלי .

deep ocean

New member
חמודה שלי :)

את לא לבד :) אני עד היום כאשר אני מדברת מול הרבה אנשים (לא כאלה שהם חברים שלי, הכוונה לכאשר אני מרצה מול הכיתה וכו´) - אני מחליפה צבעים, אני רועדת, הקול שלי רועד וכו´. למרות זאת ודווקא בגלל זה, אני לא מוותרת לעצמי-ואני מדברת חופשי בכיתה וכו´ וכו´. אבל אני מכירה את ההרגשה שפתאום מרגישים את כל הגוף מזדעזע. (היום למשל זה קרה לי, שדיברתי מול כל הכיתה) אני גאה בך שעשית את זה!!! אוהבת מיכל

sihaya

New member
למען האמת ?

אני לא חושבת שזה היה פחד במה... למרות שיכול להיות שכן ... אבל בקרוב אנחנו מעלים הפקה של טרטיף (מחזה של מולייר) ולזה מעכשיו יש לי פחד במה..... אני באמת מפחדת שאני לא אצליח שם ... אבל בדיוק לפני שבאתי לפה עכשיו עשו לי שיחת עידוד:)) נחיה ונראה:)) נטלי.:) נ.ב תודה על כל העידוד והחמימות:))

למעלה