אמאאאאאאאאאאאא

סילביא

New member
אמאאאאאאאאאאאא

כמו שכתבתי אתמול... שבוע הבא אני לא אוכל לראות את הפרק.. אתן קולטות?!?!!?!?!?!?!? עונה שלמה אני מפחדת שהפרק יגיע, מונעת מעצמי לראות אותו במחש.. מקליטה את כולם בוידאו ואז.....את הפרק האחרון אני מפספסת!!!!!!!!!! אתן מבינות כמה זה נורא!?!?!?!?? אולי מישהי רוצה להקליט לי???? ההןרים שלי כבר הודיעו לי שהם לא מקליטים "תועבה"

lolly1

New member
למהההההההההה???????

את חולה???? מה כבר יותר חשוב מהפרק האחרון של הגאים?????!!!!!!!

סילביא

New member
כבר היה עדיף להיות חולה

כי אז היה לי לפחות תירוץ נורמלי. אנחנו עושים חנוכת בית לדירה וזו ההזדמנות האחרונה שלנו כי אחר כך כבר לא יהיה לנו מתי... בקיצור באסההההה מצטערת על האי סי קיו...ברגע שניסית לשלוח לי את הקובץ הוא נתקע

maayan15

New member
אההההה......מסכנה!!!

"תועבה" עלק.... יפית שואלת אם היא יכולה להיתקשר אלייך עכשיו?...

1Shir

New member
את מעדיפה "חנוכת בית" על משהו

שחיכית לו במשך חודשים? זה מוזר. חוץ מזה, כולן כאן בטח מקליטות, פשוט תבחרי מי את רוצה שתארח אותך לראות את זה.

סילביא

New member
מממ

יפית: אין לי קליטה בבית.. אבל בואי לכאן אירית: בחיי האי סי נדפק.. ברגע שניסיתי לקבל את מה ששלחת נתקע לי המחשב ..לא לכעוס עלי....:( אני לא רוצה אירוח!!!! אני רוצה שיהיה לי את הפרק... יותר נכון, את כל הפרקים.. סוף סוף הבאנו וידאו לדירה ככה שאני מתהההה שיהיו לי הפרקים ואני אוכל לראות אותם ולהבריח את השותפים ההומופובים שלי מהסלון. זה לא שאני בוחרת בין פרק לחנוכת בית .. פשוט אין תאריך אחר.. ואחרי הכל.. צריך מדי פעם לפגוש את החבר´ה .. לא?

lolly1

New member
לא כועסת..כפרה עלייך.. ../images/Emo6.gif

אבל יש לך וידאו בדירה..? תקליטי!!!

lolly1

New member
חחחחחחחח..........

ואני מצחיקה.......?.. אין לי בעיה להקליט לך אבל את נורא רחוקה.. מישהי יותר קרובה יהיה יותר קל.. תעני כבר למסר!! אני זזה עוד 2 דקות! ואנשים תהיו פה ב22:00!

1Shir

New member
טוב, "צריך" אז "צריך"...

אין תאריך אחר... שוב, הכל עניין של סדר עדיפויות. סבבה, תהני במסיבה שלכם! בעצם, אם זה הבית שלך, אף אחד לא יכול למנוע ממך לפרוש באמצע ל-45 דקות כדי לראות את הפרק. אולי עוד חברים שלכם אוהבים את הסדרה וירצו גם לראות.

1Shir

New member
אוקי, הרגע ראיתי שאין לך כבלים.

ראי את הפיסקה האחרונה בהודעתי כמבוטלת...

סילביא

New member
איזה מסר?

אירית לא קיבתי שום מסר... שיר... אין לי כבלים שם... לא יכולה לראות .. אישה מסכנה אנוכי.......

למעלה