אמאאאאאאאאאאאאאא........

אמאאאאאאאאאאאאאא........

הרגעעעעע אניייי וקרןןן היינוו עםם הבנותת (ועם מיכאל הנגבי, הילה נחשון, מהרטה, ועוד כמה.. לא חשובים..) ודיברנווו והצטלמנווווווו והתחבקנווווווווווווו והיה כלכךךךך כיףףףףףףףףףףף הצטלמתי עם הילה פעמייםםםםםםםם ועםם כלל אחתת בנפרדד וכולןן ביחדדדדדדדד!!!! הן כלכךך מצחיקוותת אני אומרת בקיצור כי אני מתה לישון.. אבל בקיצר היה מהממממםםםםםםם הןןן פשוטט הראוו לערוץ 1 אתת מה שיש להןן וזהה המוון!!! עםם שלםםם יפההה שליי אני אוהבתת אותךךךך הכיייי שרקקק אפשרר לאהובבב.. סיוונייייייי יאאא מצחיקולהההההההה "רילקסס רילקסס" חחחחחחחחח... לימוריייי והגומותתתת האלההה איךך אפשרר לעמוד מולןןן והלויייייייי המושלמתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאא... עשיתי להן פפראצי חחחחחחחחחחחחחחח ואני תופסת אותן בפוזות הכי מצחיקותת אז אחוריזה באתי כזה "טוב עכשיו תמונות נורמליות" וכזה הלוי דופקת מבט חושניי אלוהיםם שרקק הואאא יכולל להבייןןן!! קיי וזהוו בערך דיברנו עם מיכאל הנגבי הוא מצחיק! וגם עם מהרטה אבל זה פחות שווה.. הרבה פחות..והילה נחשון עשתה שלום, וגם מיכל זוארץ... וכל מיני.. והכי חשובבבבבבבב: איתןןןןןןןןןן כפרההההההההה מה הייתייי עושהה בלעדייךךךךךךךך מההההה אז תודההההההההההה מתה עליךךךךךך (סתם שתדע, קרן התאהבה בך קשות..) מחרר את הסיפור המדוייקקקקקקק....... אאאאאאאאאאאמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אעה?????../images/Emo2.gif

ספרייייייייי!!!!! מה? מי? מו? איך????:| סעמלההההההההההההההה מזהזהזההזהזהזה

הסיפור המלא!

טובב אז ככה.. אני וקרן שמענו מאיתן המפיק של דיימנדז שהבנות יבואו להתארח ב"שישי עם מיכל" וזה בירושלים! אז נסענו אתמול לשם!! בהתחלה היהה קקע.. לא מצאנו את המקום, אז קרן התקשרה לאבא שלה ושאלה אותו איפה זה.. הוא הוביל אותנו. נכנסנו לשם, היה ממש מפחידד.. דיברנו עם השומר, הוא היה נחמד אבל לא הסכים להכנס אותנו. אז צילצלנו לאיתן, הוא אמר לי שהוא כבר מגיע ולחכות ליד השומר.. אני מתקדמת לעבר השומר ואני רואה מישהו מדבר בטלפון (ועדיין הייתי בטלפון עם איתן) ואני יודעת שהוא מוכר לי ואז אני שומעת שהוא ואיתן אומרים את אותם דברים..חחח זה היה ממש פאדיחה אני מסתכלת עליו שנים וממשיכה לדבר בטלפון..! אחוריזה, הוא הכניס אותנו, הוא אמר לנו אם אנחנו רוצות להיות כקהל או לראות אותן עכשיו, החלטנו לראות אותן עכשיו. הוא הביא אותןן וקרן מדברת בטלפון עם אמא שלה ואז היא כזה מסתובבת אלי ועושה לי על אמא שלה "היא נתק..." וקולטת את דיימנדז וכולי הרעדתי את השולחן של השומרר חחחחחח והןן נשפכותת מצחווווק וואייי והילה עושה לי "מה נשמעע" ומביאה לי נשיקה :| וקרן כולה בהלםם חחחחחחחח הלוי עושה לה "הלוו.. מישוו" ונשפכת.. חחחחחחחחחח ואז סיוון אומרת לי "זה מהקור או מהילה" ואני "זה ממכן" ועדיין בהלםםםם אניייי... בכלל קרןן לא זזההההה נהייתהה פסלל בקיצר המשכתי לדבר איתן וזה הבאתי ללימי את השיר של דור.. והיא צעקה כזה "וואייי" פתאום מי מופיע? אדון איתן עם מצלמת וידיאו ביד!!!! מזהה זה צילםם אותי ואת קרן ואניי כולי רועדתתתתת וקרןן עדיין לא זזה... וכזה סיוון באה אלינו "רילקססססס רילקסס" ומנדנדת אותנו לא מספיק כל השולחן רועד ממני ועם שלם התמקמה בו חחחחחחח התיישבה עליו בקיצר הן היו צריכות להכנס להתארגן לחזרות של התכנית ואז יצאנו החוצה... פתאום בא המפיק "למה ששתי ילדות יעמדו בקור הזה?" ואז הוא אמר לנו שנכנס פנימה ואם אנחנו רוצות שנראה את החזרות ואת התכנית עצמהה והכלל יעני נהיה קהל! אז נכנסנו וזה רצו להביא לנו שתיה, היה שם שירותים, מה לא היה.. ממש כיף :) בקיצר נכנסנוו והכלל ראינוו אותןן שרות בוא נזרום, ולא זה לא, ואחרכך איזה שיר מוזר למישהו שנקרא שמוליק.. הוא בן 55 אנערף.. ואחרי כמה שעות הגיעו כל המפורסמים היו שם: מיכאל הנגבי, מהרטה ברוך, הילה נחשון, דוגמנית אחת, אחד ששבר שיא גינס, מיכל זוארץ, ועוד כמה.. עם מיכאל דיברנו וגם עם מהרטה.. הילה נחשון עשתה לי שלוםםםםם אני עדיין בהלםםםם!!! קייייצר ב8 וחצי התחילה התכנית והכלל היו כמה פשלות שהורידו בעריכה ועשו מחדש.. הבנות שרו לא זה לא ומיד בסיום בוא נזרום שזה גם היה סוף התכנית אני וקרן רצנו לחדר שלהן.. קודם הלכתי לשירותים (שהביאו אותנו בהתחלה, אז זה במקום שהחדר הלבשה שלהן נמצא..) וכזה עשיתי "קרןן עם שלם שונאת אותי" וכזה קרן "עם שלם לא שונאת אותךך" והיא בדיוק נכנסה חחחח ולא מבינה וקרן רצתה לקרוא לה אבל אז לימור נכנסה, אז פאדיחות..יצאנו מהשירותים והכל הבנות הצטלמו עם מישהו? וכזה אני הולכת אחורה ודופקת ת'ראש בקירררר מזה חזק הן כלכךך מושלמותתתת! וסיוון הסתובבה וראתהההה חחחחחחחחחחחחח וכל היום קרן עושה לי אני רוצה הלוי אני רוצה הלוי מה כל היום כל השנהה! ואז היא אמרה לי את זה עוד פעמיים, אז שמתי צעקה "נווווו אז תגידי להלויי שאתת רוצה להצטלםם איתההה" והלויי מאחורהההה נשפכתתתתתתתתת מצחוקק וקרן לא רואהה והיא באה כזהה לתת לי וואחד סטירהה חחחחחחחחחח אז הן הצטלמו וכזה סיוון "זה חיבוק זה?? אני אלמד אותכן מזה חיבוק" חחחחחחחחחחח והיא באה לקרן עם היד להלוי עם היד והן נותנות ידיים חחחחחחחחח וואיי ואניי ולימ והיל מהצדד והיהה מזהה מצחיקקק והיא כזהה שימי תיד פה ותיד פהה ותחייכוו ואז צילמתי

המשך

עם שלם ואני הצטלמנו שתי תמונות.. ואחוריזה אמרתי "עכשיו עם לימור" "את בטח לא רוצה.." חחח אז היא אמרה "בטח שאני רוצה!!" והצטלמנוו ואז אמרתי "עכשיו עם סיוון" והיא כזה במבט חודר "תודה באמת שנזכרת" חחחחחחחח איןן היא קרעה אותיייי מאז שהגענווווו והצטלמנוו! ואז "עכשיו עם הלוי" והיא תוקעת אחד מהמבטים האלה שלהה שלכוו תדעו מאיפה היא מביאה אותםם..! ועשיתי להן פפארציייייייייייי וכזה במקום שסיוון תהיה כמו לימור היא חייבת לתקוע עוד מבט חודר חחחחחחחחחחחחחחחח היא מזה מצחיקהה בווו היא באה שמה פוזהה את לימור צילמתי שותה וצוחקת חחחחחחחחח רק שלא תחנקקק.. ואת הלוי גם במבט חודר! הן חושבות בטח שאנחנו חולות נפשש.. אחוריזהה כולנו הלכנו, אני והן.. וקרן לוחשת לי "אני רוצה תמונה איתן" ושעה היא לוחשת לי ככה!! גרר.. אז גם את זה צעקתי ועדיין היינו לידןן הן עוד לא הלכווו וואייי איזה עצביםםם וכזה הן צוחקות ואני אומרת ללימור שקרן רוצה להצטלם איתן וההיא צוחקתת לימוררר.. אם היית מקשיבה לי היו לך תמונות כאלה יפות איתן אבל את חייבת להיות בשלך!!! אם לא הייתי צועקת להלוי לא היה לך תמונה גם איתה!!!! בקיצר.. היינו עם מהרטה אחוריזה היא אמרה לנו שהיא בהריון (מי הדביל???) ומיכאל הנגביי מצחיקק אמאא... והלכנו הביתה וכזה עם שלם באה אלי "ביי נשמה" ונותנת לי נשיקה ואני חצי מעולפתתתתתתת והיא לקרן רק נתנה נשיקההה היאאאא לאאא אמרהה לההה ביי ולאאא נשמהההההההההה אמאאאאאלההההההההה וכשהייתי בדרך לאוטו שלנו והיא היתה לשלה אני כזה "הילהההההההההההההההההההההההה" והיא עשתה לי בהביי :( והלוי כזה "אתן הולכות? :\" בטח בלב היא היתה מזה שמחההההה חחחחחחחח היינו רצות אחרי האוטו שלהןן חחחחחחחח ואנחנו מסוגלות! וואי היינו ב4 עד 11 בלילה עם דיימנדז ומפורסמים אחרים שזה אומר - 7 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יום כתוםםםםםםםםם וורודדדדדדדדד וכל הצבעיםםםם הכיי מדהימיםם שישש אני בהלםם עדייןן לא התקלחתיייייייייי הן נגעו בייי טללללל

איזה כייףף לכןןןן

*מקנאה* יאווווו מזה כמה לראות וגם אני הייתי קופאת כמו קרן קרן זה בסדר אני מבינה אותך:)

חחחח בננות שמחה שנהנתן הרגתם אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרנוש אני מקווה שאת נושמת וגם לגבייך טלוש תודה

בטחחחחחחח רק אמרת שהוא חמודדדד

כל הזמןןן "איזה חמודייייייי יואוווו אחרים לא היו עושים את זה" כלללל כלל כללכללללל הזמן אמרת את זהה

למעלה