אמא´לה מה קרה למיכאל
P !PuMiCkY New member 30/4/02 #1 אמא´לה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה קרה למיכאל
D dor_ New member 1/5/02 #3 פחחח איך הוא משחק אותה ליד אלי מרקו... מסכן אלי מרקו הוא לא רצה להרביץ לא הוא רק התגונן.. ומיכאל התעלף או מת?
פחחח איך הוא משחק אותה ליד אלי מרקו... מסכן אלי מרקו הוא לא רצה להרביץ לא הוא רק התגונן.. ומיכאל התעלף או מת?
נ ניבה קלזון New member 1/5/02 #5 אני כועסת על אלי מרקו! הבן זונה הזה! טוב.. מיכאל לא היה צריך להתנפל עליו ככה, אבל מזה הערס הזה מרביץ לכולם, הא?????? די, שיעיפו אותו כבר... - ניבה
אני כועסת על אלי מרקו! הבן זונה הזה! טוב.. מיכאל לא היה צריך להתנפל עליו ככה, אבל מזה הערס הזה מרביץ לכולם, הא?????? די, שיעיפו אותו כבר... - ניבה
ר רונה מאירי New member 1/5/02 #6 מה שלא הבנתי..... זה איך אלי הכחוש הזה, מרביץ לכולם???? הוא לא נראה חזק במיוחד, או איזה קרטיסט מקצועי... אז מה? מה גורם לו לכסח גם לדורון וגם למיכאל את הצורה??? - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -
מה שלא הבנתי..... זה איך אלי הכחוש הזה, מרביץ לכולם???? הוא לא נראה חזק במיוחד, או איזה קרטיסט מקצועי... אז מה? מה גורם לו לכסח גם לדורון וגם למיכאל את הצורה??? - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -
ל לא מצאתי שם New member 1/5/02 #7 אלי בכלל לא רצה להרביץ לו..... הוא רק התגונן, וכשהוא לא הפסיק הוא החל להתגונן. ולא צריך להיות חזקים כ"כ כדי להרביץ לבן אדם מבוגר בן 50.
אלי בכלל לא רצה להרביץ לו..... הוא רק התגונן, וכשהוא לא הפסיק הוא החל להתגונן. ולא צריך להיות חזקים כ"כ כדי להרביץ לבן אדם מבוגר בן 50.
נ ניבה קלזון New member 1/5/02 #8 רונה, אני מסכימה איתך מאד! אלי מרקו סתם כחוש כזה, איך זה שאת כולם הוא מפיל ועוד גבר כמו דורון...... יאללה איפה ההגיון בסדרה......
רונה, אני מסכימה איתך מאד! אלי מרקו סתם כחוש כזה, איך זה שאת כולם הוא מפיל ועוד גבר כמו דורון...... יאללה איפה ההגיון בסדרה......