אם הלכתם לישון בלי להגיד אתם זבלים. זיוי [נגמר הפוצי מוצי]
א א י ל ה New member 30/4/02 #5 עובדות רומניות או פולניות. אני רואה שהמשכתם את המהפכה בלעדיי. אני כבר אתהפך לי בקבר. לילה טוב. א י ל ה הוספתי פינג´אן למדורה. או משהו.
עובדות רומניות או פולניות. אני רואה שהמשכתם את המהפכה בלעדיי. אני כבר אתהפך לי בקבר. לילה טוב. א י ל ה הוספתי פינג´אן למדורה. או משהו.
ז זיוי בת New member 30/4/02 #6 אילה! תישאר! תישאר! תישאר! זיוי [כמה מקום יש בקבר שלך? שלי יותר גדול. גם הצוואה] בום!
א אפי לוג New member 30/4/02 #9 אחדים מידידי הטובים ביותר הם קברנים. אם את זקוקה לדחיפה קלה, תני ציפצוף.
ה המתחילן מהמלין New member 30/4/02 #7 אני חזרתי כאוד עשן (ומסריח יש לציין) מהמדורה. אני זבל במילא. אז לא מאיימים על זבל ב ז´
ז זיוי בת New member 30/4/02 #10 על זבל מאיימים בזיוי. אוד עשן? אז אתה עובר מיד לידיים של יהודית. זיוי [שקית זבל]