אם...

falloutgirl XD

New member
אם התכוונת אליי אז..

אממ אני אוכלת בעיקרון יותר מדי פחמימות וכל מיני דברים משמינים אבל אני עושה מלא מלא מלא ספורט כי אני רוקדת כל יום במשך כמה שעות אז לא כל כך משפיע עליי תודה לאל
ואת לא היחידה ששואלת אותי את זה.. בערך כל בן אדם שאני אומרת לו את זה, זאת השאלה הראשונה שהוא שואל

falloutgirl XD

New member
אז..

תתחילי! זה ממש ממש כיף וזה בטח בהתחלה יהיה לך קצת קשה כמו לכל אחד אחר אבל אחר כך את תתרגלי לזה =] דרך אגב.. בת כמה את?

2DarK AnGeL2

New member
אני רוקדת מאז שאני בת חמש...יותר נכון רקדתי

ואני בת 16 ומשהו.. אבל הפסקתי ואני מתחרטת כי אני מזה אוהבת.. מה את רוקדת?

falloutgirl XD

New member
אממ

אם זה כל כך חסר לך אז אני מציעה לך לחזור לרקוד ואני מתארת לעצמי כמה זה חסר לך כי אני לא יכולה לעבור יום אחד בלי לרקוד =] אני רוקדת קלאסי, מודרני, ג'אז והורה (ריקודי עם) ושנה הבאה אני מתחילה ללמוד גם היפ הופ ושנה שעברה למדתי גם יצירה במחול שמלמדים אותך שם להמציא ריקודים ואיך להיות כיאוגרפים
ומשהו לא קשור.. אני מתחילה שנה הבאה ללמוד לנגן על גיטרה
מה את רקדת?

2DarK AnGeL2

New member
רקדתי היפ הופ וכל הריקודים האלה שיש בקליפים

בעיקר... ואני לא חושבת שאני יחזור בקרוב למרות שאני ממש רוצה.. גם יש לי לחץ עם כל הבגרויות וזה.. והסיבה העיקרית היא שכל מקום שאת רוצה להצטרף הם רוצים לבחון אותך בדרך כלל וזה מה שדופק אותי כי אני קצת ביישנית..
וגם אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה! רק אני יוכל כשיהיה לי סופסוף זמן...

falloutgirl XD

New member
אני מבינה אותך..

גם אני ביישנית אבל העובדה שכשאני רוקדת אני תמיד מול מראה ומעבירה ביקורת על עצמי ושהמורים מעבירים עליי ביקורות כמו כל רקדנית וכל ההופעות ממש עזרו לי..
אני מציעה לך ללכת לבחינות האלה אם את רוצה להמשיך לרקוד כי חבל שזה מה שיגרום לך להפסיק לרקוד ואל תשכחי שמי שבוחן אותך הוא בן אדם בדיוק כמוך אז את לא צריכה להתבייש
וגם לי אין הרבה זמן ובמיוחד עכשיו עם כל החזרות שיש לי כי יש לי הופעה ממש ענקית בעוד שבועיים וחצי בערך.. איזה כיף!

2DarK AnGeL2

New member
וואי את מזה צודקת...

השנה זה כבר מאוחר מדי.. אבל אולי שנה הבאה אני באמת יחפש איזה חוג ואני יצטרף אליו כי אני לא יכולה יותר!!חח את לא יודעת מה אני מרגישה כל פעם שאני רואה קליפים או תוכניות על ריקוד...
וכמה שאני מתגעגעת לפוווללל חזרות האלה לפני כל הופעה... ושיהיה לך בהצלחה בהופעה

shaharyy

New member
היי.. אמ.. דארק אנג'ל מה המסן שלך?? ../images/Emo122.gif

בעע אני אפילו לא יודעת את השם שלך!!! איזו אהבלה אני!!!

falloutgirl XD

New member
טנקס ../images/Emo9.gif

כמה שהחזרות כיפיות הם גם מעייפות. מאוד אפילו! הייתי היום בחזרה של 3 שעות למרות שאני תמיד רוקדת 3 שעות כל פעם (גם לפני הופעה וגם בלי הופעה) זה היה מעייף מאוד.. ויש לי עכשיו חזרות גם בשישי-שבת אז אין לי בכלל זמן לעצמי אבל מתגברים
ותגידי.. גם לך קרה פעם שראית קליפ שיש בו ריקוד שממש ממש אהבת ואז למדת אותו או שרק אני מוזרה ולומדת ריקודים מקליפים?

shaharyy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמיישרת מהנושא הלא קשור חחח../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ממשיכה ממיטה זוגית או מיטה וחצי.... מיטה זוגית..כמה שיותר גדולה יותר טוב :) פסל או תמונה??

2DarK AnGeL2

New member
אממ

לא אוהבת את שניהם.. אבל תמונה (וזה עוד ממישהי שלומדת במגמת אומנות..חחח) אממ אינפיניטי און היי או הקודם?

למעלה