אם שרפתי את העץ לימון בחצר, זה נקרא שביערתי חמוץ? א י ל ה מבררת הלכות ופישוקים
א א י ל ה New member 23/3/02 #1 אם שרפתי את העץ לימון בחצר, זה נקרא שביערתי חמוץ? א י ל ה מבררת הלכות ופישוקים
א א י ל ה New member 23/3/02 #3 בגלל החג ומועד ונופל. זה מנחגי חחג זה. אני מתפלאה עלייך. א י ל ה קצת אידישקייט לא יזיק
ז זיוי בת New member 23/3/02 #4 לימון יזיק המון. זיוי [עם זיק בעיניים] ויידישקייט? מה זה? עיר קייט חדשה? זיוי [שוב פעם תוקעת סכין בגב האומה]
לימון יזיק המון. זיוי [עם זיק בעיניים] ויידישקייט? מה זה? עיר קייט חדשה? זיוי [שוב פעם תוקעת סכין בגב האומה]
ז זיוי בת New member 23/3/02 #5 ובעצם ובכלל, רציתי לכתוב על מועד ונופל אבל עוד חזון למועד. זיוי [תגיב בחוזקה במועד שייראה לה ולצה"ל גם]
ובעצם ובכלל, רציתי לכתוב על מועד ונופל אבל עוד חזון למועד. זיוי [תגיב בחוזקה במועד שייראה לה ולצה"ל גם]
ה השחקנית הראשית New member 24/3/02 #8 אם הלכתי ופיסקתי זה נקרא שאני מפוסקת או פסקתית? שחקנית מבררת פיסקאות
D Dan_Kap_ Active member 24/3/02 #9 ואם... בימים ראשון שלישי וחמישי אני אוהב לנקד ובימים שני רביעי וששי אני אוהב לפסק?
ה השחקנית הראשית New member 24/3/02 #10 אם ככה זה ברור אתה אוהב לפסק בנקודות מיוחדות שחקנית עם נקודת חן