אם

זיוי בת

New member
אם

נניח אני אכתוב פה עכשיו לי-אור, אז היא תבוא לכאן? היא תפציע? היא תגיד משהו עבורנו? זיוי [אף פעם לא מצליחה בקסמים] :))

אפי לוג

New member
ערבבת טוב ת´קלפים?

אמרת אברא קדברא מתוך כוונה אמיתית? נופפת בשרביט על אמת? לא ! אז לא יצא לך.

Gימל

New member
בזמן האבוד

שכל כך הולך ואוזל אצלי לאחרונה מזל שלנשום לא צריך זמן בנפרד איזה יום עמוס, ולי בכלל לא סיפרו לי שולנטינה הגיעה... ומאחר והיום טרם הסתיים הנה לך אחד גדול ומיוחד
אוהב

בטח

עם מחיאות כפיים סוערות צלמים בכניסה פלשים מכל פינה שחקנית במיטבה :) איך אני אוהבת כניסות כאלה מאוהההההההההה לאפי :)

לי-אור.

New member
שיעור

ראשון בדחיית סיפוקים תתאפקי-וזה יבוא לך. נכון שכיף לך עכשיו שאני כאן בהפתעה? <מחיאות כפיים-ווי אול לאב יו> לי-אור גרופ האג ואמסטרדם

פרידריך

New member
אני בכלל

שואל, מי זה הלי-אור הזאת למה מביאה את הסעיף ובאמ´שלי אם לא היו מחזיקים אותי פה בצינוק (למה חתכתי את את המניאק הזה בוסקילה אחרי שלא עשה כבוד בספירה) הייתי כבר שולח אליה מישהו וההוא כבר היה מפציע אותה לגמרי. <ובינינו תגידו שווה זאת? למה החברה אמרו יש עליה וישר שולפת את הדוקרן. ססאמו הנשים של היום> :)

אתה בכלל

יותר טוב לא תיצ´אל למה הליאור הזאתי אם תבוא עליך כפרות, הפרחים רק מלמטה תוכל להריח אותם :) אז תעשה לעצמך טובה שב בצינוק בשקט ואל תתחיל איתה למה תביא לך ת´צ´כונה זאתי ובוסקילה טפט קיר יהיה לידה ובכלל תגיד אתה, מה הבעיות ש´ך עם נשים??.... <ראבקקקקק הגברים של היום וואלה לא הגברים של הלילה> שחקנית מונולוג מהרחוב

למעלה