אם,,,,,,

עיניים

New member
אם,,,,,,

אם מישהו במקרה יום הולדת חוגג אם מציץ פה לרגע גם אם לא מלהג,,,,, השיר לו מוקדש. ואותך שלמה גרוניך/מתי כספי ואותך אני בוחר, אותך אני חולם, איתך אני יודע, שרק איתך אני חופשי. לבד אני מרגיש שאילו את היית איתנו, אבל כשאני שותק לי עם עצמי אז את איתי, אבל אינך. ואני שותק איתך ולעצמי אני אומר איתך אני יודע שרק איתך אני עצמי. ואת כל המילים שלנו את היית שומעת, גם בלי שאני אומר לך את עצמי, אני נולד, אני רואה. את רואה מקום אחר אותו אני חולם איתך אני יודע שרק איתך אני עצמי. ואת כל המילים שלנו את היית שומעת, גם בלי שאני אומר לך את עצמי, אני נולד, אני רואה. את רואה מקום אחר אותו אני חולם איתך אני יודע אבוא לשם וען עצמי... אני מרגיש כאילו את היית איתנו, אבל כשאני שותק לי עם עצמי, אז את איתי, אבל אינך. והלך החבל בעקבות הדלי,,,,,,,

magy

New member
תשע בבוקר. "תוך שעה , אני אצלך"

אמצע הלילה. מתעוררת בגלל טלפון. מה עושים? בקושי גוררת את עצמי מבין השמיכות החמות. איפה מתחילים? מה צריך להיראות טוב יותר? אני או הבית? עם הבית אין שום סיכוי. הוא דורש טיפול של שבוע. אבק על כל חפץ, פרוות החתולים שעפה ברוח ומתבייתת בכל פינה, עשן המכוניות מבחוץ, עשן המעשנת שבבית.......אין סיכוי. אז טיפה סדר....ערימת כלים בכיור....שיחכו.... אולי קודם אני......להדליק בויילר? לא.....לא אספיק.....בשעה עוד לא יהיו לי מים , אפילו לא למקלחת. אבוד לי........ הסדר הרגיל משתבש לחלוטין....... אני רגילה להתעורר, להכין לי ספל נס קפה......בשקט בשקט......לאט..... להתרגל לעובדה ששוב התעוררתי בבוקר.......לבוקר......ש....... ואז אחרי ביקור באמבטיה...הולכת למחשב..דואר, פורום, חדשות. הודעות....ועל יד המחשב, אני מתחילה להתעורר... התאים במח מראים סימני חיים. ומה איכפת לי איך אני נראית מולו? אבל השעה מתחילה להתבזבז לי על מחשבות.......קפה חזק, להתעורר. מים קרים מותזים על הפנים.. עוד מים....... הראי אומר שיש מולו קציצה.....לא רואים עיניים.....עדיין סגורות.... הזמן רץ ואני עדיין מרוקנת מאפרות......שוטפת אותן. חלונות, מהר לפתוח......יפה בחוץ....שייכנס אוויר ......... מה אני הולכת ללבוש? כלב מי שיודע את התשובה........מכנסיים וחולצה....ברור......הרי חורף בחוץ אבל אני אוהבת להתגנדר.....לא בא לי.......כלום....... טוב, העיקר ללבוש משהו, כדי לא להיות עירומה. לבנים, בארון........חדשים ויפים..........לא כעת......מי יראה אותם? וזה סתם לוחץ לי..... וגם כך כל הביקור הזה......מגיע לי בהפתעה וגם לוחץ לי. אנשים זרים. יש צורך בקורס מזורז להתקרבות, לשבירת קרח. ולמה בבוקר? אני במיטבי בערב. אין לי קול בבוקר. אין חמצן במח. הכל ערפל ואדים ......נסיון להזכר בחלומות הלילה... יופי, כשכמעט הכל במקום, אפילו שקיות הזבל שלא הספקתי להוריד......נלקחו אל מרפסת צדדית......החתול מחליט להקיא....באמצא סלון..... מהר לנקות.....לייבש כבר אין זמן...... אני חייבת להכנס למחשב.......אבל אני גם חייבת להתאפר.... פריווילגיה של נשים, לכסות פגמים קטנים.....שרק לנו נראים כפגמים. ובעצם, מי בכלל שם לב אליהם.????? נגיעה עם שפתון...בקלילות........ מברשת בשיער.....נו.....זה כבר לא יהיה כמו שאני אוהבת....... רוצה לאפר את העיניים בצבעי קרב, דרמטיים .....אבל אין עיניים. שני חריצים.....שצועקים...........לישון............ למה אני בכלל טורחת? למה לא אמרתי......."לא רוצה"...לא מתאים לי. השעה נגמרה.....זהו........שעת האפס.......שען המבחן..... והוא בא. ולא איכפת לו מהבית, האבק, הפרווה, העשן, היצירות. כלום........כלום לא איכפת לו............... ובכל זאת איכפת לו ממשהו. ממני...ממני.......ממני........ממני......... 1999

שקדי

New member
וואווווו....

עיקר שכחת חבירה מגי............ איך היה......היה שווה הטורח????????? והאם השלמת שעות שינה אחרי??? והחתול בסידר????

magy

New member
נ.ב. - הערה חשובה

למחרת בבוקר....אני זוכרת שהתעוררתי עם התכווצות שרירים בכל הגוף בגלל החיבוקים שלו

נראה לי הוא התכוון ../images/Emo22.gif

שאת טובה גם באפיית עוגות, יענו "גם יפה וגם אופה " לא חושבת שהוא התכוות למשו

magy

New member
אם לזה הוא התכוון.........אוי לי

אני לא זה ולא זה..............

magy

New member
הללויה.........

אהבה , קולה ....דיאט.........אבל בזמן......... כן. אני מוכנה לאהבה כל הזמן. יש חיה כזו??????????????????????????????????????????

גל-עמית

New member
אני קורא מה שאתם כותבים......

ועד עכשיו, לא יכולתי לענות מרוב צחוק.......... איך הדמיון "עובד שעות נוספות", גם כשאפשר "להצמיד" כל סיטואציה כמעט לכל מאן דהו......

למעלה