אם

אם

הייתם מרגישים שהלכתם לאיבוד איך הייתם מוצאים את הדרך חזרה? נגיד שהייתם במסגרת מסוימת ואז יצאתם ממנה ולא מתוך רצון משלכם אתם מבחינתיכם הייתם נשארים בה והיה בסדר אבל לא באשמתיכם או שאולי כן באשמתיכם לא יודעת אם זה משנה כאן במי האשמה אתם כבר לא במסגרת הזאת ואין שום דרך חזרה ועכשיו אתם מרגישים אבודים ושאין לכם דרך ללכת בה כי הדרך שרציתם ללכת בה אי אפשר יותר ללכת בה מה הייתם עושים? ואל תשאלו אותי על זה כי אני בורחת בינתיים מהמציאות הזאת שנוצרה לי לא מאמינה עדיין שזה מה שקרה וממש קשה לי :( אוף

ChulChul

New member
אני שולחת לך חיבוק

לפעמים נראה כאילו אין אור בקצה המנהרה
אני מקווה שתמצאי בסוף את האור שלך. ברגע שמוצאים אותו קל יותר להמשיך קדימה אבל לפעמים קשה מאד למצוא אותו. יש לך מישהו שתומך בך בתקופה קשה?

תודה

על החיבוק אין לי מישהו שתומך בי :( גם הכל טרי אז אני מעדיפה לא לראות אף אחד עכשיו ויחד עם זאת אני צריכה חיבוק אמיתי מצד אחד אני צריכה ורוצה חיבוק מצד שני אני לא נותנת לאף אחד (בינתיים) להתקרב אליי ולשתף במה שעובר עלי

ChulChul

New member
לדעתי את עושה טעות

כמובן שאני לא מכירה את המקרה. אבל אם את מכירה מישהו שאת יכולה לסמוח עליו ולהשען עליו בתקופה הקשה תנצלי את זה. הרבה יותר קשה להתגבר לבד. כמובן שזה צריך להיות מישהו שבוטחים בו ומאמינים בו. בהצלחה בכל דרך שתבחרי. שתמצאי את הנתיב הנכון.

מממ

העניין הוא שאולי יש מישהו כזה ואולי לא ורק כשאני אהיה בטוחה שאני סומכת עליו רק אז ברור שאני לא אשאר עם זה לבד אבל כל עוד אני לא סומכת על אף אחד אז אין מה לעשות ותודה לך

ChulChul

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif

אני נכוותי מלספר משהו אישי למישהו ואחר כך הוא ליגלג עלי בגלל זה אני אומרת תשימי לב למי את מספרת.

../images/Emo201.gif ענקי ענקי

כמו שצ'ולצ'ול כתבה לך: מחפשים את האור
בקצה המנהרה ומנסים לשמור על חיוך ואופטימיות, למרות שזה קשה. אני יודעת שקשה לך לסמוך על מישהו כדי לספר לו, אבל אם את מוצאת אדם שאת בוטחת בו, להוריד מהלב עוזר המון, ואל תשכחי שאנחנו פה עם אוזן קשבת הכי טובה ברשת

תודה

"ואל תשכחי שאנחנו פה עם אוזן קשבת הכי טובה ברשת" מה שנכון נכון איזה חיוך עשית לי :)

../images/Emo24.gif מבינה את זה הכי בעולם...

האמת שאני בתהליכי עזיבה של מסגרת בעצמי. מסגרת שעשתה לי רע מדי ו-מה לעשות, לא התאים לי כרגע לעשות לעצמי רע. וגם ידעתי שאני לא חייבת. שיש אופציות אחרות. אבל בשבילי זו היתה עוד סיבה להרגיש ש-הופ, אני כישלון, אני לא מתאימה לעולם הזה, אני זבל, אני לא אצליח בכלום... זה עוד לא אומר שאת אבודה. ממש ממש לא. יש כל כך הרבה דרכים שונות בעולם הזה וזה שעד עכשיו רק אחת מהם נראתה לך מתאימה לא אומר שאין אחרות... אל תפסלי את עצמך רק כי יצאת ממסגרת אחת, אל תאבדי את עצמך ככה. אין סיבה. זה לא אומר עליך כלום, ושום דבר לא נגמר פה. ולא אבד. ואת עדיין אותו בנאדם, ועדיין יש לך יכולות, אם לא בדרך הספציפית הזאת אז - טוב, במשהו אחר. אולי אפילו במשהו שיטיב עמך יותר. לא יודעת מה לומר. רק שמבינה המון, או לפחות מרגישה שמבינה, למרות שלא הסברת הרבה... מצאתי קצת את עצמי במה שכתבת.

תודה לך

ממש תודה על המילים ותודה שהבנת. אני יודעת שיש עוד דרכים פשוט לא יודעת מהן ומבולבלת ומפחדת להכשל שוב.

הייתי שם

במסגרת שלא כולם אוהבים אותה, אבל כולם כמעט מגיעים אליה בסופו של דבר, אני דווקא נהניתי ואז לא מבחירתי ולא מרצוני - הוציאו אותי ממנה. והיו לי שאיפות, להתקדם, היו לי נתונים. אבל היה פאק בדרך, משהו שמע ממני את זה. ובכיתי בגלל זה וזה היה קשה, זה קרה לפני שנה וזה עדיין קשה. במיוחד שחלק מהחברים שלי עדיין במסגרת הזאת... אני מניחה שהשלמתי עם זה באיזשהו מקום, אבל להגיד שלא כואב לי על זה יותר - יהיה שקר. זה פספוס. אבל צריך להמשיך הלאה. מאחלת לך בהצלחה במסגרת החדשה

למעלה