אם.....

in love2

New member
אם.....

היו נותנים לכן לשאול את ג'וני בראיון קצר שאלה אחת , אבל רק אחת מה הייתן שואלות ?

chompi2

New member
אממ קשה

"אפשר לשאול אותך אלף שאלות?" חח מה אני יודעת

ככה.

Me, You, the children. Vanessa dead. deserted island, Savvy? או שגם "לא נמאס לך ששואלים אותך כל פעם את אותם השאלות המזדיינות?! רוצה לבוא איתי להשתכר כאילו אין מחר ולהתעורר ערומים עם גוף כואב כתוצאה של סקס על חושי כל הלילה?"

MooMooSheep

New member
../images/Emo2.gif*חוטאת*../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif

שמע ישראללללל!!!! קצת צניעות, ילדה... סתם, לא, אני מבינה אותך... למען האמת זו שאלה טובה מאוד!... *אני מסוממת מאושר* *יש לי חתול טורקי! בלשיק...*

MooMooSheep

New member
XD../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif

אני משועשעת כליל! ג'וני שובבי, אוף, שוב התחרפנתי...

מה פתאום?! ואם זה לא מפסיק...

לא מומלץ לילדים "Will it bite if I'll give it a good squeeze?" "How much will you take for 6 rounds of hot lumbago you stud ;)?" "Wanna get drunk in vegas?!" - לא יודעת מה הקשר אני סתם מסטולית יאו איזה כיף! אוזי בVH! עכשיו

Vivi Sparrow

New member
חחחחח ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif

למה לא אמרת עוד קודם??? (בקשר לVH1)

MooMooSheep

New member
אממ...../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif

למה את גאון....? *נזכרת שזה ג'וני, קופצת עליו ואונסת אותו באכזריות* מוהאהאהא
*העמותה לנתקפי אונס ע"י יעל, תירמו עכשיו* בין חברי האגודה: ג'וני אורלנדו והסולן של בלינק *תום* וגם גולום... וסאם... ופיפין... ו...ו...שחכתי...

moran14h

New member
אם כבר בלינק אז טרוויס ומארק

תום היה חמוד רק פעם... וסתם שאלה, מרי לא עושה לך את זה??

MooMooSheep

New member
אמממ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif

מרי סקסי... אבל סאם יותר! בכלל, הוביטים זה סקסי בטירוף

MooMooSheep

New member
בלעט!../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif

חשבתי שההודעה הראשונה לא נשלחה... תפוזונע

תאמת....

אני חושבת כל בזמן על מה אני אשאל אותו כשאני אפגוש אותו (ואני אפגוש!!!לא יודעת איך אבל אני אפגוש!!!) והחלטתי לשאול אותו,אחרי שאני אתעלף אבקש חתימה ואצטלם איתו,אם יש משהו במהלך הקריירה שלו שהוא מתחרט שהוא עשה,אם יש סרט שבמבט לאחור הוא לא היה עושה..?

חחח שאלו אותו כבר

בראיון והוא אמר שהוא לא מתחרט על שום דבר ושום סרט שהוא עשה כי הכל הביא אותו לפה עכשיו והוא שמח. כמו שצריך ג'יי בייב Never Look Back

למעלה